Z czym się zupełnie nie potrafisz utożsamić?
// Cierpiałam katusze i stresowałam się, a dzisiaj było źle. Kupa jednym słowem.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (19-01-2023 o 15h38)
Strony : 1 ... 1347 1348 1349 1350 1351 ... 1527
Z czym się zupełnie nie potrafisz utożsamić?
// Cierpiałam katusze i stresowałam się, a dzisiaj było źle. Kupa jednym słowem.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (19-01-2023 o 15h38)
Ostatnio zmieniony przez lychee (19-01-2023 o 17h00)
Co ci pomaga, kiedy jesteś smutna?
Swoją drogą, jesteś liczbą π!
// Najbardziej lubię komplementy na temat mojego charakteru, bo w końcu bardziej chyba nie da się człowieka skomplementować niż chwaląc samą jego kwintesencję, czyli osobowość. Lubię komplementy na temat mojej inteligencji, bo w końcu nikt nie chciałby być uważany na głupiego. Bardzo też doceniam komplementy na temat mojego wyglądu, dlatego że chociaż kompleksów jakichś straszliwych nie mam, to uważam, że wyglądam bardzo przeciętnie, więc jest mi bardzo miło, jeśli ktoś zauważy we mnie coś tak urodziwego, że aż warto to skomplementować. Przepadam również oczywiście za komplementami na temat rzeczy, w które włożyłam dużo pracy - nikt nie lubi jaki napoci się nad czymś, a później nikt tego nie docenia.
Mniej lubię natomiast komplementy na temat moich ciuchów. W końcu ciuch to tylko zakupiony produkt, który mógłby założyć każdy inny, więc ego mi to nie łechcze.
Absolutnie nie lubię komplementów, które zwracają uwagę na to, że coś było nie tak, a teraz już nie jest. Jak kiedyś jedna ciocia przy ludziach zakrzyknęła do mnie "Jak ty pięknie wyleczyłaś sobie twarz!", to byłam tym wyłącznie zażenowana, bo tylko przypomniała wszystkim, jaka ja byłam do niedawna pryszczata.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (19-01-2023 o 16h05)
Jakie komplementy najbardziej doceniasz i lubisz słyszeć, a jakie najmniej?
Totalnie zrozumiałe. I kurcze takie "komplementy" jak ten od cioci zawsze słabe i potrafią zażenować. :/
/Bardzo słabyym. Mało się ruszam, nie mam zbytnio do tego głowy, bo jak już chcę coś zrobić to raczej rzeczy, które wymagają przesiadywania przy biurku. Jakiś czas temu chodziłam na siłownię, może powinnam do tego wrócić, bo naprawdę mam z tym kłopot.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (19-01-2023 o 16h49)
W jakim stanie jest twoja kondycja? Jak o nią dbasz, jeśli w ogóle?
// Jestem najlepsza w nauce i organizacji. Jeśli kogoś nie było na zajęciach, pisze do mnie o notatki. Jeśli ktoś nie jest pewien, z czego będzie kolokwium czy jak się na nie uczyć, pyta się mnie.
Nie do tego stopnia, żebym czuła się wykorzystywana, a raczej doceniona, że ludzie uważają mnie za ogarniętą osobę, na której można polegać c;
Z naprawdę bliskich memu serduszku przyjaciół, to niejednokrotnie mój kalendarz przechowywał dla nich ważne informacje, których bardzo nie chcieliby zapomnieć, bo wiedzieli, że codziennie do niego zaglądam, więc na mur beton im przypomnę.
Kto jest spłukany, ten jest spłukany. Jak się dalej mieszka u mamusi, to może i ma się 1,5 godziny drogi w jedną stronę na uczelnię, ale przynajmniej na luksusowe kanapki z automatu zawsze stać (⌐■_■)
Ostatnio zmieniony przez Cuks (19-01-2023 o 16h20)
Myślisz, że w czym jesteś najlepsza ze swojej grupy znajomych? Ludzie korzystają z twojej pomocy? / well hello there my fellow broke student <333
//łamiesz mi serce, ot co
Zazwyczaj jem dobre jedzenie, najczęściej słodkie, i robię sobie karaoke, ewentualnie się przytulam
Ostatnio zmieniony przez Rissie (19-01-2023 o 16h50)
w jaki sposób poprawiasz sobie humor?
// moje dogo uwu
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (22-01-2023 o 17h03)
Co uważasz za urocze i masz takie "awww"?
/Ogólnie interesują mnie studia plastyczne. Najbliżej mi chyba do grafiki komputerowej, ale najbardziej zależy mi na zdobyciu umiejętności i warsztatu, więc nie pogardziłabym też innymi kierunkami jak na przykład malarstwo.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (19-01-2023 o 19h28)
Ostatnio zmieniony przez lychee (19-01-2023 o 17h20)
Czy oglądasz na yt jak inni grają w syfa czy eldarye? I jeśli tak to kogo lubisz najbardziej?
Przeważnie jakieś podcasty jak się szykuję do wyjścia albo jak ludzie robią jakieś głupie dramy xD
Ostatnio zmieniony przez Lavrence (20-01-2023 o 19h58)
co najbardziej lubisz oglądac na yt?
// pewnie nie byłabym w stanie normalnie funkcjonować i egzystowała w permanentnym załamaniu psychicznym, bo mnie potwornie przeraża koncept nieśmiertelności :/
Ostatnio zmieniony przez idontcare (19-01-2023 o 21h44)
Gdyby okazało się, ze jesteś nieśmiertelna, nieważne co się z tobą stanie, jak spędziłabyś następne 5 lat?
Myślę ogólnie, ze dobrze czuje sie jako Shaw w serii FnF ale on gra zawsze tę samą postać, tylko otoczenie i bohaterowie dookola sie zmieniają, także raczej jest dość flexible w tej kwestii i raczej dobrze sie odnajduje
Ostatnio zmieniony przez Rissie (19-01-2023 o 23h28)
Ostatnio zmieniony przez lychee (19-01-2023 o 21h43)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (19-01-2023 o 22h50)
Kolekcjonujesz coś albo chciałabyś? I jakie kolekcje lubisz widzieć u innych osób?
/Sama nie wiem, nie mam takiej jednej najbardziej. A samo "najbardziej irytująca" brzmi dość niewinnie, że tylko "irtyująca" i nic ponad to. W takim wypadku wybrałabym coś równie niewinnego, chociażby bardzo mnie irytuje jak na moje pytania bliscy mi ludzie kłamią albo absurdalnie żartują, że po prostu nie chcą ze mną o czymś rozmawiać, ale nie powiedzą tego wprost "nie chcę o tym rozmawiać", tylko muszą się od tego migać. To irytujące, ale nie mocno szkodliwe.
Jest za to gama cech ludzkich, które wywołują we mnie dużo mocniejsze emocje niż irytacja - okrucieństwo, poczucie bezkarności, mściwość, wulgarność, traktowanie innych przedmiotowo, jakaś ogólna bezmyślność, niemyślenie nad konsekwencjami swoich działań, szczególnie przy działaniach wobec innych osób.
(Cieszę się, że tak myślisz!! <3)
Ostatnio zmieniony przez Hisari (19-01-2023 o 19h59)
Jaka jest najbardziej irytująca dla Ciebie ludzka cecha?
(przy okazji, przezabawna ta sygnaturka xDD)
//Zawsze mnie okropnie denerwowało, kiedy ludzie dookoła mnie oceniali innych nie dowiadując się wcześniej niczego na ich temat. Ja starałam się odnaleźć powód, coś co doprowadziło do danej sytuacji, próbowałam zrozumieć cel postępowania, odkryć prawdę itd.. Myślę, że można to nazwać taką umiejętnością patrzenia w głąb, pod płaszcz pozorów i kłamstw. Myślę, że ta cecha jest bardzo przydatna, by nie sądzić po pozorach przyjrzeć się dokładniej czemuś zanim wydamy osobisty wyrok. Przydałoby się to wielu ludziom, moglibyśmy uniknąć wielu trudnych sytuacji.
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (19-01-2023 o 20h12)
A jaka cecha ludzka jest dla ciebie najważniejsza i chciałabyś by wszyscy ją mieli? I dlaczego ta?
Rozumiem, takie podejście wiele by rozwiązało i nikt by już nie ucierpiał przez jakieś durne plotki.
/Chyba słodyczy. Co do tego czy nie szkoda mi pieniędzy to inna sprawa, ale po prostu kocham słodycze i trochę jestem od nich uzależniona, więc tak jak rzadko kupuje droższe rzeczy tak łatwiej mi przychodzi kupowanie tanich słodyczy, co w sumie uzbierałoby się w niezłą sumkę.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (19-01-2023 o 22h19)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (19-01-2023 o 22h51)
Czy gdyby młodsza "ty" spojrzała na aktualną Ciebie, byłaby zadowolona? Zaskoczona? Spełniłaś jakieś swoje mniejsze lub większe marzenia z przeszłości?
//Mam nadzieję że mimo wszystko przyszłość Ci się ustabilizuje i będzie dobrze c:
Edit: Byłoby świetnie jakby patałachy od internetu oddzwoniły i powiedziały czemu mam 0,12mb/s na uploadzie gdy płacę za 10.
To tak delikatniej mówiąc, mniej delikatnie ale krócej raczej nie mogę wrzucić na forum : )
Ostatnio zmieniony przez Shemei (19-01-2023 o 21h55)
Jakie hasło na dziś?
Słabo, ale kończy się dobrze, więc to najważniejsze ^^
Ostatnio zmieniony przez Thori (19-01-2023 o 22h23)
Ostatnio zmieniony przez lychee (19-01-2023 o 22h35)
łatwo się denerwujesz?
// wszystko mnie boli i nie wiem, czy nie będę chora, bo mi wczoraj przemokły stoopki i już jakoś dzisiaj mi się coś z gardłem dzieje :') no i się trochę stresuję, bo sobie narobiłam zaległości na studiach, a jeszcze zamiast się uczyć, to niechcący poszłam spać o 19 i wstałam jakieś 2 godzinki temu xd ale miałam całkiem milusi poranek, jeszcze dostałam energola w prezencie od psiapsi (w smaku średniawy,ale za darmo to nawet ocet słodki), więc zawsze mogło być gorzej B)
/ dziena!! <333(´ ω `♡)
i będę piła, może pomoże B)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (20-01-2023 o 11h08)
Jak tam się czujesz??
Kurczę no to zdrówka
I pij jakieś aktimelki i bierz witaminy o!!!
I powodzenia, odrobisz zaległości jak szef B)
/Nie wiem czy coś mogę nazwać odkryciem, ale zaczęłam wgłębiać się trochę w historię sztuki i wreszcie dowiaduje się o co chodziło tak naprawdę z sztuką prehistoryczną. Nigdy przedtem się na tym nie zastanawiałam po co w ogóle prehistoryczni ludzie malowali te zwierzęta, a zawsze fajnie się czegoś dowiedzieć.
Myślałam że to coś w stylu że "o paczcie tur narysuje se go" xD A to miało dużo głębsze znaczenie, było to związane ich z wiarą i przekonaniem, że namalowanie takiego zwierzaka sprawi, że uda im się go upolować.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (20-01-2023 o 00h49)
Od jakich fajnych odkryć rozpoczynasz rok 2023?
// Alhaitham - odhaczony. Broń dla Alhaithama - odhaczona. Do tego wpadła mi 5 konstelacja Kuki Shinobu i jeszcze los zesłał mi 3 konstelację Thomy NA BANERZE Z BROŃMI!!!
Całe to mozolne zbieranie i wyrzeczenia się opłaciły. Robienie tych życzeń zdecydowanie poprawiło mi nieco przepaskudny dzień :')
Podczas Lantern Rite wezmę pewnie Yaoyao, bo wszystkich innych albo mam wszystkie konstelacje, albo nie używam.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (19-01-2023 o 22h38)