4/4 na targu, brałabym, ale mam XD
Edit: ktoś capnął
Ostatnio zmieniony przez Amarie (20-09-2021 o 21h25)
4/4 na targu, brałabym, ale mam XD
Edit: ktoś capnął
Ostatnio zmieniony przez Amarie (20-09-2021 o 21h25)
Czarny Stealth Crow Hood za 5/15. Sama bym wzięła, gdybym już nie miała :<
Tak tutaj tylko chciałam wrzucić bardzo smutnego screena, a że i tak jest już po evencie, to nikomu nie rozwalę tym interesu.
W dniu, kiedy go robiłam sama sprzedałam podkowę za 300. Może kogoś to nawróci z drogi januszowania. A jeśli nie, to chociaż nie narzekajcie, że was potem nie stać na odcinki, a Ci "bogaci gracze" to tylko dotują.
Nie trzeba dotować żeby na spokojnie przejść odcinki.
Nigdy w życiu w tej grze nie dotowałam maany. I tak, frustruje mnie, kiedy widzę takie nędzne zaniżanie cen, szczególnie kiedy wystawiany towar naprawdę jest cenny i ludzie są skłonni zapłacić dużo więcej.
Ostatnio zmieniony przez Elentiya (08-11-2021 o 14h05)
Ktoś wystawił zielono-różowe, różowe i niebieskie skrzydła Summer Faery za grosze, gdyby ktoś chciał.
50 maany za biały stroik wolf druid, bierzcie bo aż szkoda /
SPRZEDANY
Ostatnio zmieniony przez Mystification (15-12-2021 o 10h00)
@up To byłam Ja XD Aż dziw że zszedł, bo wystawiałam go nawet za 30 i nikt nie chciał kupić. Nie wiem, co się dzieje z tymi ludźmi Toż to ładny itemek...
Uważacie że lepiej odblokować targ teraz w trakcie trwania eventu czy dopiero po? Mam narazie 4600 many i żeby go odblokować musze przejść 5 i 6 odc TO a to jednak ponad połowa mojego dobytku...Z drugiej strony nie zbieram na nic konkretnego w utikach ale jednak są tam chowańce itp..
@Jia
Ja bym na twoim miejscu przeszła te dwa odcinki i odblokowała targ od razu. Targ to nie tylko możliwość kupna fajnych rzeczy, ale i zarobku (zwłaszcza w czasie eventów mapkowych), więc przy odrobinie wysiłku i szczęścia możesz spokojnie nadrobić to co stracisz na odcinki.
Niebieska skóra spectral za 40. Gdybym nie miała, już by leżał w szafie xd
Za 110, jak ktoś zgapił i nie wziął w antycznym, to okazja jak nigdy Jeszcze są czarne za 300.
Ktoś wystawił fioletowe Body Evil Succubus za 20 maany, według mnie okazja :D
edit: Już ktoś zwinął
Ostatnio zmieniony przez Berrycja (29-01-2022 o 22h33)
Za 25 maany, jakby komuś umknęło
Okazja jak złoto... zauważyłam, że ktoś sprzedaje to za 1 maany.
Słownie: jedną sztukę maany.
Jeszcze 5 godzin.
Chętnie będę kupować Odyh's Heart w dobrej cenie, mogę też się wymienić na inne pożywienie, mam sporo Wodne eukarionty 30, Chamalove 30, Przekładaniec Partytury 29, Niestabilna mgławica 29, Strawberry Pistachios 30, Dzienna lilia 18, Flying Carp 7, Sweet Payaga 22, Christmas Cookie 11, Golden Rose Petals 11, Mini Meteorite 9, Iridescent Beetle 29 i inne ale już w mniejszych ilościach
To, że można u danej osoby tylko jedną rzecz kupić jest beznadziejne, zwłaszcza jeżeli ktoś wystawia dużo fajny rzeczy.