Witam was serdecznie wszystkie strażniczki! Nazywam się Zuzanna, znana wam bardziej jako Miyayumi (poprzednie konto również się tak nazywało ), która kocha turkus i róż oraz kiedyś często udzielała się w grze "Czego zazdrościsz osobie powyżej?". ^^
Mam 21 lat, w Eldaryę gram od premiery polskiego serwera, wierzyć aż mi się nie chce, że to już 5 lat. ^^; Jestem osobą małomówną, ale jak wciągnę się w jakiś temat, to tyle się wygadam, że ło matku, zatrzymajcie mnie! Bardzo lubię grać w gry, zdecydowanie moją ulubioną grą jest Persona 4 Golden, a przez ostatni miesiąc bardzo wciągnęłam się w Genshin Impact (Zhongli, chodź do domu ;w; )
Również ostatnio wciągnęłam się w malowanie paznokci lakierem hybrydowym, a to tylko dlatego, że najpierw kupiłam zwykły lakier w sklepie za 5 złotych, mama to podłapała, a potem nagle w Rossmanie kupiła zestaw startowy do hybryd od firmy Semilac. XD
Kocham pizzę hawajską, osoby nielubiące ananasa na cieście, nie zjedźcie mnie! QwQ
Co mogę jeszcze dodać... Ach! Jak widzicie, lubię używać emotki, a moją ulubioną jest UwU, po prostu ta emotka jest urocza. UwU
Masz jakieś pytanie do mnie? Śmiało napisz, chętnie wam odpowiem! A teraz wam życzę smacznej kawusi! : D
Tell me how this is wrong when it feels so right