Jaka jest twoja "relacja" z liczi? ;D
Odp. Mainuję Albedo ^^ (a następnie Kokomi i Ayato, bo w sumie to bardzo lubię hydro i to te postacie najchętniej buduję xd)
Ostatnio zmieniony przez Agami (21-11-2022 o 20h33)
Strony : 1 ... 1259 1260 1261 1262 1263 ... 1527
Jaka jest twoja "relacja" z liczi? ;D
Odp. Mainuję Albedo ^^ (a następnie Kokomi i Ayato, bo w sumie to bardzo lubię hydro i to te postacie najchętniej buduję xd)
Ostatnio zmieniony przez Agami (21-11-2022 o 20h33)
kogo mainujesz w genshinie?
// chyba można tak powiedzieć, dwa razy byłam w oceanarium, straaasznie mi się podobało, zwłaszcza w gdyni. mam nadzieję, że kiedyś będę mieć okazję je jeszcze raz odwiedzić :>
btw, ciekawe pytanie, nie spodziewałam się takiego :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-11-2022 o 19h46)
a tu jest jeden z filmów tej youtuberki, od której wzięłam nick :)
Ostatnio zmieniony przez lychee (21-11-2022 o 20h54)
Droga lychee, zaskoczyła mnie Twoja ostatnia odpowiedź, musisz teraz zdradzić skąd pomysł na nick?!
WOW, nieźle odjechany typ ASMR
Odp. Jest kilka takich opków, które wszyscy dobrze znamy, np. Attack on Titan, Durarara, czy też troszkę starsze Lucky Star - mają świetne opki, chętnie nucone przez wielu. Dlatego postanowiłam przejrzeć swoją listę animu w poszukiwaniu innych pozycji i... zajęło mi to zdecydowanie za dużo czasu xD W sumie dobrze, że nie padło pytanie o endingi, które dużo częściej mi się podobają, haha xD
BEST OPs in my opinion
Ostatnio zmieniony przez Agami (22-11-2022 o 02h25)
Jakie anime ma według ciebie najlepszy opening?
Lain <3 też bardzo lubię ten opening
Kiedyś oglądałem. Teraz tylko rozgrzebałem edgerunners, ale jakoś się zatrzymałem na drugim odcinku. Bardzo lubię sci-fi, thillery psychologiczne, jakieś klimaty tajemnic, horroru, kryminałów.
Dziękuję <3
Ostatnio zmieniony przez Noku (22-11-2022 o 12h51)
a ty oglądasz anime? masz ulubiony gatunek?
cudowna stylizacja!!
// @lychee a w życiu, nawet w pełnym wyposażeniu, nie umiem pływać i się boję wody, wolę oglądać z bezpiecznego lądu ;_;
@Canthra bardzo pozytywne, w tym sensie, że się zakochałam w tej serii i historii, jeśli zaś chodzi o wrażenia emocjonalne, to jako osoba będąca na bieżąco z mangą mam bezustannie łamane serduszko </3
duży plus za to, że seria wzbudza we mnie dużo emocji, a ja lubię takie serie (mimo że w tym wypadku to przeważnie nie są emocje pozytywne).
byłam przekonana, że mi nie podejdzie ze względu na elementy gore, ale po jakimś czasie idzie je przeżyć, zresztą ostatnio zaczęłam czytać fire punch od tego samego autora i to już jest dopiero ostro poryte, csm to przy tym bajeczka
fujimoto chyba kocha torturować swoje postacie
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-11-2022 o 21h14)
Ostatnio zmieniony przez lychee (21-11-2022 o 21h10)
idontcare; Jakie wrażenie wywarł na Tobie Chainsaw Man?
lychee; Lubisz kawę?
Od dwóch do trzech. Zależy o której godzinie się kładę spać. XD
Ostatnio zmieniony przez Canthra (22-11-2022 o 20h18)
Ile budzików musisz sobie ustawiać rano?
Trochę już przysypiam, bo miałem męczące kilka dni
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-11-2022 o 22h33)
Ostatnio zmieniony przez lychee (21-11-2022 o 21h38)
lawenda to twój ulubiony kwiat? jakie kwiaty lubisz?
// ja to jestem tam głównie przez uzależnienie od hazardu i postacie, do których żywię sympatię, tbh xd
z fabułą różnie bywa, zazwyczaj mnie nudzi, chociaż niektóre questy są ciekawe, np. ten z tą zamgloną wyspą w inazumie czy chociażby archon quest z chasmu, ale większość dialogów raczej skipuję. gameplay ma swoje wady, ale na ogół ujdzie, zwłaszcza że o wiele się poprawił i upłynnił, wystarczy porównać mondstad z sumeru chiciażby. a hoyo mogliby w końcu poprawić system artefaktów, nikt by się chyba nie obraził.
ale za to niektóre projekty i lore postaci są bardzo dobre, grafika i muzyka też są niczego sobie.
a eventy też mnie raczej mało obchodzą, ale heyy, darmowe primo & i'm ftp B)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-11-2022 o 21h33)
Podoba Ci się fabuła genshinka? Czy moze jesteś tam bardziej ze względu na gameplay i evenciki, wygląd postaci, grafikę etc.?
Hm, wieczór mija powoli i spokojnie - pogrywam trochę ligi, trochę genshinka, powinnam usiąść do rosyjskiego, ale mi się nie chce :c
Ostatnio zmieniony przez lychee (21-11-2022 o 22h17)
a tobie jak mija?
i nic się nie stało, jeśli chodzi o to wcześniejsze pytanie o wodę, luzik :>
// yep, nawet kilka by się znalazło, na przykład evangelion - dla mnie każdy odcinek jest praktycznie taki sam i strasznie się męczę przy tej serii już długo xd
no i steins;gate, obejrzałam już ponad połowę i jakoś nie widzę tego geniuszu, o którym wszyscy mówią, plus postacie mnie strasznie irytują ;;
też bnha, o tej serii i tym, co mi się w niej nie podoba mogłabym całą rozprawkę napisać
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-11-2022 o 22h27)
Czy uważasz jakies popularne anime za overrated i ci się totalni nie podoba oraz nie rozumiesz fenomenu? Czy może raczej nie? xd
Nieee, u mnie raczej po staremu. Ze mną jest głupio - lubię być w czymś dobra, a więc próbowanie nowych rzeczy nie jest dla mnie czymś ciekawym. Choć ostatnio piekę spoko deserów i wszystkie wychodzą, więc może można to uznać jako nowe zainteresowanie?
Ostatnio zmieniony przez lychee (21-11-2022 o 22h55)
to co to za historia o wodzie?
/aw, dziękuję!! ❤
// głównie to soundtracków z gier, ogólnopojętego kpopu (w tym k-rnb, k-rocka, house, hyperpopu, dreampopu, edm i pewnie więcej gatunków by się znalazło), anglojęzycznego popu, pop-rocka, trochę pop-punku, muzyki alternatywnej, w tym trochę polskiej alternatywnej i polskiego popu, trochę openingów i endingów z anime
Ostatnio zmieniony przez idontcare (22-11-2022 o 08h11)
Ostatnio zmieniony przez lychee (22-11-2022 o 09h56)
Jaki kolor jest najsmaczniejszy?
Odp. Zaczęło się od fascynacji tytułem, który brzmiał na coś mocno pokręconego. Bro czytał mangę, a ja widziałam urywki w internetach. Zobaczyłam na przykład fanowski opening i puszczałam go potem na wiecznym replay'u, umacniając się w przekonaniu, że muszę Chainsawa przeczytać/obejrzeć. Wtedy mango zaczęło wychodzić w Polsce. Wydaniem zajęło się WANEKO, więc wiedziałam, że musze serię prędko zakupić, bo oni nie przepadają za dodrukami xd No i w międzyczasie pojawiły się informacje o anime, a ja mam dziwną tendencję do tego, że gdy przeczytam mangę, bardzo trudno jest mi obejrzeć potem anime... Także sprawa wygląda następująco: mam na półce tomiki mangi, przeczytałam tylko pierwszy, oglądam anime, resztę tomów przeczytam po zakończeniu animu Ogólne wrażenia są bardzo pozytywne. To jak wypromowane i zbudowane jest anime bardzo mnie fascynuje, a manga ma klimatyczną kreskę. Tylko trochę się boję kolejnych odc., bo choć umknęłam większym spoilerom, wiem, że na pewno nie skończy się to happy endem dla wszystkich postaci... Ale i tak czekam z niecierpliwością! xd
A poniżej 3 najważniejsze punkty dodające całej serii waloru
Ostatnio zmieniony przez Agami (22-11-2022 o 20h15)
jeśli chodzi o chainsaw mana, to czytasz też mangę, czy tylko oglądasz? ogólnie jak wrażenia z serii?
// a witam witam, dzisiaj po zajęciach idziemy z siostrą ogarnąć wolontariat i jak się wyrobimy, to może skoczymy na kawę :3 chciałabym trochę pograć wieczorem, ale muszę ogarniać teksty na seminarium, więc nie wiem, czy dam radę :/
Ostatnio zmieniony przez idontcare (22-11-2022 o 11h35)
Ostatnio zmieniony przez lychee (22-11-2022 o 16h26)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (23-11-2022 o 10h48)
masz ulubioną świąteczną potrawę?
// europeistykę, bardzo mi się nie podoba, chyba jeden z gorszych wyborów w życiu xd ale planuję iść na magisterkę z produkcji medialnej i specjalność, która mnie tam interesuje, jest dopiero na 2 stopniu, dlatego się męczę na tej europeistyce, żeby nie być do tyłu
hah, a ja akurat jak cię chcę złapać, to zawsze mnie ktoś ubiega xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (22-11-2022 o 12h29)
Co studiujesz? Jesteś zadowolona z obranego kierunku?
i swear, że cię nie prześladuję, po prostu za każdym razem jesteś ostatnią osobą, która się udziela xdd
To jest ciekawe pytanie, bo mogę powiedzieć coś o tym z kilku perspektyw. Studia zawsze kojarzyły mi się z czymś koniecznym w przyszłości (jak byłam młodsza), ale teraz wiem, że sporo straciły na wartości ze względu na to, jak prowadzone są. (Tutaj też mogłabym trochę więcej o tym powiedzieć - chodzi o same procesy wewnętrze, podejście studentów.) Przede wszystkim warto ustalić, że posiadanie (lub nieposiadanie) studiów nikogo nie określa jako osobę, bo można być równie oczytanym w danym kierunku, studiując jak i nie studiując. Ale uważam szczerze, że okres studiów wiele uczy ludzi. Już nie tylko mówiąc o danej wiedzy, która jest w studentów wpajana, ale uczy ich też prawdziwego życia. Jest ten ciekawy przeskok pomiędzy liceum/technikum a prawdziwym życiem. I uważam, ze to jest właśnie warte pójścia na studia. Jak się wybierze też dobry kierunek, to można poznać super siebie i fajnych ludzi. Można się kupę nauczyć, co normalnie byłoby utrudnione (ale nadal możliwe!). Ja więc powiem, że warto. Ale nie jest to dla każdego i to w porządku!
Myślisz, że warto studiować?
Studiowałem montaż filmowy, a teraz jestem na grafice komputerowej (to drugie zaraz mnie pokona, mamy bardzo dużo projektów do zaliczenia)
Ostatnio zmieniony przez Noku (22-11-2022 o 12h40)