w jakie gry teraz grasz?
przestać żryć jak knur jakiś
Ostatnio zmieniony przez Mystification (12-02-2023 o 18h01)
Strony : 1 ... 1372 1373 1374 1375 1376 ... 1527
w jakie gry teraz grasz?
przestać żryć jak knur jakiś
Ostatnio zmieniony przez Mystification (12-02-2023 o 18h01)
Co jest proste, ale nie łatwe?
// Pozytywnie! W piątek moja mejmys była na zakupach i przywiozła mi z nich koszulę w kratę, w której wyglądam jak stylowy wujek i książkę-niespodziankę! :DDD "Wściekłość i wrzask" Faulknera. Przyznam się bez bicia, że nigdy wcześniej o niej nie słyszałam, ale to najwyraźniej klasyk i ma bardzo dobre recenzje na lubimyczytać, więc koniecznie muszę przeczytać c: Fajne jest też to, że okładka pasuje kolorystycznie do tej koszuli; pewnie dlatego mama ją kupiła XD W sobotę natomiast zostałam natchnięta i posprzątałam swój pokój tak dogłębnie jak jeszcze nigdy w życiu. Mucha nie siada! A dzisiaj spałam cały dzień. I oto był mój weekend :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (12-02-2023 o 18h10)
Jak ci minął weekend?
Właśnie zaliczyłem ostatnie zajęcia w tym semestrze, więc obecnie nic nie robię :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-02-2023 o 18h36)
Co tam ciekawego porabiasz na tych swoich studiach?
Stylowy wujek
Ostatnio zmieniony przez Cuks (12-02-2023 o 18h37)
pokażesz koszulę w kratę?/ propsuje
Daddy Pedro Pascal
Ostatnio zmieniony przez Mystification (12-02-2023 o 18h44)
Któż to znajduje się w twojej sygnaturce?
// Chciałabym spróbować wyjechać na wymianę międzynarodową > v < Jestem żądna przygód! Ale to dopiero w przyszłym roku, jeśli zdam prawo jazdy, a ciężko z tym, oj ciężko ; v ;
Ostatnio zmieniony przez Cuks (12-02-2023 o 18h42)
Czego chcialabys sprobowac? (moze to byc jakas potrawa, zajecie itp)
Języki XD zdrowienie, bo lekarze od roku nie potrafią mi dobrać odpowiednich leków. Przez to też życie mi idzie jak krew z nosa, bo na nic nie mam siły. Nauka często idzie mi jak krew z nosa. I wszystkie sprawy urzędowe (mają miesiąc na wydanie decyzji? Poczekasz sobie 4, a to tylko jedna sprawa z wielu :D)
Ostatnio zmieniony przez Flower (12-02-2023 o 18h50)
A tobie co idzie jak krew z nosa?
// Mój kitku, Cynamonek, przechodzi okres młodzieńczego buntu i sprawia, że mam ręce pod kolor tych spodni wyżej ;;-;;
Ostatnio zmieniony przez Cuks (12-02-2023 o 18h50)
a porpos krwi co sobie ostatnio skaleczyłaś ? XD
takie fajne lacze z zary
używki z vinted polecam
Ostatnio zmieniony przez Mystification (12-02-2023 o 18h55)
pokażesz swój ulubiony ciuch?
mam taką jedną sukienkę w brudnoróżowe róże na kremowym materiale z rozkloszowanymi rękawami. jest śliczna ale mam do niej za duży kuper ( ale w tym roku się w nią w końcu zmieszczę jak Boga kocham kupiłam ją podczas covida 2020)i ma bardzo wycięty dekolt tak, że nie mam stanika ani sposobu na jej noszenie, chyba że wezmę taśmy
danke mam nadzieję że w tym roku się uda ;-;
Ostatnio zmieniony przez Mystification (12-02-2023 o 19h50)
Jest jakiś rodzaj ciuszka, który ci się podoba ale z jakiegoś powodu go nie nosisz? (I jaki to powód??)
No to powodzenia w tym planie, czas wyjąć kieckę z szafy i pokazać światu B)
/Chyba zachodzę, szczególnie moje dżinsy ulubione, ale daleko im do zniszczenia, więc specjalnie się jeszcze nie martwię. Niezniszczalne są hehe. Pewnie jakby coś się z nimi stało (albo ze mną że by się rozmiar nie zgadzał) to bym miała problem, bo weź tu chodź i szukaj znajdź coś wygodnego.
Ale ogólnie to teoretycznie nie wybieram ulubieńców wśród ubrań, tylko właśnie mam takie ubrania na "kiedy nie chce mi się myśleć co mam ubrać", takie które jak mam wyjść za 5 minut, a nie jestem gotowa to pierwsze wybieram. Kiedy mam ochotę jakoś się postarać, w ogóle zastanowić co założę to brałabym w sumie wszystko po trochu, ale że ostatnio kompletnie mi się nie chce to cyk jedne dżinsy i pierwsza bluzka z góry i uznajmy, że mogę wyjść. xd
Ostatnio zmieniony przez Hisari (12-02-2023 o 19h37)
Jak masz ulubioną koszulkę/spodnie cokolwiek, to raczej używasz jej tak jak każdą inną czy raczej zachodzisz i potem masz problem bo jak się zniszczy to smutki bo trzeba znaleźć nowego faworyta wśród ubrań? xD
/Me
Edit: Jednym słowem wygodne, nie nosze sukienek/spódnic bo są dla mnie niewygodne, chyba tyle xD
Ok ok, luźne koszulki, niczego dopasowanego, nie wiem czy to mój problem sensoryczny czy jaki ale po prostu nie mogę żadnych obcisłych bo mózg mi wariuje, żadnego dekoltu, takie o typowo "męskie" pomijając fakt że podział mody na męską i damską jest dla mnie absolutnym niedopowiedzeniem i nie powinien istnieć xD Krótki rękaw fav ale mam jakieś bluzy i bluzki z dłuższym, ale ogólnie krótki rękaw+bluza z zamkiem i kapturem fav combo. Na lato ramiączka spoko ale szerokie, jakiekolwiek szerokości sznurka są okropne dla mnie X_X
Po prostu nie mogę obcisłych, jak czuję materiał na ciele który jest od razu dotykający skóry mam ochotę to zerwać z siebie, not for me
Ostatnio zmieniony przez Shemei (12-02-2023 o 21h36)
Masz jakieś ulubione kroje ubrań? Jakie? A które są dla ciebie najgorsze?
No to muszę narzec, bo mało troche - tyle różnych bluzek chociaż! Topy, dopasowane, luźne, dekolt w serek a może taki okrągły albo jakiś większy? Co z wycięciami? O albo rękawy, krótkie, długie, trzy czwarte, a może bez - na ramiączka a nawet bez ramiączek? Wszystkie tak samo ok? Taki wybór a to tylko góra...
A wygoda to bałdzo subiektywna jest!
Dziemkuje za rozwinięcie!!
A w jaki sposób ci mózg wariuje? :o
/W sensie taki który ja poczyniłam bądź kupiłam czy taki jakiś trend modowy czy coś?
Łatwiej znaleźć coś z drugiej kategorii... Bardzo nie lubię spodenek długości do pół zadka, no po prostu no nie. Powiedzmy taka długość ujdzie jeszcze przy stroju kąpielowym, ale jak ktoś wychodzi na miasto w spodniach, które pół pośladków nie zasłaniają, to nie rozumiem tego i mi się to nie podoba. Dla mnie to coś w stylu odwrotności tego stereotypu że "hehe, przychodzi hydraulik i pół dupy mu widać, bo ma tak spodnie nisko".
Ostatnio zmieniony przez Hisari (12-02-2023 o 21h14)
jaki był twój największy modowy koszmarek?
sprzedaje na vinted
Ostatnio zmieniony przez Mystification (12-02-2023 o 20h50)
co tam się dzieje ze zdrówkiem Kwiatuszku?
bardzo dużo tego było, za dzieciaka oczywiście pokemony, cały repertuar bajek serwowany przez tvp1 i jeszcze jakieś leciały na tvn pamiętam. Plus ogromnie dużo anime bo w wieku 11-12 lat weszłam w świat japońskich kreskówek. do tej pory wracam regularnie raz do roku do filmów studia Ghibli i produkcji Makoto Shinkaia
Ostatnio zmieniony przez Mystification (12-02-2023 o 21h40)
Jakie kreskówki z dzieciństwa/lat nastoletnich były twoje ulubione? Któreś z nich nadal lubisz?
/Ogólnie to raczej nie mam zwyczaju polecania, ale mogę powiedzieć co obejrzałam i mi się spodobało, a ostatnio było to Scissors Seven i serial o Jeffreyu Dahmerze (dobrze zrobiony moim zdaniem, choć historia z oczywistych względów trudna).
Ostatnio zmieniony przez Hisari (14-02-2023 o 23h44)
Obejrzałaś ostatnio jakiś film/serial który bardzo ci się spodobał i mogłabyś go polecić?
Edit: Nie lubię
Ostatnio zmieniony przez Shemei (13-02-2023 o 14h18)
Lubisz gotować? Co wychodzi Ci najlepiej, jeśli tak?
/Jak to mówią, jak chcesz, żeby było dobrze, zrób to sam I tak właśnie najczęściej jest. Chyba jeszcze nie zdarzyło mi się pracować w grupie, w której nie miałabym pozycji lidera, ale praca w grupach jest o tyle ciężka dla mnie, że nie potrafię odpuścić i już wolę zrobić coś za kogoś, byle tylko było tak, jak należy. Dlatego wolę pracować sama, mniej roboty
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-02-2023 o 13h26)
wolisz pracę indywidualną czy w grupach? Jaką prace grupową źle ci sie wykonywało?
nie wiem w jakim rejonie Polski mieszkasz, ale na mazowszu nie jest ponuro, pochmurnie ale przejrzyście
Ostatnio zmieniony przez Mystification (13-02-2023 o 11h20)
Ostatnio zmieniony przez lychee (13-02-2023 o 14h58)
Jaka pogoda najbardziej ci pasuje?
Nie, nie jestem przesądny
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-02-2023 o 13h06)
Noku Noku, wierzysz w jakieś przesądy?
dziękuję!
Jestem Swiftie, absolutnie uwielbiam Taylor, a do tego mam od dłuższego czasu fazę na Maneskina, więc możemy uznać, że to moje favs
Ostatnio zmieniony przez Rissie (13-02-2023 o 15h28)
Czy masz swój ulubiony zespół muzyczny lub ulubionego wykonawcę?
ps.: Śliczna stylka! ^^
//Aktualnie nie ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (13-02-2023 o 13h37)