Kiedy skonczysz budowac swoj profil? ;p
dziekuje!
tak, lubie, ale wlasnie jakies praktyczne, np znad morza mialam bawełnianą torebke z syrenką i napisem "ustka", wszędzie w niej chodzilam (byla po prostu wygodna xD), nawet na kasprowy wierch w zime, wtedy ciocia stwierdzila, ze pora mi kupic nową, bo to wstyt wchodzic na kasprowy z ustką na ramieniu XD ale z gór przywiozłam wełnianą czapke i rękawiczki, dla babci i dziadka nowe kapcie z napisem zakopane (poprzednie juz im sie rozwalały, te były porządniejsze, a la skórzane, i dla babci znalazlam w kolorze który lubi :D), znowu innym razem znad morza poduszke dla dziadka, jaśka, bo dziadek w ciągu dnia ucina sobie drzemki i znowu, jasiek który mial wczesniej juz byl zużyty, z wawy na pewno przywiozłam pasek do spodni bo mi sie rozwalil wtedy xDD ale nie pamietam czy cos jeszcze, skads tam mam breloczek do torebki (zwykly pomponik, no ale mi sie kojarzy z tamtymi wakacjami :D), bawełniany worek na plecy, to głównie z myślą o plazy, grillu na dzialce itp, no takie rzeczy co wiem, ze bede uzywac, nie lubie paści które tylko stoją i zbierają kurz. z festiwali i koncertów zawsze zostawiam sobie bilety, ooo, wlasnie z wawy mam bilet z metra XD niezapomniane wrażenia.
Ostatnio zmieniony przez Flower (19-04-2023 o 22h20)