Jak się ma wasza puszkowa dostojność? I jak tam pimpuś? (。♡3♡。)
O tym wirusie co koty chorują to, podobno powoli, powolutku stabilizuje się a prawdopodobnie wyszło to, od ptasiej grypy jak dobrze usłyszałam w wiadomościach tylko już nie usłyszałam za dobrze o tym, skąd się wzięło u kotów zakażenie ptasią grypą i czy aby nie zostało skażone mięso wirusem tym, lecz nie chcę tu mówić nieprawdziwych informacji... No i nie sądzę by było to, prawdą czy można wnieść ten wirus przez buty czy inną część garderoby.
Bardzo chętnie grałabym nadal gdyby nie smutny fakt, że telefon Samsung a51 którego miałam i na którym Genshin Impact był obsługiwany zmarł śmiercią tragiczną i niestety naprawić się go już nie dało, a obecny który mam i którym uratował mnie mój tata, bo jest to, jak nie mylę się Huawei to, niestety nie obsługuje mi tej gry, a nawet nie mogę jej pobrać na ten telefon więc chcąc, nie chcąc mam przymusową przerwę od grania a szło mi naprawdę bardzo, ale to, bardzo, bardzo dobrze i byłam już na etapie misji fabularnej „Heart od Glaze” i miałam walczyć już z Childe i byłam w trakcie ewoluowania postaci do pięćdziesiątego poziomu oraz też bardzo dużo robiłam pobocznych questów oraz też dużo robiłam eksploracji, ale mam nadzieję, że jak we wrześniu będę brała nowy telefon to, wezmę taki który będzie obsługiwać Genshinka i wtedy z pewnością wrócę do grania (●♡∀♡). Oczywiście śledzę sobię co tam nowego w Genshinie się dzieję a to, na Facebooku lub na YouTube, jednak zdecydowanie to, nie jest to, samo x,x.
Ostatnio zmieniony przez lychee (09-07-2023 o 19h22)