Co myślisz o świątecznych chowańcach?
/Hmm, tak, myślę, że pracka którą wykonała jedna z użytkowniczek w Creative Arts z moją wróżkową stylizacją. c:
Ostatnio zmieniony przez Hisari (20-12-2022 o 22h45)
Strony : 1 ... 1294 1295 1296 1297 1298 ... 1527
czy coś cię ostatnio zachwyciło?\
// zdecydowanie pierwsza, ja miałam obsesję na punkcie tego filmu i na przełomie podstawówki i gimbazy potrafiłam go oglądać codziennie, na przemian z serialem xd chyba żadnego innego filmu tak wiele razy nie obejrzałam. to dzięki niemu powstała moja miłość do smoków :D
dwójka też mi się bardzo podobała, byłam na niej w kinie i kilka razy oglądałam w domu, ale jednak do jedynki nie ma podjazdu. za to trzecia część to abominacja, oglądałam ją tylko raz, w kinie i byłam potwornie zawiedziona, bo się na nią jarałam, a okazała się średniawa </3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-12-2022 o 11h29)
Która część "Jak wytresować smoka" jest twoją ulubioną?
/ Do szczęścia. I rozwoju siebie, chociaż myślę że to też przez to że właśnie chcę szczęścia. Nie mam takich konkretnych celów, że chcę osiągnąć w życiu to i to i chcę spróbować tego i tego, nie. Chcę po prostu czuć się dobrze sama ze sobą, z innymi i tak to wszystko przeżyć.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (21-12-2022 o 01h17)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (21-12-2022 o 00h49)
W czym jesteś świetna?
// Mam tendencję do wpadania ze skrajności w skrajność i nad tym przydałoby się popracować : /
Ostatnio zmieniony przez Cuks (21-12-2022 o 03h14)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (21-12-2022 o 21h50)
Masz rodzeństwo? Jeśli nie to czy chciałabyś mieć, a jeśli tak to jakie masz z nimi relacje?
/Marta mówi mi wiele rzeczy, w zasadzie ona przemawia nie tylko do moich uszu ale też do mojej duszy... Dzięki niej wiem, że masło orzechowe najlepiej smakuje w furgonetce dwóch podejrzanych typów i że puszki zupy literkowej trzeba otwierać od góry, bo inaczej skutki będą katastrofalne. A jej naturalny altruizm mnie wzrusza, wyobrażasz sobie spędzić noc w piwnicy by nie straszyć kołnierzem małego brata??
Dzięki Marcie staję się lepszym człowiekiem...
Ostatnio zmieniony przez Hisari (21-12-2022 o 14h39)
Co mówi ci Marta???
// Jak ze wszystkim na świecie - to zależy. Czasem potrafię być, chociaż generalnie, to chyba nie. W sensie, potrafię schować prezent dla samej siebie do szafy na pół roku i otworzyć go dopiero w święta, ale kiedy przychodzi do kontaktów z ludźmi, to tej cierpliwości mi niestety bardzo często brakuje.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (21-12-2022 o 17h47)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (21-12-2022 o 11h37)
lubisz próbować nowych rzeczy?
// za zimą nie przepadam, bo jestem strasznym zmarzluchem, a jeśli chodzi o śnieg, to powiem tak: lubię go tylko wtedy, kiedy siedzę w domu i oglądam go zza okna xd ale muszę przyznać, że jak ostatnio wracałam z zajęć i akurat świeciło słońce, to śnieg wyglądał tak, jakby były na nim rozsypane małe diamenciki albo brokat i to był chyba najbardziej magiczny widok, jaki mogłam podziwiać w ostatnim czasie <3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-12-2022 o 12h56)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (21-12-2022 o 13h10)
masz jakieś ulubione japanese schoolgirls z anime? ;p
// może to basic odpowiedź, ale spirited away xd oglądałam go za dzieciaka i mam do niego ogromny sentyment, to jest mój taki comfort movie, zawsze mi poprawia humor. wiele moich ulubionych momentów z popkultury pochodzi właśnie z tego filmu :p
ale bardzo mnie też urzekła princess mononoke, oglądałam to co prawda tylko raz, bo niedawno obejrzałam ją po raz pierwszy, jednak wywarła na mnie ogromne wrażenie i na pewno jeszcze nie raz wrócę do tego filmu <3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-12-2022 o 13h27)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (21-12-2022 o 13h32)
jakie jest twoim zdaniem najbardziej przereklamowane anime?
/ zgadzam się ze wszystkim oprócz snk xdd
// te zwykłe "bezsmakowe" najlepsze <3
ja mam prostackie podniebienie i jestem strasznie wybredna, nie lubię wariacji smakowych i większość mi nie smakuje ;_;
no i smacznego!!
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-12-2022 o 13h38)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (21-12-2022 o 13h40)
jakie masz top 3 smaki cziperków??
// fantasy i young adult :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-12-2022 o 13h56)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (21-12-2022 o 13h41)
to jakie masz te top 3 smaki chipsów?
/ pytałam, bo jak pisałam to nie wyświetlało mi się, ale luz xD
// zdecydowanie ragnarok
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (21-12-2022 o 13h54)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (21-12-2022 o 14h02)
Czemu uważasz SNK za przereklamowane?
// haha rozumiem cię, bo ja to anime zaczynałam chyba 3 razy i za każdym razem porzucałam po drugim sezonie XD ale w końcu się przemoglam i obejrzałam całe z koleżanką i teraz uwielbiam! także może po obejrzeniu całości zmienisz zdanie ale to fakt, fani SNK bywają irytujący, ale to jak z każdym popularnym anime, filmem, serialem.
Uwielbiam! Zima ze śniegiem >>>> zima bez sniegu. Jest o wiele ładniej i to zimno tak nie kąsi po skórze. Ale ja żyje w bloku, pewnie gdybym miała swój dom i musiała go codziennie odśnieżać to inaczej bym myślała xdd
Ostatnio zmieniony przez Flower (21-12-2022 o 14h08)
@Mariah jak ty grasz w twisted wonderland??? bo ja chciałam grać, ale sklep play mi nie pozwala pobrać xdd
edit: @kwiatku a czy ty lubisz śnieg?
// czarny, mam może ze 3 ubrania w innym kolorze xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-12-2022 o 14h18)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (21-12-2022 o 14h12)
Co darzysz dużym sentymentem?
/ mój pies, dobra gorąca czekolada do picia i Yuzuru na lodzie
Ostatnio zmieniony przez Mariah (21-12-2022 o 14h21)