Jakich butów nie lubisz nosić?
Tak, za często, czasami potrafię żyć tylko nią.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-09-2021 o 18h43)
Strony : 1 ... 874 875 876 877 878 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-09-2021 o 18h43)
Czy często wracasz myślami do wspomnień?
/Nie, jeszcze bym coś zepsuła i nie byłoby tak super, jak jest teraz
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (07-09-2021 o 18h51)
Czy gdybyś mogła cofnąć czas i od pewnego momentu powtórzyć swoje życie to zrobiłabyś to?
Popularnej nie, zazwyczaj siedzę w samych starociach, które mało kto zna.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (07-09-2021 o 18h56)
Lubisz jakąś popularną wokalistkę?
/Taaak, czekam na premierę 3. sezonu "You" na Netflixie. Niedawno ogłosili, że będzie w październiku, wiec się mega cieszę, bo już traciłam nadzieję xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (07-09-2021 o 19h03)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-09-2021 o 19h28)
Należysz do osób które bez problemu pożyczają swoje rzeczy czy nie za bardzo?
@down jak przeprosi i np odkupi to zla nie bede, jak zepsuje ale da sie uzywac dalej to przezyje pod warunkiem ze bedzie ta osoba zalowala i przeprosi jak w opcji 1 a jak ktos zepsuje i bedzie uwazal ze phi przeciez polacy nic sie nie stalo to nogi z dupy pourywam wiec no sumujac zalezy XDDD
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (07-09-2021 o 19h11)
Jak coś Ci ktoś przypadkiem zniszczy, zepsuje, to bardzo się na tę osobę denerwujesz?
/Staram się nie jadać kolacji, bo potem rano mam strasznie bóle brzucha, ale jak już mnie coś weźmie i jestem w domu, to tostyyy
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (07-09-2021 o 19h49)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (09-09-2021 o 16h45)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-09-2021 o 20h17)
Co robisz gdy chcesz poprawić sobie nastrój?
Nie
Ostatnio zmieniony przez Skaen (07-09-2021 o 20h36)
Studiujesz coś?
/Mieć honor to dla mnie mieć szacunek do samego siebie. Postępować zgodnie z własnym sumieniem, ale też nie krzywdząc przy tym innych, zatem honor nie dotyczy wszystkich osób, a tych z określonymi cechami towarzyszącymi. Oczywiście najczęściej jest tak, że ktoś tylko postępuje raz na jakiś czas honorowo, a nie, że jest honorowy cały czas, bo to trochę niemożliwe i to nie tylko w dzisiejszych czasach, ale ogólnie w całym tym byciu człowiekiem. Albo trzeba by było być szalonym i ginąć za ideały.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (07-09-2021 o 20h26)
Czym według ciebie jest honor?
@down Pogoda, warunki w jakich zyje, to ze nie znam jezyka, to ze moj nastroj to sinusoida tutaj, przelozona w pracy, to ze osamotnienie towarzyszy mi fest mimo faktu ze w Polsce tez bylam i jestem samotna X D W sumie duzo mi sie nie podoba a moze to po prostu moje myslenie ;;
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (07-09-2021 o 20h29)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-09-2021 o 22h16)
Bardziej stwierdziłabyś ze ludzie sa dobrzy czy zli? Dlaczego?
@down północna bo Tromso
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (07-09-2021 o 22h00)
Mieszkasz w północnej, środkowej czy południowej części Norge?
/Miałam, był to pluszowy, średniej wielkości, brązowy królik z długimi uszami. Uwielbiałam go. Często mnie uspokajał i pomagał przetrwać jakieś gorsze chwile.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (07-09-2021 o 22h02)
czy miałaś ulubionego pluszaka w dzieciństwie? jak wyglądał?
//nie bo jej nie było prawie wcale xDDD
ale tak naprawdę to mam zdrowie jak ryba, cegiełka tego zalewu, a co się uszkodziło na wfie to się wylepało, więc nawet żadnej wycieczki do pielęgniarki nie pamiętam innej oprócz tych badań takich no wiadomo o co cho
Ostatnio zmieniony przez chochoł (07-09-2021 o 22h26)
Miałaś jakieś dziwne/śmieszne sytuacje ze szkolną pielęgniarką?
Bardzo dobrze. Wczoraj dostały nową kocimiętkę i bardzo się ucieszyły. A dzisiaj oba zostały wygłaskane. I Ivan zrzucił mi doniczkę z szafy, więc nie mam już ani jednej roślinki w pokoju :/
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-09-2021 o 22h35)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-09-2021 o 22h30)
którą ze swoich pościeli uważasz za najmilszą?
//za duże duh
najlepsze i najwygodniejsze, kiedyś wyglądałam przez to jak żul, teraz to stritłer B))
o i czarne są wygodne dla mózgu, bo nie boi się, że się pobrudzą
Ostatnio zmieniony przez chochoł (07-09-2021 o 22h41)
Jakie ubrania są dla ciebie najwygodniejsze?
Ja dużo studenckiego zyćka nie poznałem, bo aspołeczny jestem. Ale jeśli chodzi o naukę, to rób sobie notatki i zaznaczaj co wykładowca mówi, że jest ważne. Ogólnie polecam prowadzić sobie kalendarz i zapisywać wszystkie terminy kolosów i oddawania prac, bo nikt ci o tym nie przypomni i potem będzie słabo. I kumpluj się z osobami z wyższych roczników, sęp o notatki bez skrupułów i nie stresuj się ocenami za bardzo. Byle byś nauczyła się tego, co tobie potrzebne. I nie przesadzaj z energetykami, bo nie zdrowe, ale czasem można co nie. Wszyscy na studiach mają raczej więcej luzu, więc jak masz ochotę na szaleństwa modowe, to to świetny moment jest
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-09-2021 o 22h50)
czy masz jakieś rady od studenta dla studenta świeżaka o studenckim żyćku?
/skksksks tego się właśnie cykam żebrania o notatki jak ja w ogóle tych ludzi nie znam, a to że informacja to potęga daje +10 do presji, jak do nich podejść
eluwina wariacie, masz jakieś notatki kurde ten? xDD aaaaaaaa ale dziękuwa smakuwa, zainwestuje w kalendarz <3
//modelling and data science :'DD
Ostatnio zmieniony przez chochoł (07-09-2021 o 22h54)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-09-2021 o 22h45)
Dzień dobry, czy ma Pani chwilę żeby porozmawiać o ćmach?
Oj tak adrenalinka podskoczyła aż mi warga drży a korci podjąć jeszcze jedno ryzyko
Ostatnio zmieniony przez Mystification (07-09-2021 o 22h51)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-09-2021 o 22h59)
Znasz jakieś sztuczki magiczne?
Ivan i Nastia. Ivan to taki typowy dachowiec, bury spryciarz. Kocha się przytulać, bardzo zazdrosny o głaskanie. Nicami przychodzi do łóżka i się ociera pyszczkiem o twoją twarz. Bardzo towarzyski typ.
Druga kotka to Nastia. Wygląda jak rosyjski syberyjski, ale była znaleziona w lesie jak była malutka. Bardzo się wszystkiego boi, jest ostrożna i bardzo boi się weterynarzy. Nie siada na kolanach, nie daje się nosić, ogólnie to takie zupełne przeciwieństwo Ivana.
Mimo to się jakoś ze sobą dogadują i oba są kochane <3
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-09-2021 o 23h23)