Szybko odnajdujesz się w nowych miejscach/sytuacjach/wśród nowych ludzi? Na przykład, gdy jesteś w nowej pracy? Czy może jednak przychodzi Ci to z trudem?
/Bardzo lubię Herkulesa
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (15-02-2023 o 21h02)
Strony : 1 ... 1376 1377 1378 1379 1380 ... 1527
Szybko odnajdujesz się w nowych miejscach/sytuacjach/wśród nowych ludzi? Na przykład, gdy jesteś w nowej pracy? Czy może jednak przychodzi Ci to z trudem?
/Bardzo lubię Herkulesa
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (15-02-2023 o 21h02)
masz ulubione animacje disneya/pixara?
// oczywiście znowu poszłam spać po 4:00, także jestem ostatnio permanentnie zmęczona, ale byłam przed chwilą z pimpkiem na spacerku (tym razem żeby nie powtórzył się przypadkiem incydent ze wczoraj to tam, gdzie nie ma ludzi, bo na szczęście mieszkam na przedmieściach i mam taką możliwość ;-;) i jako że od kilku dni nie wychodziłam z domu, to w końcu mogłam się trochę przejść, rozprostować nogi i nawdychać świeżego powietrza, to od razu się trochę lepiej czuję ( ̄ω ̄) jeszcze chciałam pograć w final fantasy xv, ale mi się nie chciało odpalić ;_; może wieczorem spróbuję jeszcze raz, to może szybciej zasnę, bo ta gierka jest taka nudna, że pewnie po pół godziny grania się zrobię śpiąca, idealna gra do odpoczywania xdd
hah, co nie?? *^* aż szkoda dodawać nowych postów, bo mi zniknie </3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (15-02-2023 o 16h28)
Ostatnio zmieniony przez lychee (15-02-2023 o 16h38)
Czy spotkał cie ostatnio jakiś matrix? Spotkałaś dwa razy tego samego kota, albo doznałaś dejavu?
Otóż sobię nie radzę (ノಥ,_」ಥ)ノ彡┻━┻ taniec często mi pomaga
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (16-02-2023 o 17h27)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (15-02-2023 o 17h08)
Ostatnio zmieniony przez lychee (15-02-2023 o 21h35)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (15-02-2023 o 22h38)
Ostatnio zmieniony przez lychee (15-02-2023 o 22h31)
Na czym grasz w genshina?
// Od 5 dni nie, bo nie mam jak
gryffindor!!
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (16-02-2023 o 10h22)
Jeśli ty też grasz, to kto jest twoim ulubionym nauczycielem?
Myślę, że ludzie nie doceniają zbytnio tego jaki kto jest i jeśli tylko jest przystojny/ładna/dobrze narysowany/narysowana to są gotowi wybaczyć mu wszystko.
Pierwsze z brzegu co ostatnio widziałam - Wednesday.
Kto ma największy hype (dosłownie lol) i wybaczone wszystko bo miał vibe z główną bohaterką (swoją drogą vibe był zmanipulowany) i ofc dobrze wyglądał? Tyler
Kto jest niedoceniony, mało pamiętany mimo wielkiego serca, szczerego friendly vibe'u ale wygląda jak nerd? Eugene.
Nie liczy się serducho, a dobra morda, że tak powiem.
Ostatnio zmieniony przez Eve (15-02-2023 o 23h37)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (15-02-2023 o 23h22)
Gdybyś musiała współdzielić mieszkanie z jakimś jednym stawonogiem to jakim??
Szczerze mówiąc ja też nie pamiętałam, dlatego trudno było mi znaleźć słowo określające jednocześnie owady, pajęczaki i skorupiaki, ale google mi przypomniał to słowo z przyrki w podstawówie są am hepi. xD
No i muszki się liczą si si
/W czasach szkolnych nie miałam zbyt dobrej relacji ze szkołą, więc najgorszy poniedziałek, a piątek, a najlepiej piątek wieczór błogosławieństwo. xD
Teraz w sumie sama nie wiem, raczej ani ulubionego ani najmniej ulubionego nie mam, bo to się zmienia. Moje ulubione dni to te wolne nad którymi mam największą kontrolę i mogę sobie zaplanować najfajniejsze, niekoniecznie leniwe, rzeczy do roboty.~
Ostatnio zmieniony przez Hisari (15-02-2023 o 23h20)
Który dzień tygodnia lubisz najbardziej, a który najmniej i dlaczego?
Nienawidzę stycznia, serio, to jest najgorszy miesiąc, taki ociężały i zmęczony ;-; niby początek roku, a zawsze jest meh. Za to uwielbiam początek października, kiedy jest jeszcze w miarę ciepło, ale idealnie na narzucenie płaszcza. Ma to ten vibe, który po prostu kooocham
Ostatnio zmieniony przez Rissie (15-02-2023 o 23h27)
A który miesiąc w roku jest twoim ulubionym, a który najmniej i dlaczego? :P
/Sam wygląd z jakim się rodzimy raczej mało co mówi, ale nasze dodatki mówią dużo! To jak układamy włosy, jak się ubieramy, co przy sobie nosimy przekazuje dużo informacji. Co prawda to raczej zgadywanie i może nie być celne, ale zawsze fajnie sobie tak poobserwować. Wygląd przede wszystkim zdradza nasze gusta, jakie ciuszki lubimy, może mamy ciuszek z jakąś ulubioną serią czy zespołem, to też, albo o, jakieś zabawne koszulki mogą zwiastować że właściciel ma poczucie humoru i chce to pokazać. ^^ Albo futerał na instrument, teczka rysunkowa, torba sportowa, pokazuje cyk, hej ten pewnie gra na instrumencie, ta rysuje, ten trenuje, już mamy jakiś zalążek informacji!!
W moim przypadkuuu... Nie wyglądam na typ sportowca (zero mięśni xD), ale rysuję (czasem chodzę z teczką do rysunku), nie przywiązuję ogromnej wagi do wyglądu i mogę wyjść z domu "naturalna" (często można mnie zobaczyć z bałaganem na głowie, bez makijażu i w ciuchach typu pierwsze lepsze co były na wierzchu xD), mam wadę wzroku, (okularkii) ii... Pewnie coś by się jeszcze znalazło, ale na razie tyle wymyśliłam.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (15-02-2023 o 23h37)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (15-02-2023 o 23h43)
Mialas/ masz jakieś ksywki? Skąd się wzięły, jeśli tak? Jeśli nie masz, to jaką mogłabyś mieć? :>
Nic xD moje życie to pasmo porażek. Może dzisiaj to, że pojechałam do lekarza, mimo że czułam się okropnie, chociaż nawet to jest udane tylko w połowie, bo się popłakałam w gabinecie i mi głupio xD
// nie jest, ale czasem jest awkward i pewnie byłoby ok gdyby lekarz jakoś na to zareagował, ale zapadła tylko niezręczna cisza i poczułam się jak pajac xD zwłaszcza że zanim weszłam do gabinetu to był w bardzo dobrym humorze i chwalił się narodzinami dziecka a tu taka beksa xD
Ostatnio zmieniony przez Flower (15-02-2023 o 23h39)
Co ci się udało, chociaż było trudne?
/ Płakanie to nie powód do czucia się głupio!!! Proszę zaprzestać tego procederu UnU
// :CCCC
// Bo wstałam parę godzin temu! Mam na razie przerwę międzysemestralną, więc kodeks grzecznego studenta mnie nie obowiązuje! U v U
Ostatnio zmieniony przez Cuks (15-02-2023 o 23h41)
czemu jeszcze nie śpisz? wszystkie grzeczne studenty powinny już leżeć w ciepłych łóżeczkach
bo mam jutro o 10 egzamin z prawa i dopiero otworzyłam plik z materiałem yikes
dont judge me, to jest na teamsach, bez kamerek, nic złego się przecież nei stanie jak nie będę wiedziała co się dzieje, co nie?
/dziękuję, jesteś najsłodsza! <3
Ostatnio zmieniony przez Rissie (15-02-2023 o 23h35)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (15-02-2023 o 23h42)
co byś ukradła bez jakichkolwiek konsekwencji, gdybyś tylko mogła? pomijając moje pytanie ofc, kradnij ile wlezie
/dobrze przemyślane, i like this
tragiczna depresja u Ryża, za dużo matematyki do ogarniania na za bliską przyszłość ;-;
Ostatnio zmieniony przez Rissie (15-02-2023 o 23h43)
Co u Ryża?
Merci tylko z orzeszkami <3
Ostatnio zmieniony przez Eve (15-02-2023 o 23h44)
Jaki smak merci najlepszy?
Albo jak nie jesz merci... Jakie lody najlepsze??
/Bardziej to drugie, ale mniej ekstremalnie, bo raczej w zasikanej bym nie wyszła. :DD
Ale powiedzmy zazwyczaj moja dbałość wyglądowa jest sprowadzona do minimum, jakbym dopiero co wstała z łóżka (a może dopiero co wstałam???), ale to też nie dlatego, że jakoś kompletnie się tym nie przejmuję, tylko często brak mi siły i chęci żeby się tym zająć, a nie zrezygnuję z jakiegoś wyjścia na zajęcia czy do sklepu tylko dlatego że nie wyglądam na "gotową".
Ostatnio zmieniony przez Hisari (15-02-2023 o 23h50)
Co masz na myśli pisząc, że nie przywiązujesz zbyt dużej uwagi do wyglądu? Bardziej, że się nie malujesz czy w stronę "pies nasikał mi na koszulkę ale jest najczystsza ze stosu, więc i tak ją nałożę" (still good tho)?
umiejętności zapamiętywania matematyki, jesus christ, proszę oddać mi chociaż część, wiem, że coś więcej tam było, tylko z jakiegoś powodu zniknęło ;-;
Ostatnio zmieniony przez Rissie (15-02-2023 o 23h45)