Jakie jest twoje najbardziej absurdalne marzenie?
//Owszem!
Tak więc hej jestem Inka, jestem piwniczakiem. Serio. Dużo siedzę przy komputerze (na ten moment najwięcej siedę nad Genshinem i Eldarya, a dwa dni temu zaczęłam Honkaia), ale dużo też czytam. Jestem introwertykiem i często panem marudą. Mam dwa psy, chociaz wolę koty, na szczęście mój chłopak ma trzy mruczki więc to takie wynagrodzenie od losu. Wierzę w karmę, a temat wierzeń i różnych religii jest bardzo dla mnie interesujący. Nienawidzę przedmiotów ścisłych, jestem totalnym humanem, chociaż nienawidzę pamięciówek. Wstydzę się ludzi nawet w internecie, także zaczęcie udzielania się tutaj było ciężkie, ale dobrze mi z tym, jesteście super <33
Coś tam czasem rysuję, chociaż mam strasznego art blocka. Moje ulubione kwiaty to pajęcze lilie. Nienawidzę koloru, smaku i zapachu pomarańczowego, natomiast uwielbiam zapach piżma. Jestem aktualnie łysa (po raz trzeci w życiu!) xDD
Moje top genshinowe trio to Ayaka, Shenhe i Kokomi, bez nich nigdzie się nie ruszę! Natomiast moje ulubione duo w honkaiu to Rozaliya i Liliya, trzeciej ulubionej panienki jeszcze nie mam. Zdarza mi się grać w gierki o konikach (SSO, AO). Marzę o zagraniu w LiS, ale żal mi pieniędzy. Lubię horrory, ale w gry horror nie lubię grać także oglądam gameplaye.
Jeśli chodzi o czytanie to głównie fantastyka, a muzyka... za duzo by gadac, mam link do spotify w profilu. A no i zdarza mi się śpiewać, ale nie jest to udokumentowane B))
Kurcze, trochę się rozpisałam, a tak naprawdę nie napisałam nic XDD
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (19-02-2023 o 14h26)