ja tu jestem i się nadal patrzę jbc. i podziwiam sobie. bardzo podobają mi się te krajobrazy i kompozycje, idk, może to brzmi głupio, ale jak się na nie patrzę to mnie taki wewnętrzny spokój ogarnia; miłe uczucie w każdym razie. to jak dobierasz kolory jest w ogóle mistrzostwem, uwielbiam takie niekonwencjonalne połączenia (może głównie dlatego, że sama nie umiem, więc zawsze miło mi się patrzy, jak wykorzystują je inni). idk, niebo w każdym Twoim poście mnie urzeka, naprawdę zmusza do zawieszenia oka dłużej na tych artach.
największego kopa jednak sprzedały mi te, ??, schody z pierwszego posta, no normalnie aż mi szczęka opadła, weź się może zatrudnij do bimuva to wreszcie będą mieli jakieś porządne tła w ilustracjach. dobranie kolorów pierwsza klasa, ilość szczegółów i dbałość z jaką zostały narysowane mnie totalnie rozwala, polecam tego allegrowicza.
życzę dużo chęci, działaj dalej
Ostatnio zmieniony przez Dezerter (14-05-2021 o 12h01)
—— ———— I W A L K T H R O U G H T H E V A L L E Y O F T H E S H A D O W O F D E A T H SURELY GOODNESS AND MERCY WILL FOLLOW ME A N D I F E A R N O E V I L B E C A U S E I' M B L I N D T O I T A L L ———— ——