Co było ostatnią rzeczą którą sobie kupiłeś dla przyjemności?
Nie mam lyzw a wypozyczalnia mnie troche brzydzi XDD wiec co najwyzej moge sobie po kaluzy pojezdzic o 5 nad ranem.
Ostatnio zmieniony przez Flower (28-11-2021 o 23h58)
Strony : 1 ... 1002 1003 1004 1005 1006 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Markiz (29-11-2021 o 09h30)
Lubisz ucinać sobie drzemki po jedzeniu?
Klasycznie hulajnoga XDD ale długo jeździłam na rolkach, chwilę na desce (może rok), rower lubię. Ale w starciu rolki - łyżwy wygrywają łyżwy, nie ufam chodnikowi, za dużo kamieni XD lód jest bezpieczniejszy i daje większe pole do popisu.
Ostatnio zmieniony przez Flower (29-11-2021 o 14h12)
A umiesz jeździć na wrotkach, desce albo innych dziwnych rzeczach z kółkami?
Bardzo lubię, to świetna zabawa. Tylko często mam wrażenie, że brakuje mi umiejętności i nie chcę nikomu psuć pracy :/
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-11-2021 o 10h43)
Lubisz robić collaby rysunkowe?
Yep. Jakieś wyzwaniowe na pewno były po drodze. Mam też minimum dwa z Shairan, na urodziny dwóch takich tam duszyczek.
Ja nie ogarniam w kolory, Shairan nie lubi line-artu... z naszych połączonych mocy wyszedł collab XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (29-11-2021 o 09h39)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (29-11-2021 o 10h45)
Czego ci brakuje w garderobie, jakiego typu ubranie, akcesorium?
Takk i są to sweet ogress boots, gdy tylko stylizacja mi na to pozwala to je wybieram.
Ostatnio zmieniony przez Lavrence (29-11-2021 o 12h44)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (29-11-2021 o 11h05)
Czemu jesteś jaka piekna, co??? Kto ci pozwolił?
Przyjmujesz commissions? Co najbardziej lubisz w swoim stylu?
Nie wiem, bo zgubiłem pendrive na który ściągam zdjęcia z konsoli XDDD Tylko pendrive, który ukradłem na Erazmusie w Szwecji mi działa i akurat ten się zgubił TT
Ostatnio zmieniony przez falafel (29-11-2021 o 10h56)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (29-11-2021 o 11h09)
Jak tam Twoja sztuka wędkarstwa? Mogłabyś załóżyć własną farmę?
macnięty./////.
Tonę w długach, więc chyba mnie nie stać, send help
Agrestowi prawdopodobnie coś ugotuję, albo porzucam mu orzechami, bo woli je od mięsa.
Ostatnio zmieniony przez falafel (29-11-2021 o 12h01)
Sorka że tak długo, koty chciały jeść unu
Jak już w temacie zwierzątek, kupujesz coś swoim na mikołaja? Albo czy ostatnio coś Ci się zdarzyło im kupić nadprogramowego?
Edit: W sumie zależy czy chodzi o sprzedane czy personale xD Bo trochę dwie różne rzeczy.
Ze sprzedanych designów zdecydowanie ten gigantyczny Secati
A z personali to w sumie nadal ten Tibero bo był ćwiczeniem tła na początku a potem wyszło tak sielankowo i "miękko" że to niemal jak nie moja praca xD
Ostatnio zmieniony przez Shemei (29-11-2021 o 12h04)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (29-11-2021 o 13h00)
Kiedy ostatnio ręcznie robiłaś dla kogoś prezent i co to było?
W przedszkolu i podstawówce na zajęciach robiliśmy ozdoby świąteczne, albo mieliśmy je zrobić jako pracę domową. Pamiętam że na pewno kiedyś siedziałem w domu i sklejałem papierowe łańcuchy na choinkę. Potem ten łańcuch chyba ze dwa czy trzy lata się trzymał
Ogólnie lubię ozdabiać swój pokój na gwiazdkę, a z innych okazji mi się nie chce i jakoś nie mam takiego nawyku, ani żadnych dekoracji do Wykorzystania
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-11-2021 o 12h11)
Robiłeś kiedyś samodzielnie ozdoby świąteczne? Ogólnie lubisz ozdabiać swój dom na różne okazje?
Powiedzmy, że mam jeden swój świąteczny zwyczaj, zawsze w święta zakładam na siebie świąteczny sweter, jak sie go naciśnie na brzuchu to zaczyna świecić i grać xD poza tym nie mam żadnych innych świątecznych zwyczajów, bo w sumie nie za bardzo obchodzę święta, tj. niby szykuję jakieś jedzenie na kolację wigilijną, robię prezenty, ale nie za bardzo się tym wszystkim przejmuję.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (29-11-2021 o 12h54)
Masz jakieś rodzinne świąteczne tradycje?
Pierwszy irytował mnie tak, że porzuciłem Eldkę i dopiero po paru miesiącach wróciłem na forum. Nowy sezon przeklinałem żeby mieć kawałek mapki, ale nie czytałem dialogów nawet. NE wygrywa bo nie udało mu się mnie wkurzyć na tyle, żebym uciekł z forum XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-11-2021 o 12h59)
Który sezon eldaryi jest dla ciebie (póki co) ciekawszy? NE czy TO?
W sumie to taką ciekawostką o mnie to, że byłam na eldaryi chyba 2016 (pamiętam, że słyszałam o eldaryi zanim wyszła polska wersja, ale dołączyłam jak już było parę odcinków), ale nigdy się jakoś na forum nie udzielałam, może kilka postów napisałam.
Ostatnio zmieniony przez Lavrence (29-11-2021 o 19h28)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (29-11-2021 o 13h55)
Czy przeprowadzasz właśnie rozmowę o pracę?
Tak, zakładam, że praca u ciebie to nadal mniej rozczarowań niż moja xDDD
Ostatnio zmieniony przez falafel (29-11-2021 o 15h15)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (29-11-2021 o 13h59)
Czy umiałabyś sprzedać mi długopis?
Jak pójdę w ch** to zabiorę i ciebie i długopis <3
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-11-2021 o 14h08)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (30-11-2021 o 10h19)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (29-11-2021 o 18h10)
Co sądzisz o lisach? Czu słuchasz czasem filmików jak krzyczą?
YUP, bardzo lubię takie dodatki do telefonu. Teraz nie mam i raczej mieć nie będę, bo nie są w moim stylu, ale podobają mi się u innych.
Ostatnio zmieniony przez falafel (29-11-2021 o 17h12)
Miałeś kiedyś przyczepione do telefonu zawieszki?
Tak, nawet jak widziałam, że Święty Mikołaj nie istnieje, chciałam subtelnie dać mojej mamie do zrozumienia co by mi się przydało xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (29-11-2021 o 17h11)