są jakieś genshinkowe postacie, na których wishowanie żałujesz?
// tbh chyba nie mam takiego, nie lubię eksperymentować z nowymi i nietypowymi smakami :/
Ostatnio zmieniony przez idontcare (09-02-2023 o 23h38)
Strony : 1 ... 1369 1370 1371 1372 1373 ... 1527
są jakieś genshinkowe postacie, na których wishowanie żałujesz?
// tbh chyba nie mam takiego, nie lubię eksperymentować z nowymi i nietypowymi smakami :/
Ostatnio zmieniony przez idontcare (09-02-2023 o 23h38)
Jaki nietypowy smak lodów chciałabyś spróbować?
Strój za doładowanie momentalnie wpadł mi w oko, i jak od jakiegoś czasu nie wydawałam na eldę pieniędzy, tak tym razem uległam. Już dawno nie było tak, żeby wszystkie elementy mi się podobały.
Darmowe stroje już nie robią takiego wrażenia (nie żeby mnie to dziwiło), z Gradient Heart podobają mi się chyba tylko buty i ozdoby na ręce, a Slow Affection (który chyba najtrudniej zdobyć?) wydaje się jakiś taki biedny, plus nie jestem fanką długich sukienek. Chowek dostępny na poszukiwaniach jest szkaradny, ale to w sumie dobrze, bo nie mam nerwów polować na chowańce na mapie. Z kolei ten dostępny za zapełniony wskaźnik jest niczego sobie, ale chyba drugi raz w evencie pod rząd mamy coś ala jelonek(?), także nieszczególnie się wysilili. xd
Ostatnio zmieniony przez Cansani (10-02-2023 o 00h23)
Co Ci się podoba najbardziej w aktualnym evencie, a co najmniej?
Moja przygoda z artefaktami na razie leży i kwiczy, bo ostatnio prawie w ogóle nie wchodzę na genshinka. A jak wchodzę, to przeważnie robię daily.
Mój biedny resin leży i kwiczy nie ruszany od jakiś dwóch dni, więc...
Ostatnio zmieniony przez Canthra (10-02-2023 o 08h47)
kwiatku! co ci się z tego flakonu tak intensywnie ulatnia? O.o
//chyba ta fryta do mnie najbardziej pasuje. jestem z gatunku tych niskich starych nizinnych a chochoł na aplikacji Messenger zapisał se mnie jako "iwi natalka" więc adorkablość się też chyba zgadza. te corny to co prawda jakaś plotka i pomówienie ale no wiadomo zawsze se jakąś historię ktoś dopisze. do 3 punktu odniosę się tak. każdy chłop jak dąb ma swoją wrażliwą stronę. ;-; a te ciasteczka to się zgadzają najbardziej! mam takie trzaski że w środku nocy chce mi się żreć słodkiego i ciastka typu z odzysku robię. XD
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (10-02-2023 o 00h56)
Którym mackowcem jesteś?
Ostatnio zmieniony przez Shemei (10-02-2023 o 00h26)
używałaś chatgpt? o co go pytałaś?
//ja mam dwie teorie na to:
1) dużo wrażeń = przyspieszone tętno i wysokie ciśnienie krwi ale takie mocno, mocno
wtedy załącza się odruch wazowagalny, żeby chronić przed tym wysokim ciśnieniem, po prostu żeby nie rozsadziło naczyń w mózgu, (dlatego podkreślam, że mocno, ale roller coaster wiąże się z silnymi emocjami, więc może się wystarczająco silne wytworzyć). Ten odruch wazo, bo naczynia, wagalny, bo wywodzący się z nerwu błędnego (vagus), następuje gwałtowne rozszerzenie naczyń krwionośnych i zwolnieniu serca, żeby ciśnienie spadło ale jednocześnie taki skok powoduje, że po prostu niewystarczająca ilość krwi dopływa do mózgu i nas odcina. Tak mi wyjaśniał mechanizm omdlenia mój asystent z anatomii rok temu, ale nie pasuje mi tutaj to, że ci ludzie tak szybko wracają do siebie - jak mówisz po paru sekundach dlatego mam jeszcze drugą
2)mechanizm podobny do ostatniego - krew odpływa z mózgu ale tym razem przez grawitację po prostu, przez to następuje odcięcie i kiedy szybko wróci to jest też powrót świadomości
ja sie troche stresuje xD odpowiadam z wiedzą, którą mam na ten moment, więc nie gwarantuję że jakiegoś kocopoła nie napiszę i nie jestem lekarzem, więc sie nie znam, proszę czytać z przymrużeniem oka :'D
/ <3
Ostatnio zmieniony przez chochoł (10-02-2023 o 01h28)
Ostatnio widziałam filmik, że dwóch kumpli było na kolejce górskiej w wesołym miasteczku, takiej wysokiej, no i jeden z nich w trakcie spadania co kilka sekund mdlal i się budził na zmianę. No to moje pytanie jest takie, czy jest to możliwe, a jeśli tak, to dlaczego, jak to działa? Wiem że ogólnie można zemdleć podczas spadania i nawet może uratować nam to życie, ale tak co kilka sekund? :p
// luzik, to tylko forum :D nawet jak się nie wie to fajnie sobie pogdybać, ciekawe teorie mogą powstać :pp
To ja byłabym tym ziomkiem XD mam lęk wysokości i na wysokościach mnie paraliżuje, więc jakby mnie ktoś wsadził do wagoniku i kazał spadać, to miałabym errora za errorem XD no ale hipotetycznie pewnie zaczęłabym panikować, bo bałabym się, że gościu zejdzie na zawał i wyjdę z tej kolejki z trupem xD może zaczęłabym mu mocno ściskać dłoń żeby skupił się na tym dotyku a nie na spadaniu. W zasadzie na takiej kolejce niewiele więcej mogłabym zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Flower (10-02-2023 o 01h04)
jaka by była twoja reakcja gdyby ci się tak ziomek glitchować zaczął? ping 999
//to chyba nawet mnie wzięła i mandarynowała. X'D jak się stary obruszył bo chowek zeżarł 20 energii i nie przyniósł mu żadnych pikseli a nie zauważył że lokację już miał wymaxowaną. XDDDD no trudno czasem tak jest jak to mawiał musicman. swoją drogą to bieda straszna ta mapa w tym roku. ;-;
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (10-02-2023 o 16h13)
kiedy ostatnio czarodziejka mandaryny wyjaśniła kogoś w imię mandaryny?
//majkel cherry oczywiście B)
Ostatnio zmieniony przez chochoł (11-02-2023 o 10h50)
Jak nazywa się Michał Wiśniewski?
/cola zero
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-02-2023 o 15h25)
Jaki jest twój ulubiony napój?
Tak, czasem lubię coś upichcić.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (10-02-2023 o 11h23)
lubisz gotować?
// z przykrością stwierdzam, że po tym jak w ubiegłym roku moje największe marzenie się posypało dzień przed tym, jak miało się spełnić, to już się nie bawię w żadne marzenia
Ostatnio zmieniony przez idontcare (10-02-2023 o 11h44)
Jakie jest twoje największe marzenie?
fantastykę z romansem
Ostatnio zmieniony przez Mystification (10-02-2023 o 13h39)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (10-02-2023 o 11h39)
A skoro o książkach mowa, przeczytałaś ostatnio coś ciekawego, lub też masz książkę, którą byś poleciła?
Ostatnio zmieniony przez Camio (10-02-2023 o 11h46)
W Twoim nicku chodzi o Camio z Makai Ouji?
Ja nawet nie wiem jakie są style, tak mało interesuję się modą.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (10-02-2023 o 11h46)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (10-02-2023 o 11h47)
widzę, że czytałaś okrutnego księcia, czy masz za sobą już całą serię, czy tylko pierwszy tom? jeśli całą, to co myślisz o zakończeniu serii?
// zawsze robię na bieżąco :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (10-02-2023 o 11h50)
Robisz event na bieżąco czy najpierw sobie nazbierasz nasionek?
Ostatnio zmieniony przez Mariah (10-02-2023 o 11h56)
dalej cię wypytam o okrutnego księcia :p masz ulubioną postać? albo taką której nie możesz znieść?
świetna seria <3
/ cardan potem się troszkę zrehabilituje imo, ale na początku był okropny xd
// na pewno moją kochaną "szóstkę wron" <333
poza tym "marzyciela", pozostałe tomy " okrutnego księcia", "vicious", ogólnie każdą książkę od v.e. schwab, i tego nie przeczytałam co prawda jednym tchem, ale i tak gorąco polecam "głębię challengera"
Ostatnio zmieniony przez idontcare (10-02-2023 o 12h38)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (10-02-2023 o 12h47)
to może jakiej książki nie polecasz?
// w końcu mam spokój od sesji, więc w końcu spokojnie B) ale od kilku dni w ogóle nie mogę spać, dzisiaj zasnęłam po 3:00, także jestem dosyć zmęczona ;_; ale może w końcu pogram w genshina wieczorem, a niedługo muszę się zająć moimi roślinkami, bo philodendron birkin mi coś umiera ostatnio :c a że trochę tych roślinek mam, to pewnie trochę mi to zajmie ;;
a potem sobie jeszcze pewnie pogram w stardew valley, albo może zainstaluję dishonored i sobie dla odmiany w to popykam :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (11-02-2023 o 14h49)
Ostatnio zmieniony przez lychee (11-02-2023 o 11h33)