Jaki musi być prawdziwy przyjaciel?
Jeśli tylko mogę, ro wszystko robię w nocy. Wtedy najlepiej mi się myśli
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-02-2022 o 00h10)
Strony : 1 ... 1063 1064 1065 1066 1067 ... 1527
Jaki musi być prawdziwy przyjaciel?
Jeśli tylko mogę, ro wszystko robię w nocy. Wtedy najlepiej mi się myśli
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-02-2022 o 00h10)
Dużo rzeczy robisz w nocy? Czy wolisz rano/ po południu?
//To drugie i to jeszcze jak.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (09-02-2022 o 00h29)
Lepiej wstaje Ci się wczesnym rankiem czy wczesnym popołudniem?
/Nie piję już alkoholu A jeśli już, to bardzo sporadycznie i z wielkim niesmakiem XDD
Poza tym ostatnio zaczęłam sobie suplementować różne witaminy i minerały, a dodatkowo pić białko po siłowni, więc uważam, że to duża zmiana na plus, o ciało też trzeba dbać, aby umysł w nim mógł dobrze działać :3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (09-02-2022 o 11h10)
Jakie pozytywne zmiany wprowadziłaś do swojego życia?
// Tajemnica jest taka, że położyłam się spać o 7:20 i jestem z powrotem na nogach od 8:20 xD Ale za niedługo wracam drzemać uwu
Ostatnio zmieniony przez Qoona (09-02-2022 o 11h13)
Co spowodowało tak wczesny pobyt na forum? Wstałaś czy może dopiero kładłaś się spać ? :>
6:30
nie pamiętam, zawsze mi się coś śni ale szybko wyrzucam to z pamięci
pamiętam tylko że wczoraj miałam sen o śmietanie, którą miałam dodać do tortu a mama dodała ją do zupy
bardzo emocjonujący sen
Ostatnio zmieniony przez Mystification (09-02-2022 o 11h23)
A Ty, o której dziś wstałaś? Miałaś jakieś sny?
/Książka czytania już w łóżku, tuż przed snem i opaska na oczy, nie pozwalająca żadnemu światłu do nich dotrzeć
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (09-02-2022 o 11h42)
Co pomaga ci zasnąć?
Nic, bo nie interesuję się sportem
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-02-2022 o 12h20)
Co sądzisz o tegorocznych igrzyskach zimowych?
/Nie mam Netflixa.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (09-02-2022 o 12h41)
Widziałaś coś ciekawego ostatnio na Netflixie?
/Jestem właśnie w trakcie oglądania "Oszust z Tindera" i w sumie mnie wciągnęło, to prawie 2-godzinny dokument i szczerze mówiąc, oglądam z zapartym tchem Akcja nie zwalnia, jest ciekawie, zaraz kończę, ale myślę, że mogę polecić bez względu na czyjś gust
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (09-02-2022 o 14h24)
A ty? Polecisz coś?
W nocy zwykle podjadam parówkę i serek pleśniowy. Albo zwyczajnie banan lub jabłko.
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-02-2022 o 16h23)
Co lubisz sobie zjeść "na szybko"?
/Mam z kim, to obchodzę
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (09-02-2022 o 18h20)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (09-02-2022 o 19h13)
Korzystalas z poczty walentynkowej w szkole?
Mielismy ją w każdej szkole i bezpośrednio z niej nie korzystalam, ale wrzucałam walentynki moim znajomym do szafek. Ale moi znajomi woleli "dla beki" wyslac walentynki przez poczte, bo wtedy byly rozdawane przy calej klasie i to zawsze bylo troche zawstydzające XD
Ostatnio zmieniony przez Flower (09-02-2022 o 19h52)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (10-02-2022 o 04h38)
Jakich używasz aplikacji, gdzie tworzysz sygnaturki?
Jakie były twoje najlepsze wakacje?
Nie pamiętam. I tu dosłownie nie pamiętam, bo są jedne wakacje, których nie mogłem sobie za nic przypomnieć i uznałem, że musiało się wtedy stać coś nieprzyjemnego, ale no nie wiem na sto procent.
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-02-2022 o 10h53)
A twoje najgorsze?
// Nie mam żadnych, co będzie, to będzie i wtedy się zastanowię, czy jestem zadowolona czy nie
Ostatnio zmieniony przez Qoona (10-02-2022 o 10h32)
Jakie są Twoje oczekiwania w związku ze zbliżającym się eventem walentynkowym?
/Lubię w sobie to, że jestem ciekawa świata. Ciągle chcę uczyć się czegoś nowego, ale przy okazji pogłębiać zdobytą już wiedzę. Wiele rzeczy mnie interesuje i czuję się zdolna, by to wszystko ogarnąć. Chcę podróżować, poznawać nowe miejsca, smaki, języki, kultury, ale też próbować swoich sił w dziedzinach dających zarobek, rozwijających, otwierających nowe drzwi.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-02-2022 o 11h25)
Co najbardziej lubisz w swojej osobowości?
Obszerną wiedzą na jakiś temat, ale nie na zasadzie pamiętania dużej ilości faktów, a na rozumieniu tematu, umiejętności wytłumaczenia swojej opinii, ogarnianiu skomplikowanych zagadnień ogółem, łączeniu faktów, domyślaniu się różnych rzeczy. O, i jak ktoś jest dobry w gry typu szachy
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-02-2022 o 11h40)
Czym osoba musi się wykazać, żebyś uznał ją za inteligentną?
// Inteligencję, bo pośmiać się jest zawsze fajnie, ale jeśli poza tym nie można przeprowadzić z kimś rozmowy na poziomie, to relacja z taką osobą jest według mnie mało wartościowa.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (10-02-2022 o 11h16)
cenisz w drugiej osobie bardziej poczucie humoru czy inteligencję?
@down nigdy jakoś tego nie oceniałam. Na pewno nie przeszkadza mi wulgarne poczucie humoru.
Ostatnio zmieniony przez Acerola (10-02-2022 o 11h23)
Jakie poczucie humoru ci odpowiada, a jakie jest dla ciebie odrzucające?
// Mój styl niedawno zmienił się o 180°. Przez ostatnie dwa lata ubierałam się wyłącznie na dwa kolory - czerwony i czarny i nosiłam raczej obcisłe ubrania. A teraz ciągnie mnie do uroczych, luźnych sweterków w pastelowych kolorach, a najbardziej w beżowym, bo nie gryzie się z tymi wszystkimi czerwono-czarnymi klamotami xD
Style ubierania, które mi się podobają, to te alternatywne, między innymi lolita, ale nie sądzę, żeby było jakiekolwiek podobieństwo poza może czasem kolorystyką :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (10-02-2022 o 11h39)
Jaki styl ubierania aktualnie Ci się podoba? A jaki jest Twój styl? Mają coś ze sobą wspólnego?
/Uznałabym ten proces za bardzo powolną, niemal niezauważalną przemianę. Rzadko coś sobie kupuję, zwykle wtedy, kiedy tego naprawdę potrzebuję lub jest na ogromnej przecenie. Ale mój styl ubierania jest przeróżny, raz jestem w dresie, raz w sukience, a innym razem mam na sobie obcisłe jeansy. Stare rzeczy wyrzucam/oddaję tylko wtedy, gdy już na mnie nie pasują albo nie nosiłam ich już na tyle długo, że uznałam, że mogę bez nich żyć XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-02-2022 o 11h46)
Jak często zmienia się zawartość twojej garderoby?
Rysowanie! Kupiłem sobie ostatnio akryle i bardzo przypadły mi do gustu. Chciałbym żeby efekty były lepsze co prawda, ale sam proces jest bardzo przyjemny ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-02-2022 o 12h02)
Co ostatnio skutecznie poprawia Ci humor?
Aktualnie trudno mi wskazać cokolwiek precyzyjnie w tym temacie.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (10-02-2022 o 11h59)