Zdarzyło ci się zjeść całe Ptasie Mleczko na raz?
Uwielbiam kupować w lumpeksach, poza tym przeszukiwanie takich sklepów bardzo mnie odstresowuje. Poza tym, kiedy jestem w takim miejscu pozwalam sobie na kupowanie elementów garderoby wyglądających nietypowo.
Moim ulubionym itemkiem, jaki dorwałam w lumpeksie, jeśli chodzi o kategorię nietypowe jest bluzka w barokowe aniołki. Noszę ją na czarne koszulki lub sukienki, na wierzch nakładam koszulę na przykład. Efekt jest mega! W sumie gdzieś mam jej zdjęcie, więc mogę zarzucić.
bluzka
A oprócz tego kupiłam masę odcinanych spódniczek w kratkę, mają oczywiście różne kolory, najwięcej mam czerwonych, ale ich nigdy za wiele. Kupiłam też masę pieszczoch i innej biżuterii, torebki ozdobne, w tym jedna ze srebrnymi elementami, no i oczywiście najlepsze, czyli czarne koszulki. Z najciekawszych, to natrafiłam na koszulkę Rammstein Rosenrot, Iron Maiden i Led Zeppelin.
Jeśli chce się też flanelowe koszule w jakiejś retro estetyce, tumblr girl czy grunge, to ciucholand także na takie rzeczy jest idealnym miejscem.
Ogólnie większość moich zakupów jest tam udana, kupuję tak od 7 lat, więc lata praktyki z pomocą znajomego na początku zrobiły swoje. Jestem wyczulona na co powinnam zerknąć a niedawno zauważyłam, że nawet na oko jestem w stanie ocenić, czy dany ciuszek będzie na mnie dobrze wyglądał.
A właśnie! Kupiłam w ciuchu jeszcze pleasery oraz glany 30 dziurek ♥.
Pleaserów zdjęcie też gdzieś miałam, więc spróbuję go poszukać
pleasery
Te pleasery na pewno ponad 8 lat mają, chociaż teraz jak tak myślę, to mogłam je kupić, jak byłam na spacerze ze znajomymi i zobaczyłam je na wystawie, a to było gdzieś tak w 2012 roku, czyli byłoby już 10? Jak ten czas leci szybko XD! W każdym razie dobrze się trzymają, nawet bardzo dobrze.
Tych glanów zdjęcia niestety nie mam. Na starym komputerze może by było, ale nie chce mi się tyle szukać XD. W ogóle tak się nad tym napociłam! Już bardzo dawno temu pisałam taką długą odpowiedź, daj znać jeśli to odgrzebiesz i zobaczysz XDD.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (22-08-2022 o 19h56)