Polecasz jakieś muzea w Polsce? Takie, które robią wrażenie i potrafią zaciekawić każdego, nawet niezaznajomionego z tematem?
/W moim mieście podoba mi się to, że mamy bardzo dużo sklepów. Co chcesz - to masz, i wszędzie jest w zasadzie niedaleko. Całe miasto, a raczej jego obszar, który mnie interesuje, ma z jednego krańca na drugi może z 5 km Dodatkowo okolica jest całkiem ciekawa, mam wokół siebie dużo atrakcji, jak baseny czy stoki narciarskie, dla mnie to kwestia kilku minut, a ludzie mieszkający gdzieś dalej muszą sobie rezerwować na taki wypad dzień albo nawet kilka. Poza tym lubię w swoim mieście taki względny spokój, nie ma tu żadnych dziwnych akcji, manifestacji. Z ludźmi można się dobrze dogadać.
A czego nie lubię? Przede wszystkim jakości powietrza xD Moje miasto już nie raz zostało wymienione jako jedne z najbardziej zanieczyszczonych w Polsce. Latem to tak bardzo nie doskwiera, ale zimą strach wyjść z domu.
Dodatkowo nie ma zbyt dużego wyboru, jeśli chodzi o jakieś fajne młodzieżowe knajpy, ale na szczęście mam swoją jedną ulubioną i to ją wciąż odwiedzam.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (25-03-2022 o 09h41)