Gierczysz w Genshina? Dlaczego tak/ nie?
Nie jeszcze, bo musze isc z króliczkiem do weta i nie wiem ile wydam xD
Ostatnio zmieniony przez Flower (07-01-2023 o 21h43)
Strony : 1 ... 1329 1330 1331 1332 1333 ... 1527
Skusiłaś się na ten disney dreamlight valley czy jeszcze nie?
@cuks Cyprian Kamil Norwid jak już
// Nie, bo iphone nie ma fajnych gier.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (07-01-2023 o 21h31)
Grasz w jakie gierki na telefon?
Zacząłem grać w Marvel Snap i jest bardzo wciągające
Okropnie żre baterię i animacje się tną, ale to pewnie starego telefonu. Sama gierka to karciana turowa, każda rozgrywka jest krótka i co zaskakujące można normalnie grać bez miliona mikropłatności/reklam
//Poleciłbym inną gierkę, ale drugie w co ostatnio grałem to dosłownie brydż, więc chyba ci nie podejdzie XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-01-2023 o 21h36)
A Ty? UvU
Totalnie wcale nie dlatego że sama szukam czegoś co by mi podeszło
//Aw heck nie lubie karcianek :c Ale cieszę się że Ci podeszło!
Edit: Telefon inny niż z androidem to nie telefon tylko masochizm. Mam iPada ale tylko do rysowania gdy nie jestem w danym momencie na PC i szczerze plwam na ten system xD Gdyby nie to że jest jeden program który jest tylko na iOS właśnie a który jest świetny i dobrze mi się w nim rysuje to bym go nie kupowała tylko znalazła alternatywę z innymi przenośnymi.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (07-01-2023 o 21h33)
team IOS czy Android? Miałaś styczność i z jednym i z drugim?
niet, jakbym na to patrzyła to chciałaby to mieć a aktualnie na mało co mnie stać XD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (07-01-2023 o 21h31)
Interesujesz się nowinkami technicznymi?
Montażysta filmowy. Teraz jestem asystentem montażu w tv, więc teoretycznie nie mam tak daleko, ale zobaczymy czy się uda. Strasznie chciałbym robić seriale/filmy, ale kurcze nie wiem jak się do takiej pracy dobić :<
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-01-2023 o 21h37)
Jaki jest twój wyuczony zawód? Będziesz go wykonywać?
chciałam wykorzystać sukienke z eventu i szukałam ładnych zielonych itemów w szafie, trafiłam na tego kwiatka w ostrym kolorze i jakoś poleciało
Ostatnio zmieniony przez Mystification (07-01-2023 o 21h35)
co było inspiracja do twojej aktualnej stylizacji?
// nie wiem, bo jestem w szpitalu.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (08-01-2023 o 14h51)
Ostatnio zmieniony przez lychee (08-01-2023 o 10h22)
Co jest dla ciebie piękne? Niekoniecznie tylko w kategorii estetycznej.
// Ja klasyczną dziewoją jestem, więc schaboszczak. Sojowego kotleta nawet nigdy nie jadłam ;o
Ostatnio zmieniony przez Cuks (07-01-2023 o 22h02)
kotlecik sojowy czy tradycyjny schaboszczak?
raczej nie ma takiej rzeczy
Ostatnio zmieniony przez Mystification (07-01-2023 o 22h09)
Jest coś , co robisz inaczej niż większość polskiego społeczeństwa? Co takiego i dlaczego?
// Rosół, zdecydowanie. Mimo że za rosołem tak średnio przepadam, no to zjem go bez problemu jak nie ma nic innego, ale flaki to mnie jednak trochę brzydzą :{
Ostatnio zmieniony przez Cuks (07-01-2023 o 22h15)
a na weselach wlatują flaczki czy rosołek?
aż tak źle odtworzyłam? XD hahaha Bella Ćwir niestety braki w itemach robią swoje
Ostatnio zmieniony przez Mystification (07-01-2023 o 22h13)
Co to za super iconic postać z ulubionej gry w "wystylizuj strażniczkę"?
Bo od dobrych 10 minut się zastanawiam i nikt mi do głowy nie przychodzi xD
//Musiałam googlować bo nigdy nie byłam wielką fanką simsów, to wiele tłumaczy czemu nic mi to nie mówiło x'D
Edit: Ja jeszcze z tego pokolenia że to przez telewizor (i pegasusa i siedzenie za blisko telewizora, cały pakiet xD)
Ostatnio zmieniony przez Shemei (07-01-2023 o 22h17)
też słyszałaś że jak coś ci jest to na pewno wina tego szatańskiego komputera?
trochę mam tremę ale jak jest temat który ogarniam i pozwoli mi to w jakiś sposób zaplusować to jest ok
Ostatnio zmieniony przez Mystification (07-01-2023 o 22h21)
Lubisz przemawiać czy masz tremę w takich sytuacjach?
// Błysk OwO
Ostatnio zmieniony przez Cuks (07-01-2023 o 22h31)
Wolisz błysk, czy mat?
Wstaje, biore leki, daje jedzonko króliczkowi, wlaczam radio w tele (muzyka + wiadomosci), ide sie myc, puszczam króliczka z klatki, i tutaj zalezy czy gdzies ide i o której wstalam - no ale albo cos jem (albo nie, jesli wstalam rano, nie jadam sniadan), albo ide sie malowac i ubrac, wychodze, albo siadam do lapka i cos sobie tam robie, oglądam, gram, po poludniu myje warzywka dla króliczka, a przed snem biore leki, przeglądam Insta i Twittera, glaszcze króliczka, ide sie myc, nastawiam budzik i zamykam króliczka w klatce, ide spac xd
Ostatnio zmieniony przez Flower (07-01-2023 o 22h41)
Jak wygląda twoja zwyczajowa rutyna?
// Szczęśliwie ani jedno, ani drugie!
Ostatnio zmieniony przez Cuks (07-01-2023 o 22h39)
gadasz przez sen? a może jeszcze lepiej - chrapiesz?
przeczytanie teraz materiałów do zaliczenia, poddaje się odpalam simsy
Ostatnio zmieniony przez Mystification (07-01-2023 o 22h47)
Co jest dla ciebie za trudne?
// Obsługiwanie komputra. Powiedzmy, że parę lat mi zajęło wykombinowanie, jak ustawić sobie sygnaturę na forum >.> Kupowanie czegokolwiek przez internet to też w mojej rodzinie stosunkowo nowa praktyka. Informatykiem bym być nie mogła, tyle ci powiem. >.>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (07-01-2023 o 23h30)
Jest jakaś pozornie łatwa rzecz, która sprawia ci kłopot?
Hmm rozumiem, a interesuje cię to w ogóle?? bo nie wyobrażam sobie byś się do czegoś przyłożyła i to mogłoby nie wyjść >:3
/Samaa nie wiem. Trochę leniwie, a nie dałam dziś sobie przyzwolenia na lenistwo więc ups?? xD Ale no, nie chcę popadać w sadgość, więc może sobie spróbuję zrobić jakiś plan na jutro, żeby chociaż troszkę poczuć jakiejś sprawczości. Wiadomo, nie ma co narzekać, że coś nie wyszło tylko postarać się następnym razem żeby wyszło, o.
I w ogóle Peter gdzieś zaginął i się boję, że umarł gdzieś w kąciku, oby nie :<
Aaa i byłam dziś na zakupach i zaszalałam. xd
Ostatnio zmieniony przez Hisari (07-01-2023 o 23h43)
jak ci dzisiaj dzionek minął?
/ no pewex, nie ma co, a dzień lenia też dobrze czasem mieć :p
o nieee, oby się odnalazł cały i zdrowy :<
// ja dziś cały dzień bardzo ciężko pracowałam na mojej farmie ściernisko w stardew valley B) a poza tym nie zrobiłam nic produktywnego, zero przeczytanych tekstów na seminarium, nic nie umiem na zaległego kolosa, ale nic to, jeszcze do poniedziałku mam przerwę świąteczną i nie mam zamiaru mysleć o rzeczach nieprzyjemnych!! no i pogłaskałam trochę kitka, posprzątałam syf, ktory zrobił zwalając mi połowę rzeczy z biurka, bo panisko musiało akurat tam mieć spanko. wyzerowałam sobie tego nowego monsterka, co ostatnio wprowadzili, nawet dobry, więc jestem usatysfakcjonowana. tylko mnie łeb trochę boli od grania cały dzień, a tu jeszcze trzeba duolingo robić, bo spadłam do demotion zone, ja chcę zostać w diaxowej lidze :///
/ yasss, nazwa zobiwiązuje!!
boję się duo, niech mnie nie prześladuje, przedłużę mój 300-dniowy streak....
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-01-2023 o 00h16)
A tobie? :3
To niedługo będziesz mieć San Francisco B))
Rozumiem totalnie, jak wolne to wolne, odpoczywaj na całego
No i wiadomo, rób Duolingo, bo inaczej może się to źle skończyć...
~
~~~
Ostatnio zmieniony przez Hisari (08-01-2023 o 00h11)
Co fajnego sobie dzisiaj kupiłaś?
// śliczna!
Wlasciwie nic ciekawego, pozno wstalam, bo chyba o 14, umylam sie, zjadlam obiad, umylam klatke króliczkowi, pogralam w Genshina i zrobilam sobie paznokcie hybrydowe, ale mialam od nich dluższą przerwe i lakiery zdążyły mi sie przeterminowac, wiec po godzince je jednak sciagnelam, bo byly sus xd nie chcialam sie obudzic w nocy z jakims uczuleniem. A teraz skonczyly mi sie pobierac simsiki, ale raczej juz dzisiaj w nie nie pogram, za pozno jest, a ja zawsze siedze w grze kilka godzin xd
// haha to ja często malowałam, ale później zdrowotnie nie miałam już na to siły, i tak sobie leżały i czekały na lepsze czasy, a jak już nadeszły, to data minęła xdd rip. A simsiki 4
Ostatnio zmieniony przez Flower (08-01-2023 o 00h29)
A ty co dzisiaj porabiałaś i jak humor na koniec dnia? (Albo początek, już północ >.>)
Rozumiem!! Zarówno wstawanie o 14 jak i przeterminowane lakiery. Zawsze oo fajny kolorek to może se kupię, a potem raz pomaluję, zapomnę, przeterminują się i czar pryska. </3
A jaka część simsów??
/Chyba raczej onlinee, szczególnie takie które nie wymagają wyjścia do sklepu typu książki, notesy (<3), ubrania też nierzadko można kupić, przymierzyć i zwrócić bez kosztów. Bardzoo lubię wygodę zakupów online, a tłumy mnie peszą. Ale mam bardzo siedzący tryb życia, więc żeby się czasem ruszyć to właśnie chodzę sobie do galerii pochodzić, ale z reguły z kimś. Sama to raczej tylko w jakiejś konkretnej sprawie.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (08-01-2023 o 00h17)