4/4 na targu, brałabym, ale mam XD
Edit: ktoś capnął
Ostatnio zmieniony przez Amarie (20-09-2021 o 21h25)
4/4 na targu, brałabym, ale mam XD
Edit: ktoś capnął
Ostatnio zmieniony przez Amarie (20-09-2021 o 21h25)
Czarny Stealth Crow Hood za 5/15. Sama bym wzięła, gdybym już nie miała :<
Tak tutaj tylko chciałam wrzucić bardzo smutnego screena, a że i tak jest już po evencie, to nikomu nie rozwalę tym interesu.
W dniu, kiedy go robiłam sama sprzedałam podkowę za 300. Może kogoś to nawróci z drogi januszowania. A jeśli nie, to chociaż nie narzekajcie, że was potem nie stać na odcinki, a Ci "bogaci gracze" to tylko dotują.
Nie trzeba dotować żeby na spokojnie przejść odcinki.
Nigdy w życiu w tej grze nie dotowałam maany. I tak, frustruje mnie, kiedy widzę takie nędzne zaniżanie cen, szczególnie kiedy wystawiany towar naprawdę jest cenny i ludzie są skłonni zapłacić dużo więcej.
Ostatnio zmieniony przez Elentiya (08-11-2021 o 14h05)
Ktoś wystawił zielono-różowe, różowe i niebieskie skrzydła Summer Faery za grosze, gdyby ktoś chciał.
50 maany za biały stroik wolf druid, bierzcie bo aż szkoda /
SPRZEDANY
Ostatnio zmieniony przez Mystification (15-12-2021 o 10h00)
@up To byłam Ja XD Aż dziw że zszedł, bo wystawiałam go nawet za 30 i nikt nie chciał kupić. Nie wiem, co się dzieje z tymi ludźmi Toż to ładny itemek...
Uważacie że lepiej odblokować targ teraz w trakcie trwania eventu czy dopiero po? Mam narazie 4600 many i żeby go odblokować musze przejść 5 i 6 odc TO a to jednak ponad połowa mojego dobytku...Z drugiej strony nie zbieram na nic konkretnego w utikach ale jednak są tam chowańce itp..
@Jia
Ja bym na twoim miejscu przeszła te dwa odcinki i odblokowała targ od razu. Targ to nie tylko możliwość kupna fajnych rzeczy, ale i zarobku (zwłaszcza w czasie eventów mapkowych), więc przy odrobinie wysiłku i szczęścia możesz spokojnie nadrobić to co stracisz na odcinki.
Niebieska skóra spectral za 40. Gdybym nie miała, już by leżał w szafie xd
Za 110, jak ktoś zgapił i nie wziął w antycznym, to okazja jak nigdy Jeszcze są czarne za 300.
Ktoś wystawił fioletowe Body Evil Succubus za 20 maany, według mnie okazja :D
edit: Już ktoś zwinął
Ostatnio zmieniony przez Berrycja (29-01-2022 o 22h33)
Za 25 maany, jakby komuś umknęło
Okazja jak złoto... zauważyłam, że ktoś sprzedaje to za 1 maany.
Słownie: jedną sztukę maany.
Jeszcze 5 godzin.