Oczekujesz na coś aktualnie?
/Oh, Gaston...
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-02-2023 o 13h38)
Strony : 1 ... 1373 1374 1375 1376 1377 ... 1527
Oczekujesz na coś aktualnie?
/Oh, Gaston...
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-02-2023 o 13h38)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (13-02-2023 o 13h40)
Na jakim etapie w życiu jesteś aktualnie? Szkoła, studia, praca? A może teraz jest Twój czas na "wyszumienie się"?
/Czytam ciekawą książkę o taoizmie, a tak z fabularnych to wzięłam się w końcu za "Rok 1984" Orwella, bo to klasyk, dobrze znać, ale też moje klimaty ostatnio do czytania
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-02-2023 o 16h34)
A ty czytasz coś ciekawego ostatnio?
Ze lubie Japonie i literature faktu xDD wiekszosc moich ksiazek jest o Japonii albo po prostu azjatyckich autorow, a jak cos sie z tego wybija, to glownie literatura faktu, jakies biografie, dzienniki, ksiazki historyczne.
Ostatnio zmieniony przez Flower (13-02-2023 o 19h16)
Mam do Ciebie ciekawe pytanie, odkąd właśnie napisałaś, jakie książki sobie kupiłaś.
Co książki, które czytasz, mogą mówić o Tobie?
/W sumie dokładnie powyżej dostałam od Flo takie samo pytanie, a więc tak, czytam - książkę o taoizmie i "Rok 1984".
/nie ma sprawy!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-02-2023 o 17h16)
czytasz obecnie jakąś ciekawą książkę? :p
/ aghjhgjsh przepraszam, nie zwróciłam uwagi ;_;
// tbh zależy od tego, o czym jest fabuła i jakie dana książka ma ogólne opinie. z jednej strony tiktok wybija jakieś średnio dobre fanfiki z wattpada albo jakieś grafomańskie, szkodliwe wylewy colleen hoover, a z drugiej strony też często serio dobre książki są popularne, więc odpowiem, że to zależy od wielu czynników. chociaż znane książki mają też tą zaletę, że ich fanowski kontent jest o wiele bardziej rozwinięty i łatwiej znaleźć z nimi jakieś fanarty czy coś, także za to jednak mają plusa :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (13-02-2023 o 17h04)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (13-02-2023 o 17h01)
A jakie to są książki na przykład?
/Gorsze dni staram się przeegzystować i nie nakładać sobie zbyt wiele na głowę, bo wiem, że i tak nie będę w stanie dużo zrobić i ta robota na pewno nie będzie jakościowa. A zatem daję sobie po prostu odpocząć, bo skoro mam gorszy dzień, to znaczy, że prawdopodobnie jestem przemęczona
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-02-2023 o 17h17)
Ostatnio zmieniony przez lychee (13-02-2023 o 18h56)
hejo lychee, jaki humorek dzisiaj? :>
/ oww, trzymaj się :(
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (13-02-2023 o 19h42)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (13-02-2023 o 17h52)
a ty jak będziesz spędzać jutrzejszy dzień? :>
// a słucham, przeważnie soundtracków z gier (głownie z nier: automaty i replicanta, spokojniejsze kawałki z wiedźminowych soundtracków, stardew valley, final fantasy xv, dragon age, genshin) albo czasem odpalę jakieś asmr :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (13-02-2023 o 19h44)
Słuchasz czegoś czasem, aby się zrelaksować lub lepiej skupić? Na przykład jakichś kojących dźwięków?
/Mieszkam w krainie ciasta. W domu narzeczonego, z którym mieszkam, na parterze mieści się cukiernia jego mamy, a więc ciast przeróżnych mam pod dostatkiem Teściowa robi najlepszy serniczek na świecie, ale ja sama jestem team szarlotka, najlepiej na ciepło, z lodami i bitą śmietaną :3 Taki klasyczek, ale dla mnie to rarytas, nie pamiętam, kiedy ostatnio to jadłam!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-02-2023 o 10h25)
jesteś team sernik czy team szarlotka? jak wygląda i smakuje takie ciasto? Bo to sztuka mieć ten konkretny serniczek i tę konkretną szarolttę
nie wiem czy to się łapie ale przez dużą część życia czułam się jakby ludzie patrzyli mi tylko na biust a nie na mnie, najgorzej było w gimnazjum. Plus w grach, które obracają się w typowo męskim gronie ciągle słyszę wyzwiska dlatego że jestem kobietą. Dzisiaj wróciłam do CS po pół roku przerwy i rezygnuje. Dwa pierwsze mecze i oczywiście polaczki toksyki, za nic usłyszałam że jestem ku... chociaż im tabelę otwierałam
Ostatnio zmieniony przez Mystification (13-02-2023 o 21h12)
Zdarza ci się ocenia ludzi po stereotypach?
Z takich podstawowych to pismo, druk, elektryczność, plus ogólnie rzeczy związane z budownictwem, bo lubię dach nad głową. A tak mniej poważnie to kasy samoobsługowe, moje ukochane <3
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-02-2023 o 19h49)
jaki jest twoim zdaniem najlepszy wynalazek (albo wynalazki)ludzkości?
/ heavy on kasy samoobsługowe, jakiś anioł je wymyślił <3
// niestety dawno nie grałam :/ ale mnie zainspirowałaś i chyba zaraz odpalę :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (14-02-2023 o 12h28)
Ostatnio zmieniony przez lychee (14-02-2023 o 12h07)
które zwierzę jest najstraszniejsze i czemu są to turbodługie kałamarnice ;---;
//ziom ;-;
Ostatnio zmieniony przez chochoł (13-02-2023 o 21h28)
czemu kałamarnice?
pieczesz tylko torty czy jakieś inne wypieki też?
//nie jestem xD ja nie jestem wgl zaznajomiona z polska medyczna influenza niestety :< ja boomer troche
Ostatnio zmieniony przez chochoł (13-02-2023 o 21h39)
Czy Chochoł jest zaznajomiony z ostatnimi kontrowersyjnymi poczynaniami pani Mamy Ginekolog?? Co o nich myśli???
// No tak średnio bym powiedziała ; ;
Ostatnio zmieniony przez Cuks (13-02-2023 o 21h40)
nadążasz za nowinkami technologicznymi czy mówią Ci 'future is now, old man'?
//niby coś tam rysuje, ostatnio (czyt. pare lat XDDDD) niedużo to mi umiejętności spadły no ale rysunek na moim profku i na profku @starywiniary jest mojego autorstwa np xD
no i nie mówie, że siur, wisze już komuś rysunek na słodkiflirt ale to może rozpęd złapie czy coś jak sie sesja skończy xD
Ostatnio zmieniony przez chochoł (13-02-2023 o 21h48)
Czy Chochoł ma jakieś zadatki artystyczne? Czy narysujesz coś dla mnie??
/ ;o Czyli zadatki są!
// Rysunek-niespodziankę OwO
/// DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!! ;OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ❤❤❤❤❤❤❤
Ostatnio zmieniony przez Cuks (13-02-2023 o 22h29)
Co byś chciała dostać za rysunek? c:
Edit: Generalnie trzeba x"D Zwłaszcza jak nie ma się dodatkowego źródła przychodu z takiego Patreona/Ko-Fi/innych stronek gdzie ludzie mogą po prostu zasubskrybować i miesięcznie za jakieś drobniaki dostawać jakieś niepublikowane nigdzie szkice albo coś. Przymierzam się do ogarnięcia Ko-Fi bo umożliwia nie tylko subskrypcję ale i jednorazowe donejty (które dla bida-artystów są wszystkim xD)
Masz niespodziankę xD
Ostatnio zmieniony przez Shemei (13-02-2023 o 22h20)