Jakie widzisz wady, a jakie zalety, miasta w którym mieszkasz?
Na początku, gdy dopiero co zaczynałam z makijażem, jeszcze w gimnazjum, nie wiedziałam jak dobrać do siebie podkład, że te tanie są raczej beznadziejne i że podkład może się utleniać, więc przez jakiś czas chodziłam w trochę za ciemnym, utleniającym się na pomarańczowo podkładzie, na dodatek nie nakładałam go na całą twarz, tylko tam gdzie potrzebowałam, więc no, chodziłam w plamy XDD masakra, haha. Później usłyszałam, że kremy bb są lepsze, więc zainwestowałam w krem bb, ale one dopiero co weszły na rynek polski i z dostępnej dla mnie półki cenowej był chyba tylko z Garniera, który był beznadziejny, może nawet gorszy od tego podkładu z którym zaczynałam, bo mam cerę tłustą i po prostu kremy bb nie są dla mnie, bardzo szybko zaczynam się świecić jak bombka na choince, nawet z pudrem. Na szczęście moje błądzenie we mgle w kwestii produktów na twarz nie trwało długo i jakiś czas później znalazłam dla siebie odpowiedni podkład. Innych wpadek chyba nie miałam, bo mój makijaż jest raczej prosty, podkład, puder, trochę różu, eyeliner i tusz do rzęs. Cieni do powiek używam bardzo rzadko, bo podrażniają mi oczy, brwi mam gęste i wystarczy mi regulacja i przeczesanie ich grzebykiem, bronzera i rozświetlacza nie używam, a z pomadek korzystam tylko z ochronnych i błyszczyków.
Ostatnio zmieniony przez Flower (06-09-2021 o 18h48)