Jakiego hobby nie rozumiesz i nie wiesz, co w nim ludzie widzą fajnego?
// Kiedy byłam mała mejmys zabrała mnie ze sobą na wesele jakiegoś tam krewnego. Były tam inne dzieci, głównie dziewczynki, więc się razem bawiłyśmy. Dwie z nich były niemal identyczne i myślałam, że są bliźniaczkami. Pani kelnerka, która obsługiwała gości w sali zrobiła nas w balona w taki sposób, że obiecała mnie i jednej z nich lody, jeśli posprzątamy bałagan, tylko mamy to utrzymać w sekrecie. Później okazało się, że to nie były tajemne lody tylko dla nas za dobrze wykonaną robotę, tylko każdy gość przy stole je dostał i nawet gdybyśmy nie sprzątnęły, to i tak byśmy je dostały. ಠ╭╮ಠ W każdym razie, sprzątnęłyśmy i wróciłyśmy do swoich spraw. Później natknęłam się na tę dziewczynę jeszcze raz i wspomniałam jej o tych lodach, a ona nie wiedziała, o czym mówię, więc zorientowałam się, że złapałam złą bliźniaczkę. Po tym znalazłam tę drugą i powiedziałam jej, że prawie się sypnęłam i zdradziłam nasz sekret innej dziewczynie, a ona nie wiedziała zupełnie, o kim mówię @ . @ Tłumaczyłam jej, że chodzi o tę dziewczynę, która wygląda identycznie, jak ona, ale ona zaprzeczyła, że widziała kogoś takiego. A na stówę były dwoma różnymi osobami, bo widziałam je obie w jednym miejscu. Do dzisiaj nie mam pojęcia, co tam się odjaniepawliło, ale wolę o tym nie myśleć, bo głowa mnie boli ~~ , ~~
/// Ta zagadka pozostanie na zawsze nierozwikłana ~~ , ~~
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-06-2022 o 17h36)