Którym jesteś?
//Myślę, że ogólnie azjatyckie i nasze polskie
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (19-02-2023 o 20h53)
Strony : 1 ... 1386 1387 1388 1389 1390 ... 1527
Którym jesteś?
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (19-02-2023 o 20h53)
Jakiej kultury dania lubisz najbardziej?
//Pewnie o wszystkim i o niczym. Lubię gameplaye, vlogi... ciężko się zdecydować. Kiedys chcialam miec kanal z coverami piosenek czy fandubami, nawet nalezalam do jednej grupy ale sie rozpadla i zlamalo mi to serducho
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (19-02-2023 o 20h14)
gdybyś kiedyś założyła ten kanał na yt, który ci się marzy, to o czym by był??
/ ow </3
// jak ja kocham, jak mnie ludzie pytają o muzykę <3
stara, ja mam nawet masę plejek na dobry humorek, zaraz z nich jakieś kawałki wybiorę B)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (19-02-2023 o 20h34)
Z czego jest twoja sygnaturka?
//Potrzebowałam czegokolwiek fioletowego, ale stwierdzilam ze zrobie sama zamiast krasc z neta :p A cytat jest ze szklanego tronu. Te oczy to takie oczy gwiazd patrzące na osobe patrzaca w gwiazdy
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (19-02-2023 o 20h20)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (19-02-2023 o 20h47)
Ostatnio zmieniony przez lychee (19-02-2023 o 21h38)
Oglądałaś kiedyś balet na żywo? Jeśli tak, jak ci sie podobało, jeśli nie, chciałabyś?
/Możliwe, że takk, coś mi się majaczy jezioro łabędzie w tym stylu, ale to totalnie dawno temu, za dzieciaka, więc ręki nie dam sobie obciąć. xD I to tak odległe wspomnienia, że nie wiem jakie wrażenia, ale pewnie też jako dzieciak trudniej to docenić.
Ale jasne, chciałabym, podobnie z teatrem albo operą (chciałabym usłyszeć harfę na żywo!!), ale dla mnie to już taki poziom droższego koncertu, a raczej nie pozwalam sobie na takie rzeczy, więc wpierw muszę się pobić z sobą o pozwolenie. XD
/Jakoś super bardzo nie, ale myślę, że wiele rzeczy w życiu fajnie zobaczyć ^^ Ale na razie jestem dość nastawiona na minimum wydawania kasy na siebie (raczej psychicznie niż przez wzgląd materialny), więc cyk znajdowanie serialu za FrEe w jakości 240p my passion. Dobra, może już tak nie robię, ale pamiętam takie czasy XD (i dobrze je wspominam)
Ostatnio zmieniony przez Hisari (19-02-2023 o 20h47)
Odbiję, a Ty?
/Myślę że jeśli bardzo chcesz to podobałoby ci się, to zdecydowanie inna rozrywka niż wypad do kina ale bardzo bardzo przyjemna
//Bardzo, dobre czasy haha
Edit: Szczerze mówiąc ciężko mi wskazać jakąkolwiek bo jeśli gra mi nie odpowiada to po prostu w nią nie gram i nie mogę sobie przypomnieć żadnej w którą zagrałam i miałam dość po pierwszej godzinie. Jeśli nie jestem pewna czy coś będzie mi się podobać, oglądam dużo gameplayów od różnych streamerów których opinie są dość zbliżone do moich i nigdy się na nich nie zawiodłam, stąd wiem co może mi podejść a co będzie konkretną klapą. W ten sposób zaoszczędziłam dużo pieniędzy na tragedii jaką jest Forspoken (a które było na mojej liście gier do potencjalnego kupienia zanim wyszło jaka to niedoróbka i nuda) xD
//RIP ale będzie dużo więcej lepszych, poza tym zawsze zachęcam do wspierania indie twórców UwU
A dzięki, to moja tradycyjna stylka na Wszechmackę -w-
Ostatnio zmieniony przez Shemei (19-02-2023 o 20h56)
jaka jest najgorsza gierka, w jaką grałaś?
wyglądasz bombowo!!
/ też czekałam na forspoken, tak ciekawie się zapowiadała </33
/ true, indie giereczki trzeba wspierać!!
// myślę, że to świetny pomysł, bo to i dobry biznes i dobry posiłek B)
także jak chcesz założyć jakąś skittlesową spółkę, to u know...
Ostatnio zmieniony przez idontcare (19-02-2023 o 21h05)
co myślisz o tym, żeby, jak pojawi się tęcza, iść i ją przerobić na skittlesy? dobry biznes albo dobry posiłek?
Co lubisz oglądać na yt? Masz może jakieś ulubione formy filmików? Albo jak niezbyt używasz tej platformy, to dlaczego?
/Mi niestety nie, bo nie ma mnie w serialu animowanym. :(
No z Marciuszką to o wszystkim, na przykład kto by nie chciał się dowiedzieć jak smakują resztki ze śmietnika i czemu psy wąchają sobie pupki? Albo chciałabym by mnie poznała z Wielgachną (to taka wersja Wielkiej Stopy by Marta mówi)
Ostatnio zmieniony przez Hisari (19-02-2023 o 20h54)
czy marta powiedziała ci coś ciekawego?? o czym mogłabyś z nią pogadać?
/ ambitne plany wobec takiej rozmowy!! >:)
// trochę poczytam chociaż jedną jednotomówkę od junjiego ito i jak siostra się w końcu zgramoli z mojego komputera, to popykam w final fantasy i stardew valley, a w spanko pewnie znowu pójdę o 3 albo 4, bo mam ostatnio problemy z zasypianiem (</3) to będę mieć chociaż dużo czasu na granko :')
/ dziękuję!! <3
a ito tworzy mangi z gatunku horrorów :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (19-02-2023 o 21h20)
Jakie plany masz na dzisiejsze przedspanie??
Rozumiem totalnie, ja też mam problem ze spankiem ostatnimi czasy. W dzień mogłabym zasnąć o każdej porze (co nie znaczy że to robię!!) ale w nocy już słabo, nawet gdy wróciłam do domu po całym dniu na nogach to i tak musiałam swoje odleżeć żeby w końcu zasnąć! Więc powodzonka z tym spaniem! I miłego granka~ A Junjiego Ito nie kojarzę, co tworzy?
/Duma to dość dużo powiedziane, raczej rzadko ją odczuwam w ogóle, a przy stylkach to już wcale. Ogólnie to myślę, że moje stylki są okej, a zastanawianie się nad nimi raczej sprawi, że będę w nich wynajdywać te nieokej rzeczy.
A ulubione pewnie znalazłabym jakieś najstarsze, bo sentyment i przy okazji niedostępne itemki i te sprawy. >.> Przed pożarem miałam taką jedną stylkę, która była dość podstawowa dla mojej Gardzi i nadal ją lubię, z tym że już nie mam tych itemków :"D
Ostatnio zmieniony przez Hisari (19-02-2023 o 21h15)
Czy masz jakąś stylkę, z której jesteś szczególnie dumna?
//Hmm, na pewno mam sentyment do swojej najpierwszej lisiej stylki
Co do itemu, kiedyś nieodłącznymi elementami moich stylek były pomarańczowe tatuaże Voodoo Priestess na zmianę z czarnymi Shooting Star, białe końcówki palców Goth Valentine i pazury. Może nawet kiedyś do tego wrócę ^v^.
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (19-02-2023 o 21h28)
A ty? Masz jakąś swoją stylkę faworyta? + Jakbyś mogła dodać jakiś ubraniowy itemek pod swoją lisią strażniczkę to co byś wybrała??
/Leniwie ale prawilnie :D Wstałam ultraa późno, bo poszłam spać, nie wiem, późno dość, a cały dzień wcześniej chodzenia i jechania pociungiem. Na obiadek do fast fooda i w sumie nic się nie działo. XD
A teraz na wieczór znalazłam sobie kreskówę do obejrzenia. Bo zobaczyłam fajny rysunkowy meme na yt i pomyślałam "o kurde chciałabym poznać te postaci". Myślałam, że to postaci należące do osoby która zrobiła tego meme, ale nope, to postacie z baji, której nie kojarzę (i w sumie nic dziwnego patrząc po tym jak przetłumaczyli to na polski w tytule XD). Ale może fajne, patrząc na to że ktoś poświęcił czas by zrobić z tymi postaciami cudną meme animację!!
No i fajnie cię czytać, jak zawsze~
Ostatnio zmieniony przez Hisari (19-02-2023 o 21h19)
jak ci dziś minął dzionek? :>
/ oo, to miłego oglądania!
<333 wzajemnie!!
// mega mi się marzy koncert aurory, która zresztą chyba rok czy dwa lata temu u nas w kraju była, ale mnie nie było stać na bilet i pewnie bym się cykała, bo się boję takich dużych tłumów :<
poza tym yerin baek, chungha i seventeen, na ich koncertach bym się na pewno świetnie bawiła <3 no i teraz to już niestety nierealne marzenie, ale strasznie chciałam iść na koncert loony, dziewczyny były w 2022 w polszy i mogłabym się dla nich przełamac i pojechać, ale ja miałam wtedy w planach wyjeżdżać z kraju, a koniec końców niestety ani nie wyjechałam ani nie poszłam na koncert i już raczej nigdy nie pójdę, bo niestety zespół się właśnie rozpada </333
/ mam nadzieję :<
Ostatnio zmieniony przez idontcare (19-02-2023 o 21h52)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (19-02-2023 o 23h34)
Jakie muzyczne theme wybrałabyś dla swojej Gard i dlaczego to?
Szczerze myślałam, że coś o niej masz, bo tak ciągle w tej wersji cię widzę~ Ale rozumiem, ja też w sumie niezbyt mam xD
I super jest ten ost z anime owo
A z jakiego to w ogóle?
A Shire theme kojarzę, właśnie ostatnio sobie oglądałam Władcę pierścieni i Hobbita :D
Po angielsku The Bad Guys, po polsku... Pan Wilk i spółka. Ten tytuł zabija cały fun co nie?? Wiem tyle, że chyba o jakimś napadzie i nic więcej, więc będę mieć niespodziamkę. B)
I właśnie ostatnio oglądałam fajne meme animacje, to ci podeślę tę z tymi bohaterami: https://youtu.be/yrLuCZGsJmQ W ogóle ta twórczyni (chyba twórczyni, tak mi się wydaje), robi śliczne animacje~ Oprócz tego oglądałam jakieś głupie filmiki na yt, a z większych rzeczy... Chyba nic od czasu jak ci mówiłam, że oglądam Tolkiena filmowego. :P
Ale mam dużo ochoty na oglądanie rzeczy!! Tytana symbionika bym obejrzała, Bleacha, jakieś inne anime które teraz mi wypadło, Fruit Basket, koreańskie romansidło z netflixa (ale odcinki dopiero wbijają, a ja chce obejrzeć jak będą wszystkie >.>).
Mam ostatnio jakąś fazę na oglądanie, która chyba się dopiero rozkręca. XD
Ostatnio zmieniony przez Hisari (19-02-2023 o 23h24)
co za kreskóweczka będzie oglądana?? poza tym oglądałaś ostatnio coś ciekawego?
/ rzeczywiście tytuł, hmm.. specyficznie... przetłumaczony xd
ale fajowa ta animacja na yt, może też się skuszę i obejrzę oryginał :p
// ojej, taaak, za dzieciaka kochałam rysować! moja mama do tej pory ma gdzieś schowaną całą pokaźną kolekcję postaci z monster high, które nałogowo rysowałam :D
w przedszkolu też strasznie chciałam być projektantką mody i rysowałam całą masę projektów przeróżnych strojów, ale one się niestety chyba nie zachowały :<
mam też gdzieś do tej pory mój szkicownik, w którym szkicowałam głównie konie (w podstawówce byłam straszną koniarą xd). jakoś chyba pod koniec podstawówki straciłam pasję do rysowania i przestałam to robić, potem kilka razy próbowałam do tego wrócić i rysowałam jakieś pojedyncze fanarty postaci z anime, kwiatki i raz nawet próbowałam stworzyć ludzkie wersje chowańców z eldaryi!! ale niestety nie sprawiało mi to już żadnej przyjemności i koniec końców przestałam, tylko czasem na zajęciach bazgram po marginesach jakieś muminki i postacie z the owl house, jak mnie nudzą wykłady ;-;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (19-02-2023 o 22h01)
Ostatnio zmieniony przez lychee (19-02-2023 o 22h25)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (19-02-2023 o 22h00)
/@up (´w`ʃ♡ƪ)
Którym pieskiem jesteś? ^w^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (19-02-2023 o 22h16)
Czy małpy budzą w tobie niepokój?
// dorosłe są creepy, ale malutkie sa taaaakie urocze, zwłaszcza jak sobie skaczą.. normalnie mieknie mi serce
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (19-02-2023 o 22h08)
a w tobie kozy wzbudzają niepokój czy jednak fanka prostokątnych źrenic? O.O
//tag yourself od macki? dont mind if i do B)
hmmmmmmm lomgboi najbardziej pasuje, ale nie jestem long xD jestem average size bym powiedział, ale przemawia to poza tym, @starywiniary mówił, że wygląd mam taki co lepiej nie podskakiwać, ale jak sie odezwe to od razu całe chocholstwo wychodzi :')))))
Ostatnio zmieniony przez chochoł (19-02-2023 o 22h13)