Którym pusheenem jesteś? :>
//Ojejku, jakie urocze!!!! Chciałabym powiedzieć, że wszystkimi na raz, ale chyba jakby podsumować, to najbardziej rezonuje ze mną numer 6 <3
///(இ‸இʃ♡ƪ)
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (21-04-2023 o 00h07)
Strony : 1 ... 1443 1444 1445 1446 1447 ... 1527
Którym pusheenem jesteś? :>
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (21-04-2023 o 00h07)
A Ty, którym liskiem dziś jesteś?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Ayumi89 (20-04-2023 o 23h10)
Jak wygląda twoja wieczorna rutyna?
Pije herbatke i gram w gre/ oglądam YT/ czytam ksiazke, króliś przychodzi na głaski (to jej rutyna przed snem, codziennie przychodzi sie przytulic i otrzymać głaski :D), przeglądam Insta i Twittera, karmie króliczka, ide sie umyc, biore leki i w spanko.
Ostatnio zmieniony przez Flower (20-04-2023 o 23h20)
Ostatnio zmieniony przez lychee (21-04-2023 o 00h30)
Dlaczego nie śpisz?
Za długo spałam rano i teraz nie mogę zasnąć.
Ostatnio zmieniony przez AuraGwen (20-04-2023 o 23h26)
A ty? ;p
To zalezy jak bardzo jestem glodna, jesli kolacje zjadlam wczesnie albo byla lekka, to pozno w nocy wole zjesc normalny posilek, ale niewielki, unikam wtedy tez niektorych produktów. Jesli po prostu mam ochote cos schrupac, a niekoniecznie jestem glodna, to zazwyczaj siegam po slodycze, nie lubie slonych przekąsek. Ostatnio najczesciej są to Kinder Joy (zbieram figurki) i mini prince-polo.
Ostatnio zmieniony przez Flower (20-04-2023 o 23h29)
Jesli jestes nocnym markiem, w nocy wolisz podjesc normalny posilek czy przeksaski? Jakie?
// nie, nie jestem fanką takich tasiemców
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (20-04-2023 o 23h35)
Oglądałaś serial "Ranczo"?
Jestem leworęczna.
Ostatnio zmieniony przez AuraGwen (23-04-2023 o 21h48)
podzielisz się jakąś ciekawostką o sobie? :>
// nope, jak wychodzę na miasto, to obwieszam się biżuterią jak choinka, ale jak tylko przekroczę próg mojego domu, to jakby magicznie w tym momencie zaczynam być przebodźcowana i muszę zdjąć całą biżuterię xd. jak jeszcze nosiłam kolczyki, to nawet je zdejmowałam, nie ważne czy to były zwykłe, czy na wkręty
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-04-2023 o 12h32)
Nosisz jakąś część biżuterii 24/7?
//Może nowa zelandie albo japonie?.. nie znam sie tbh :cc chcialabym gdziekolwiek pojechac
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (21-04-2023 o 00h58)
Jaki kraj chciałabyś zwiedzić? :>
//No nie wiem, nie radzę w sumie, czekam, aż wena przyjdzie albo słucham muzyki ^^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (21-04-2023 o 02h34)
Ostatnio zmieniony przez lychee (23-04-2023 o 00h22)
Którą swoją postać w Genshin Impact masz najlepiej zbudowaną?
Hmm chyba Raiden, bo mam dla niej The Catch, a do wszystkich innych brakuje mi broni XD Xingqiu, Yae Miko i Sucrose mam skonczonych, tylko nie mam dla nich dedykowanej broni, Hu Tao ma dobre arty i bron, ale nie skonczylam jeszcze talentów u niej, tak samo Nahida. A z postaci, ktore mam i chce zbudowac kiedys tam, to Xiao, zaczelam go robic, ale ciagle cos jest wazniejsze, nie mam dla niego teamu, wiec sie nie spiesze z nim, ale chcialabym go miec :D Chongyuna sobie powoli buduje, bo nie mam zadnej spoko cryo postaci oprocz Kaeyi, a on mi sie znudzil, Heizou (chociaz jak uda mi sie zdobyc Kazuhe, to pojde w Kazuhe) i Fischl - nie przepadam za nią, ale zaczelam grac w Genshina w wakacje i to byla jedna z pierwszych postaci ktore zdobylam, kojarzy mi sie z latem i tak dalej, wiec chcialabym ją do wakacji skonczyc :D
// mi się nią ciezko gra, ja ogolnie nie lubie grac łukami ;p
Ostatnio zmieniony przez Flower (21-04-2023 o 17h43)
oo, a ty? i czy jest jakaś postać, którą posiadasz niezbudowaną, ale chciałabyś/planujesz zbudować? :p
/ też raczej nie przepadam za fischl, ale jest spoko supportem i nakładaczem reakcji :>
/ ohh, to zrozumiałe xd
// yep, to, jak rozwinęla się muzyczna kariera poppy. ostatnio zaczęłam sobie od czasu do czasu słuchać jej muzyki i zaczęłam się nad tym zastanawiać. pamiętam, jak dopiero zaczynała działać w internecie i nagrywała te dziwne filmiki. nikt nie wiedział, o co z nimi chodziło, ale potem okazało się, że to był projekt artystyczny i zaczęła wydawać swoją muzykę, ostatnio patrzyłam, że jest dosyć popularna. nie pamiętam dokładnej liczby, ale ma na pewno ponad milion słuchaczy miesięcznie na spoti. mega mi imponuje to, że ktoś mógł wymyślić taką oryginalną akcję, zeby koniec końców wypromować się jako artystę na scenie muzycznej :D
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-04-2023 o 18h23)
Wywarło coś na Tobie ostatnio pozytywne wrażenie? Jeśli tak to co?
Po prostu ich unikam, staram się nie przebywać w ich towarzystwie.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (21-04-2023 o 15h39)
Jak radzisz sobie z głupimi ludźmi?
// Ostatni film na jaki byłam to "john wick 4", w maju wybieram się na "strażników galaktyki" a na "barbie" to już koniecznie :>
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (21-04-2023 o 18h36)
zbierasz dalej te figurki z hp z kinderka? jak na ten moment wygląda twoja kolekcja? :>
// taak, jakbym miała pieniądze, to na zwierzątka, ewentualnie na innych ludzi by wszystko szło, na zwierzaki i znajomych mi nigdy nie szkoda, a dla siebie zawsze jestem dusigorszem xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (22-04-2023 o 12h33)
Tez masz tak, ze zawsze zal ci pieniedzy na siebie, ale dla zwierzatek to moglabys wydac pol wyplaty na jakies glupoty? xD
Omg xDD jeszcze sie wstrzymam, bo sprzedalam sluchawki bezprzewodowe kumplowi (nowe, nieuzywane) i powiedzialam mu, zeby zamiast hajsu dal mi jajka XD to moze mi wypadnie.
Ostatnio zmieniony przez Flower (21-04-2023 o 20h38)
Chcesz McGonagall? Mam ze trzy xD i czterech rudych
/ jak coś to się chętnie pozbędę za free xD
// I to i to xDDD
Tlenionych mam sześć, trzech Severusów, dwóch Hagridów, dwie Luny i jedną Hermionę
w ogóle po kodzie takim samym jak figurki trafiła mi się też Hedwiga na ołówek
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (21-04-2023 o 20h42)
Mialas az tyle jajek czy mialas wyjatkowego pecha w powtarzalnosci? xDD
// omg XD to ja mam 2 Hagridow, 2 Dumbledore'ów, 2 Hermiony, 2 Snape'ów, 2 Draco, 3 Cho (ale 2 chyba wyrzucilam) i 3 Luny na olowek xD
Ano wlasnie haha xD szkoda w ogole, ze nie dali Voldemorta.
Ostatnio zmieniony przez Flower (21-04-2023 o 20h49)
A Ty jakieś powtórki masz?
// chipsy cheetos o kształcie piłki do nogi.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (22-04-2023 o 09h45)
Jaką jedną rzecz z dzieciństwa przywróciłabyś na półki sklepowe?
Ciężko powiedzieć, bo to takie mocne pół na pół. Zaczęło się dobrze - zmieniłam miejsce pracy, gdzie zostałam dobrze przyjęta, ale teraz okazało się, że decyzja o przedłużeniu umowy nie jest aż taka pewna jak mi się wydawało no i teraz czekam jak na szpilkach... A że ostatnio moje życie kręci się tylko wokół pracy...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (22-04-2023 o 09h59)
Hej Vaaan
Jakbyś miała już teraz podsumować swój rok 2023, to jak by to mniej więcej wyglądało?
/W porządku. Nałożyłam sobie pod oczy płatki nawilżające i teraz czekam żeby je zdjąć, w międzyczasie piję kawę i próbuję popchnąć do przodu jeden przedmiot ze studiów
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (22-04-2023 o 09h54)
Jak humorek z rana?