Będziesz lepić bałwana?
Jest i to całkiem sporo. Ivan odważnie wyszedł na balkon i miał śniegu do połowy łapek
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-04-2022 o 14h29)
Strony : 1 ... 1105 1106 1107 1108 1109 ... 1527
Będziesz lepić bałwana?
Jest i to całkiem sporo. Ivan odważnie wyszedł na balkon i miał śniegu do połowy łapek
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-04-2022 o 14h29)
Jest u ciebie śnieg?
// nie, bo nie mam z kim zostawić psa i zwyczajnie mnie nie stać.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (02-04-2022 o 15h31)
Planujesz jakieś wyjazdy wakacyjne?
Jak anioła głos :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-04-2022 o 15h00)
jaka symfonia jest grana na twoim fab keyboardzie?
//wrócić z mlekiem
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (02-04-2022 o 15h09)
widzę że nowy nick nowy stary, jakie są twoje nowonickowe postanowienia???
//on skradł moje serduszko iwi
Ostatnio zmieniony przez chochoł (03-04-2022 o 17h54)
urzekł cię ten nick? uwu
//czekaj czekaj nikt nigdy do mnie z reklamą 0.0 nie zadzwonił co najwyżej Play z super hiper maga ofertą abonamentu. a może dlatego ten jeden numer co go zablokowalam się tak do mnie dobijał...
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (02-04-2022 o 15h23)
Często dzwonią do ciebie z reklamami?
Kredyt. Jeszcze typ się pytał czy żadnych zainteresowań ani pasji nie mam, że pieniędzy nie potrzebuję XD
Ale do mnie mało dzwonią, mojego ojca to męczą te takie automaty, co możesz powiedzieć jakieś debilstwo, a ten dalej swoje o darmowym laptopie XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-04-2022 o 17h08)
co te mendy od reklam chciały ci ostatnio wcisnąć?
//w noc poprzedzającą to pytanie, śniło mi się, że byłam jakimś chłopem, dlatego teraz dla ciągłości historii i ponownego wczucia się w akcję zmienię chwilowo zaimki na he/him.
no więc tak... uciekałem z własnego domu i gonił mnie ferdek kiepski (znaczy się aktor) na jakimś gokarcie. i to było cheatowanie bo ja z buta musiałem biec! na drodze się jakaś przepaść zrobiła i ogólnie to parkur zaczęło przypominać. taki minecraft, ale świat to nie klocki. no i dodatkowo fifajki mi jakieś nad głową latały ja to omijać musiałem. wasted bardzo bo jeden mnie poturchał w głowę (bo ja w parkury raczej słaby jestem) i spadłem w przepaść. Myślałem generalnie, że żyćko finito, dead end, tam pan andrzej się już znad tej przepaści z ucieszoną miną na mnie patrzył, jakby chciał krzyknąć "sayonara frajerze". ale nie! uderzyłem zadem o piach i z jakiegoś powodu wywnioskowałem, że muszę być w egipcie. no tak, przecież tylko w egipcie mają piach. XD tam ogólnie więcej ludzi było co im się spadło, urządzali sobie spacery farmera. no to ja wstałem, bo co na ziemi będę robić, i poszedłem w siną dal. potem znalazłem się w na moście w londynie. tutaj już lepszy móżg, bo z tego mostu oko londynu widziałem. ale wgl jaka faza. ja tam jakichś sznurków się trzymałem pode mną woda a obok mnie jacyś ludzie też się trzymają. taka tam wycieczka, serio tak to nazywaliśmy. i w mgnieniu oka most stał się stalowy, zero splotów, a pod nami się jakieś szkło pojawiło. ja się tak patrzę na to szkło i sobie dopiero przypomniałem, kurka rurka ja lęk wysokości mam. NO GENIUSZ. XDDD spojrzałem się do góry i magicznie jak szkło schody mi się koło cielska pojawiły a na nich jakiś człowiek. no to wszedłem na nie, najwidoczniej żeby być jeszcze wyżej. i tutaj się kończy uzewnętrznianie. obudziłam się uradowana, że andrzej grabowski za mną przez egipt do tego mostu na londynie nie powędrował.
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (05-04-2022 o 01h12)
Śniło Ci się coś dzisiaj?
Sama, jest nawet w ogólnej czołówce moich ulubionych postaci fikcyjnych. Aczkolwiek obaj bracia są świetni!
Ostatnio zmieniony przez Modee (02-04-2022 o 16h34)
Którego z braci Drake lubisz bardziej?
// czasem łyżwiarstwo figurowe albo skoki.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (02-04-2022 o 18h42)
Oglądasz jakieś inne zawody poza piłką nożną?
Placki jabłkowe, bo zostały z obiadu
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-04-2022 o 21h29)
Co jadłeś na kolacje?
// Kapitan Ameryka.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (03-04-2022 o 10h52)
Jaka postać fikcyjna jest najbardziej atrakcyjna według ciebie?
Kartka ze zwykłego zeszytu jest idealna, bo do tego się przyzwyczaiłem. Większe formaty mnie odstraszają
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-04-2022 o 22h54)
Wysyłasz tradycyjne kartki na święta albo imieniny, urodziny itp?
// teraz ze względów zdrowotnych już nie, ale kiedyś grałam w piłkę nożną.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (03-04-2022 o 18h45)
Uprawiasz jakiś sport?
Bardzo dobrze, 10/10 polecam każdemu
Ostatnio zmieniony przez Skaen (03-04-2022 o 19h10)
jak to jest mieć przyprawione rogi, dobrze?
//zbieram zbieram, ale tylko dla samego zbierania xD jakoś tak lubię się w tej grze bogacić, chociaż aktualnie klepię biedę bardziej :')
Ostatnio zmieniony przez chochoł (05-04-2022 o 10h11)
Zbierasz złote monety? Jeśli tak, to na co je wydajesz?
// Moje ulubione przedmioty to Crow Shoulder Pad i włosy Obi, które mam teraz na sobie :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (03-04-2022 o 18h59)
masz ulubiony przedmiot w szafie swojej postaci?
// nie posiadam takowego.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (03-04-2022 o 20h30)
Ostatnio zmieniony przez Ivyw (03-04-2022 o 19h51)
Jest jakiś element garderoby, którego brakuje ci na Eldaryi?
// Jakiś element do zakrycia okolicy bioder, który nie wygląda jak typowe ubranie. Mam tu na myśli coś typu bielizna Evil Succubus. Żeby można było stworzyć postać fantastyczną pełną gębą, a nie potwora, w ludzkich gaciach ~ . ~
Ostatnio zmieniony przez Qoona (03-04-2022 o 20h09)
Ostatnio zmieniony przez Ivyw (03-04-2022 o 20h08)
Jak wymawia się twój nick?
Nie zrobiłem, ani mi nie zrobiono na szczęście. Nie lubię psikusów
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-04-2022 o 20h48)
Zrobiłeś komuś kawał na Prima Aprillis? A może ktoś zrobił tobie?
// Wiedziałam od razu :> Mam go od samego początku. Po pożarze mocno się zastanawiałam, czy go nie zmienić, ale doszłam do wniosku, że praktyczniej będzie przy nim zostać, żeby reszta forumowiczów mogła mnie łatwo rozpoznać.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (03-04-2022 o 20h41)
Od razu wiedziałaś, że chcesz ten nick czy rozważałaś wybranie innego?
// nie znam się powiem szczerze.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (04-04-2022 o 11h12)