Jak baba siała mak, skoro nie wiedziała jak?
Porządnisią Nienawidzę bałaganu, choćby takiego najmniejszego.
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (31-07-2022 o 21h08)
Strony : 1 ... 1206 1207 1208 1209 1210 ... 1527
Jak baba siała mak, skoro nie wiedziała jak?
Porządnisią Nienawidzę bałaganu, choćby takiego najmniejszego.
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (31-07-2022 o 21h08)
Jesteś bałaganiarą czy porządnisią?
/Aktualnie nie, ale jakieś dwadzieścia minut temu piłam herbatę
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (30-07-2022 o 22h53)
Pijesz coś teraz? Jeśli tak, to jaki napój?
Zazwyczaj w sezonie przeziębieniowym, może dwa razy w roku?
Ostatnio zmieniony przez Thori (30-07-2022 o 22h59)
Ile razy w roku zwykle jesteś przeziębiona? Potrafisz się szybko wyleczyć, czy jednak kiedy Cię coś złapie, to nie możesz się tego pozbyć?
/Nie mam pojęcia co to jest
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (30-07-2022 o 22h59)
Próbowałaś kiedyś rachatłukum? Jeśli tak to jak wrażenia?
Słodkości to jest zawsze dobry pomysł i karta podarunkowa do empika
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-07-2022 o 23h06)
Jaki prezent kupujesz zwykle osobie, której nie wiesz co kupić? Na przykład na urodziny... Masz jakiś jeden uniwersalny przepis?
/Chciałabym dostać pomoce naukowe do nauki j. norweskiego Mam już tego mega dużo, ale nie zaszkodzi mieć więcej.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (30-07-2022 o 23h07)
Jaki prezent chciałabyś dostać na urodziny?
Jak tylko wyjdzie kolejny tomik overlorda to będę go chciał, ale nie wiem kiedy to będzie. Poza tym, to nie czytam książek ostatnio. Amerykańscy Bogowie byliby spoko
Ostatnio zmieniony przez Noku (31-07-2022 o 00h31)
Co byś chciał dostać z empiku?
/Lubię, codziennie czytam książkę, najczęściej przed spaniem, choć czasami też w ciągu dnia w wolnej chwili. Aktualnie dokument o gościu z osobowością wieloraką, ale to akurat nie był mój wybór - dostałam ją w prezencie od mamy. A tak to czytam na przemian romanse i kryminały/thrillery
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (30-07-2022 o 23h42)
Lubisz czytać książki? Po literaturę jakiego gatunku najczęściej sięgasz?
W sumie to nie wiem czy mam. Jak na razie, przez wakacje, głównie siedzę przed komputerem i nie robię nic pożytecznego, a czuję niewiele więcej.
Można co najwyżej powiedzieć, że moim priorytetem jest teraz pamiętać o tym, żeby pić więcej niż 2 łyki wody na dzień
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (30-07-2022 o 23h42)
Co jest aktualnie Twoim życiowym priorytetem?
Dzisiaj zaszła średniego kalibru zmiana zmierzająca ku dużo większej, ale niestety nie chciałabym wchodzić w szczegóły na jakim tle.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (30-07-2022 o 23h46)
Czy ostatnio w Twoim życiu zaszła jakaś wielka lub niewielka zmiana? Jaka?
/Powolne. Lubię mieć kontrolę nad sytuacją, a sama nazwa
"nagła" wskazuje na to, że jednak dzieje się to bez naszych wpływów...
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-07-2022 o 00h59)
Wolisz nagłe zmiany, czy spokojne, żeby móc się przyzwyczaić do wszystkiego?
Tak, będę grać w brydża ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (31-07-2022 o 01h14)
Masz jakieś plany na niedzielę?
/Zapewne byłoby to jakieś fantasy. Jara mnie tworzenie własnego świata, postaci nadnaturalnych, ale jakoś nie lubię sama o tym czytać, dlatego też dla własnej rozrywki sięgam po książki o zupełnie innej tematyce
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-07-2022 o 13h38)
Gdybyś miała napisać książkę, to o jakiej tematyce?
Takie, które mi od razu przychodzi do głowy to Feliks. Ładne, nieprzekombinowane, a jednocześnie nie oklepane jak chociażby taki Jakub.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (31-07-2022 o 15h37)
Jakie polskie męskie imię Ci się podoba?
/Idę we wrześniu na ślub kuzynki mojego narzeczonego, no i ten przyszły pan młody nazywa się "Dastin" - tak, dokładnie tak pisane. Nie pochodzi z zagranicy ani nic, ma typowo polskie nazwisko. Dla mnie jest dziwne
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-07-2022 o 15h27)
Jakie były najdziwniejsze w twoim odczuciu imiona, z jakimi się osobiście spotkałaś?
// Iga to świetne imię według mnie. Z jednej strony jest takie nowoczesne i nieoklepane, a z drugiej nie jest wyciągnięte z kosmosu jak Jessica czy inna Vivienne. Do tego takie krótkie zgrabne imię bardzo ładnie komponowałoby się z moim dosyć długim nazwiskiem.
Na bierzmowaniu jednak wybrałam sobie Jadwiga. Też ładnie brzmi, no i święta Jadwiga była koksem owo
Ostatnio zmieniony przez Cuks (31-07-2022 o 15h07)
Jakie imię byś sobie wybrała?
Słuchałem nauczycieli że trzeba się uczyć i starać. A mogłem uniknąć codziennego bólu żołądka ;;
Ostatnio zmieniony przez Noku (31-07-2022 o 16h30)
Kiedy kogoś posłuchałeś i potem tego żałowałeś?
// Zupełnie nie pamiętam
Ostatnio zmieniony przez Cuks (31-07-2022 o 15h30)
Jakie imiona podczas Twojego bierzmowania pojawiały się najczęściej? U mnie Laury i Rozalie :v
/Oj nie nazwałabym tego pojawianiem się jak duch - jak szłam do technikum to odezwałam się na FB tylko do jednej dziewczyny, którą kojarzyłam z gimnazjum i zobaczyłam ją na tej samej liście nowych uczniów, na której byłam ja. Nie były tworzone żadne grupy przed tym, poznaliśmy się wszyscy w taki naturalny sposób, twarzą w twarz
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-07-2022 o 16h05)
Idąc do nowej szkoły chodziłaś na spotkania klasowe organizowane przed rozpoczęciem roku lub dołączałaś do grup internetowych twojej nowej klasy czy pojawiałaś się pierwszego dnia znikąd jak duch?
// Najchętniej wybrałabym opcję numer dwa, tak samo zrobiłam w liceum i dobrze było, tylko że wypadałoby się dowiedzieć, gdzie mam w ogóle iść na rozpoczęcie, więc zobaczę jeszcze > , <
Ostatnio zmieniony przez Cuks (31-07-2022 o 15h39)
a ty jak planujesz wbić na studia?
//no wyglądają troche luksusowo i tyle
jak chcesz być miły ale nie chcesz za dużo dobroci dawać ideolo
Ostatnio zmieniony przez chochoł (31-07-2022 o 15h45)
Czy widziałaś w swoim życiu coś bardziej niedorzecznego niż te czekoladki?
Ostatnio zmieniony przez Cuks (31-07-2022 o 15h49)
znasz jakąś jadzie w swoim wieku?
//prawie każda piosenka little big sie zalicza, ale nie uważam ich za durne, doceniam ich bezsens
Ostatnio zmieniony przez chochoł (31-07-2022 o 15h50)
Masz jakąś piosenkę, której tekst jest według ciebie durny/bez sensu, ale lubisz podkład muzyczny/grę instrumentów?
Kosmetyki, najlepiej wegańskie i cruelty-free. Nawet jeśli ktoś mnie za bardzo nie zna, ale wie, że lubię kosmetyki i kupi mi jakiekolwiek, takie nieco lepszej jakości (no i uprzednio wymienione) to nie trafi z takim prezentem źle. Produkty do włosów, skóry, twarzy i makijażu zawsze chętnie przygarnę z otwartymi ramionami. <3
Ostatnio zmieniony przez Cansani (31-07-2022 o 15h58)
Jaki jest idealny prezent dla ciebie?
// Baby, don't hurt me, don't hurt me, no more~
Ostatnio zmieniony przez Cuks (31-07-2022 o 15h59)