Czego najbardziej się boisz?
Tak, czasem mi się zdarzy, chociaż nie biorę ich zbytnio na poważnie.
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (19-10-2022 o 20h46)
Strony : 1 ... 1238 1239 1240 1241 1242 ... 1527
Czego najbardziej się boisz?
Tak, czasem mi się zdarzy, chociaż nie biorę ich zbytnio na poważnie.
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (19-10-2022 o 20h46)
Sprawdzasz czasem swój horoskop?
Kurde nie wiem, najważniejsze żeby było tam bezpiecznie, żeby była opieka zdrowotna i żebym nie padł ucząc się języka. Wydaje mi się, że Norwegia jest w miarę sensowna. Mógłbym też rozważać Kanadę, ale szczerze bałbym się wyjeżdżać z Polski i mam nadzieję, że nie będę musiał
Ostatnio zmieniony przez Noku (20-10-2022 o 13h10)
Gdybyś miała się przeprowadzić do dowolnego kraju, to do którego?
Nie potrafię się dogadać z ludźmi, którzy nie dają dojść do głosu innym oraz takimi, którzy nie akceptują tego, że ktoś może mieć odmienne zdanie na jakiś temat/lubić coś innego itp. Za każdym razem, gdy próbuję, kończy się to niepotrzebną agresją ze strony rozmówcy, więc staram się skracać rozmowę jak tylko potrafię.
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (20-10-2022 o 11h20)
Z jakimi ludźmi nie potrafisz się dogadać?
// Poza paznokciami nic.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (20-10-2022 o 16h36)
Złamałaś sobie coś kiedyś?
Chciałbym spróbować prowadzić wykłady czy inne zajęcia, skoczyć na bungee i spróbować najróżniejszych deserów z całego świata
Ostatnio zmieniony przez Noku (20-10-2022 o 19h09)
Czego chciałbyś w życiu spróbować?
// Moją ulubioną zupą jest pomidorowa z jedynym słusznym makaronem, czyli ze świderkami. Uczę się powoli gotować tak, żeby rezultat był jadalny, ale z zupą jeszcze nie próbowałam. o,o
Ostatnio zmieniony przez Cuks (20-10-2022 o 17h17)
Jaka jest Twoja ulubiona zupa i czy próbowałaś ją kiedyś sama przyrządzić? Jak to w ogóle u Ciebie jest z gotowaniem?
/Może nie określiłabym tego jakimś stopniem trudności, aczkolwiek dojrzenie do pewnych postaw zajęło mi sporo czasu - jestem energiczną osobą, można powiedzieć, że wszędzie mnie pełno. Zawsze lubiłam mówić najgłośniej, śmiać się, rozbawiać otoczenie, być po prostu numerem jeden. Z czasem trochę odpuściłam - poczułam, że trochę mnie to wykańcza psychicznie i osoby, z którymi jestem najbliżej. Trochę się wycofałam, więcej się szczerze uśmiecham nawet do nieznajomych. Jestem spokojniejsza, roztropniejsza i na pewno bardziej wyrozumiała. To te umiejętności, które sprawiają, że dziś czuję się o wiele spokojniejsza o moją przyszłość
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-10-2022 o 18h00)
Jakie umiejętności najtrudniej było ci posiąść?
// Jestem w trakcie czytania cyklu książek José Mauro de Vasconcelos o chłopcu imieniem Zezé. Jest cudowny i skłonił mnie do przemyślenia kilku kwestii - jeden cytat nawet mam aktualnie na swoim profilu. Polecam zajrzeć :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (20-10-2022 o 19h20)
Co ostatnio skłoniło Cię do głębszych przemyśleń? (wydarzenie, książka, rozmowa z kimś, wykład, cokolwiek )
/Pochłonęły mnie studia, praca, przeprowadzka... Bardzo dużo mam na głowie ostatnimi czasy i próbuję to jakoś wszystko pogodzić Idzie dobrze, ale zostaje mało czasu na bycie tutaj - choć mam zamiar wygospodarować chociaż trochę czasu dziennie na popisanie tu. Brakuje mi tego
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-10-2022 o 19h46)
Co takiego porabiałaś, kiedy nie było cię na forum? :>
// Miłości od pierwszego wejrzenia. Typiarz i typiara spotykają się pierwszy raz w życiu i nagle czytam o jakichś wielkich, niesamowitych emocjach i mam się nagle tym wielce przejmować i współodczuwać z bohaterem. Nie jestem miłośniczką Wattpada, więc jak dostaję coś takiego do odbioru, to wywracam oczami tak mocno, że widzę swój mózg.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (20-10-2022 o 20h04)
Jakiego motywu w książkach/filmach/serialach najbardziej nie lubisz?
Tak, mam dwa cudowne koty, strasznych atencjuszy, którzy uwielbiają mi przeszkadzać przy codziennych czynnościach
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (20-10-2022 o 20h48)
Masz jakieś zwierzątko? A jeśli nie, to czy chciałabyś kiedyś mieć? No i jakie?
/Mieszkam z narzeczonym w domu jego rodziców, my na górze, oni na dole. Zdecydowanie wolę mieszkać z kimś, ale tym kimś jest mój narzeczony i tyle by mi wystarczyło - jestem jedynaczką i nie jestem przyzwyczajona do dużej ilości ludzi w domu. Ale jakoś żyję
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-10-2022 o 20h07)
Mieszkasz sama czy z kimś? Wolisz mieć dużo ludzi pod jednym dachem?
Najbardziej to chciałbym mieć własne mieszkanie.Fajnie by było by na swoim. I zmienić sobie imię w dowodzie, bo tłumaczenie się każdemu wykładowcy czemu wyglądam tak zwykły chłop, a na liście obecności mam kobiece imię, ugh, męczące i stresujące
I chciałbym sobie znale kogoś do wspólnego grania w planszówki, ale chyba i tak nie znalazłbym na to czasu :/
Ostatnio zmieniony przez Noku (20-10-2022 o 21h01)
Co chciałbyś zmienić w swoim życiu?
// Swoboda. Czasem słyszę o ludziach, których rodzice kontrolują do niezdrowego stopnia albo o tym, że komuś bez przerwy wchodzi na głowę rodzeństwo, a ja mam luzik. Mam własny pokój, do tego przestrzenny, bardzo często mam cały dom dla siebie - generalnie organizuję się sama i nikt mi w tym nie przeszkadza.
Fajne jest to, że mam przyjaciół, na których mogę polegać, jeśli potrzebuję pomocy albo wsparcia. Fajne jest to, że mam zainteresowania jak stara babcia (kalendarze, szachy, pióra wieczne...), dzięki czemu nie muszę poświęcać ani niesamowicie dużo pieniędzy, ani czasu, żeby zajmować się swoimi hobby. Fajne jest to, że jestem na studiach, na których czuję się jak ryba w wodzie. To są właśnie najfajniejsze rzeczy w moim życiu :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (20-10-2022 o 21h56)
Co jest najfajniejszego w twoim życiu?
Jest git. Lekcje rysunku są bardzo przyjemne, bo po prostu mamy martwą naturę i można sobie na spokojnie rysować. Zajęcia z efektów specjalnych/animacji mam dwa różne i jedne są bardzo fajne od podstaw, a drugie zupełnie bez sensu, bo ziomek nie tłumaczy co robi tylko każe klikać to samo co on i potem coś z tego ma wyjść. Ja lubię rozumieć co się dzieje na zajęciach, no ale cóż.
Historia sztuki współczesnej to nic ciekawego, bo akurat tego okresu w sztuce nie lubię. Mam nadzieję, że egzamin będzie łatwy, bo nie chce mi się tych wszystkich artystów wkuwać na pamięć.
No i mamy takie zajęcia co na nich nic nie robimy, tylko mamy pracować w domu, więc trochę iks de
Jeszcze nie miałem zajęć z modelowania 3D, których najbardziej się boję bo mam w tym zero doświadczenia, a reszta osób na kierunku jest po trzech latach nauki
I jeszcze czekam na pierwsze zajęcia z projektowania gier. To akurat jedyny przedmiot, który jest mi zupełnie zbędny, więc mam tylko nadzieję na łatwe zaliczenie
Ogólnie jest pozytywnie, czegoś może się nauczę, na pewno będę miał więcej motywacji do robienia ćwiczeń i kogoś doświadczonego nad głową. Większość wykładowców jest sympatyczna i bardzo pasuje mi ogólna tematyka przedmiotów, bo poza angielskim nie ma tak na prawdę niczego oddklejonego od tematu
Ostatnio zmieniony przez Noku (20-10-2022 o 21h55)
Jak tam na studiach? Podobają Ci się przedmioty?
/Jest parę zbędnych przedmiotów, jak na przykład taki o pięknej nazwie "projektowanie struktur przestrzeni wnętrza", co ogranicza się do głupich robótek ręcznych w postaci wykonania makiety czegoś-tam z papieru z tak ogromnymi ograniczeniami, że nawet nie można zbytnio puścić wodzy fantazji czy wykazać się jakimś kunsztem. Po prostu zabawa z papierem nie jest mi na tym etapie edukacji w ogóle potrzebna. Mam również wykłady po 5 godzin w tygodniu, które nic a nic nie wniosą do mojej historii zawodowej - i myślę, że podobnie myślą inni studenci z mojego roku.
Fajne są natomiast zajęcia z rewitalizacji, bo faktycznie żyjemy w czasach, w których te rewitalizacje nabierają pędu i będzie trzeba wielu wykształconych w tym kierunku architektów.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (21-10-2022 o 12h27)
Jakie przedmioty ze szkoły albo twoich studiów uważasz za zbędne?
IDK you yet - Alexander 23
Sing me a song - CORRO
Paranoia on main street - Demi the Daredevil
Sleepwalk - forest day
A Demon Like Me - Blair Crimmins and The Hookers
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-10-2022 o 00h25)
Jakich piosenek ostatnio namiętnie słuchasz?
// Strzelec
Ostatnio zmieniony przez Cuks (21-10-2022 o 10h26)
Jaki jest twój znak zodiaku?
Prędzej mi do tych pierwszych, nie lubię mieć zaległości i robić ich na ostatnią chwilę. A fakt, że zdarza mi się zapominać o tego typu rzeczach niejako mnie popycha do tego typu rozwiązań xD
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (21-10-2022 o 13h35)
Jaki masz styl wykonywania zadań? Dostajesz pracę domową na weekend - bliżej ci do tych osób, które odrabiają ją w piątek po szkole, czy w poniedziałek o 1:00 w nocy?
// Pierwsze słyszę xD Już sprawdzam
...
Wygląda fajnie, ale odkąd wyszło Love Life nie angażuję się tam w eventy, więc albo coś zgarnę, albo nie ~ , ~
Ostatnio zmieniony przez Cuks (21-10-2022 o 11h34)
Jak Ci się widzi event Halloweenowy na SyFie?
Od dawna nie mam pomysłu na nic nowego. Do jednej stylizacji, którą mam w głowie brakuje mi włosów Może jak wejdzie event Halloweenowy na Eldaryi to coś się pokombinuje z nowymi strojami.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (21-10-2022 o 11h43)
Czemu nie wstawiasz nic w wątku ze stylizacjami? u,u
// Resztki z obiadu
Ostatnio zmieniony przez Cuks (21-10-2022 o 12h29)
Co najchętniej zjadasz na śniadanie?
/Seriale, filmy, wolę oglądać w towarzystwie. Tak samo spacerować czy uprawiać sport. Sama natomiast wolę gotować - nie lubię, jak mi ktoś przeszkadza XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (21-10-2022 o 12h41)
Co wolisz robić sama, a co w towarzystwie?
// Zamień słowo "kalendarze" na "bullet journaling" i od razu wiadomo, o co chodzi xD To jednak nie do końca to samo, bo bullet journal jest niedatowany i tworzy się go samemu, do tego wiele osób skupia się na tym, żeby z każdej strony stworzyć małe dzieło sztuki, natomiast ludźkowie , którzy parają się kalendarzami idą trochę bardziej w stronę funkcjonalnego planowania i kupowania gotowych produktów. W moim przypadku to akurat mam jeden kalendarz i bawię się w nim, ale zaspokajam swoje materialistyczne instynkty poprzez obserwowanie innych ludźków w internecie, którzy akurat w obecnym czasie radują się z powodu wyjścia nowej serii kalendarzy i akcesoriów Hobonichi na przyszły rok <3
Ostatnio zmieniony przez Cuks (21-10-2022 o 13h07)
Co rozumiesz przez zainteresowanie "kalendarze"? ^^
Cuks napisał
Fajne jest to, że mam zainteresowania jak stara babcia (kalendarze, szachy, pióra wieczne...), dzięki czemu nie muszę poświęcać ani niesamowicie dużo pieniędzy, ani czasu, żeby zajmować się swoimi hobby.
Ostatnio zmieniony przez Mijane (21-10-2022 o 18h24)