1. Obsydian
To tylko zdjęcie paznokcia, ale no nie będę mogła potem normalnie chodzić.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
1. Obsydian
To tylko zdjęcie paznokcia, ale no nie będę mogła potem normalnie chodzić.
1. Cień
Wyobrażam sobie, że to musi być duży dyskomfort oby się szybko goiło!
P.S. Świetna jest ta Twoja nowa absyntowa stylka
1. Obsydian
Kurczę, ale to zleciało, ja na ten zabieg idę już w środę...
Haha To nie jest pierwszy raz jak komuś ta stylizacja kojarzy się z Ezraelem... A to mój OCek... Żeby było śmieszniej robiłam też stylizację pod niego na Słodkim Flircie i też ludzie pisali, że to Ezrael...
Razjel
Ostatnio zmieniony przez Vandea (07-10-2024 o 14h45)
1. Cień
To już jutro! W sumie dobrze, że tak zleciało, przynajmniej będziesz już miała to z głowy;)
Piękny art <3 nooo faktycznie powiem Ci, że Razjel pasowałaby bardzo jako alchemiczka, Ezarel mógłby się uczyć
1. Obydian
Już dzisiaj, nie miałam czasu się stresować, teraz się boję. T.T
To facet Tak w razie wątpliwości:
Razjel
1. Cień
Daj znać jak się trzymasz po zabiegu. Mam nadzieję, że wszystko poszło podręcznikowo
Ulalaaaaaaaa ciacho z tego Razjela. No to jest konkurencja dla Ezarela
1. Obsydian
@aniewiem, daję znać, że żyję Zabolało wiadomo, ale nawet nie musiałam w domu brać przeciwbólowych.
Ja nigdy nie lubiłam Ezraela... Więc oczywiście, że Razjel jest lepszy
Ale niestety lub stety już zajęty.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Cień
No to super, że poszło gładko!
O widzisz, ja na początku też nie lubiłam Ezarela, ale później się odkuł i został WSem
A ta ilustracja z Razjelem, to część komiksu, który tworzysz? A może już jest gotowy i można go przeczytać? Jakby co to ja jestem chętna
1. Obsydian
Z dnia na dzień coraz lepiej Odpoczywam do 19 października, a potem zobaczymy, bo planowo mam następny dyżur 29 października, więc wątpię, żebym nie miała żadnego w tej luce
Ja się trzymałam od razu od chłopa daleko
Razjel to postać którą piszę RP z przyjaciółką, ilustracje zostały wykonane przez inną przyjaciółkę.
1. Cień
Oby jak najdłużej udało się z tym wolnym robota nie ucieknie:P
Rozumiem w zupełności;) dla mnie wszyscy byli odrzucający na początku - Ezarel był wrednym bucem, Nevra creepem a Valkyon miał mnie w d* kompletnie ale jak się ich wybierze na WS i gra z kluczem to każdy z nich się robi przekochany tak samo zresztą jest w SF. Beemoov inaczej chyba nie potrafi pisać swoich bohaterów
A już myślałam, że sobie poczytam jakiś fajny komiks:D
1. Obsydian
@aniewiem, wcale mi się nie chce tam wracać jak wiem, że nie ma zabiegowej i trzeba na nockach pobierać krew.
Ja wybrałam Valkyona, bo wyglądał wtedy tak jak sobie wyobrażałam jednego z Valarów ("Silmarillion), tylko w ciemnej karnacji.
Wybacz, ja totalnie nie umiem rysować, chociaż bardzo żałuję, bo chętnie przeniosłabym te historyjki na formę graficzną.
1. Cień
W ogóle podziwiam, w takiej pracy trzeba mieć stalowe nerwy. Ja jak mam zrobić zastrzyk kotu, to jestem cała spłakana:P
Coś w tym jest w tym porównaniu do Valarów, faktycznie
Oj rozumiem, mam ten sam problem. Mam w głowie różne historie, ale nie umiem tego przenieść ani na formę graficzną, ani literacką..
1. Obsydian
@aniewiem, i anielską cierpliwość... Ja nienawidzę rozdawać tabletek, bo się sama wewnętrznie denerwuję jak starszy Pan czy Pani z demencją nie chce ich wziąć...
O miło, że ktoś jeszcze kojarzy ♥
Coś tam sobie popisuję, ale do druku to się nie nadaje.
1. Cień
Oj tak, starsi z demencją potrafią nawywijać niestety słyszałam od znajomych różne historie o takich przypadkach, to dużo gorzej niż dziećmi...
A tak z innej beczki, to widzę, że na insta Beemoov zapowiedział, że od 28-ego ma być halloweenowy event na NG. Ciekawa jestem co ciekawego dla nas przygotowali
1. Obsydian
No niestety tak to wygląda... A ile te babuszki i dziadzuszki potrafią mieć siły...
O to jednak jeszcze będę w domu jak się zacznie...
1. Cień
Oj tak, ja to widzę na przystankach jak podjeżdżają autobusy. Jak te babcie szybko biegają i potrafią się rozpychać
Ooo, a planujesz jakąś podróż?
1. Obsydian
Ale po takich leżących w łóżkach to byś się nie spodziewała.
Nie po prostu, wracałam już do pracy. Cóż, mogę powiedzieć. Event na nowym SyFku to żart. Byłam gotowa sypnąć groszem - bo tu już nie ma na co... Ale tam wołają za dużo za coś co nie jest tego warte. Dziękuję, postoję.
1. Cień
2. Cień
To ja się dołożę do marudzenia na starszych, bo (chociaż zwykle jestem dość cierpliwa) nie mogę wytrzymać tego odliczania tysiąca jednogroszówek przy kasie w sklepie, kiedy kolejka jest na kilometr
No ja też byłam bardzo zaskoczona tymi cenami na NG
W ogóle przed weekendem zepsuł mi się komputer (nie ma to jak nowy wydatek) i awaryjnie miałam tylko takiego starego rzęcha, który co chwilę się przegrzewał, a przy próbie odpalenia tego eventu na NG to w ogóle się wykrzaczał zupełnie więc musiałam aktywność zminimalizować. A jak przyszedł nowy laptop, to zdążyłam już tylko na samą końcówkę eventu.
Te stroje mieli nawet ładne, i to, że zrobili gierkę to też ok, nawet jak była taka prosta. No ale cenowo to się w ogóle nie opłacało. Za żetony, które dostaliśmy w gratisie od Beemova i z tego co wygrałam w gierce zdobyłam kilka przedmiotów plus odcinek z Royem (nic ciekawego, właściwie nic się nie działo, kilka dialogów i koniec) ale jeśli by chcieć kupować pakiety, to masakra.
Nie wiem, zdecydowanie lepiej to wymyślili kiedyś w Eldaryi. Mimo, że w Eldce chyba te najlepsze eventy mnie ominęły, to i tak tych kilka końcowych było dużo ciekawszych - było więcej nagród i więcej się działo.
1. Energiczna
A to mówicie o względnie zdrowych staruszkach... A jak dojdą do tego choroby...
Z mojej perspektywy to wygląda tak - te pakiety nie są dla mnie za drogie, ale po prostu to co w nich dostajemy nie jest warte swojej ceny i nie spełnia moich oczekiwań. Stroje za doładowania w Eldaryi (nie mówię nawet o tych z normalnego SyFa, bo tam ceny były śmieszne) - też do tanich nie należały, ale jednak kupowałam wszystkie. Za kwotę, która dawała nam strój gratis można było obkupić się w re-colory płatnego stroju lub przejść nawet cały odcinek jeśli wybrało się maanę.
Rozumiem, że dostajemy w teorii więcej rzeczy - pokój i strój dla Taki, ALE. Ja np. nigdy nie lubiłam dekorowania pokoi i nie widzę w sensu w płaceniu za tym. Gdyby to chociaż rozbili na pojedyncze elementy i dali też pakiet zawierający wszystko opłacający się bardziej niż kupno wszystkiego z osobna, myślę że więcej osób by kupiło, bo np. część wzięłaby tylko strój, ale części podobałby się np. strój i pokój i pomyśleliby sobie "a dopłacę tylko x zł" i będę mieć wszystko.
Ale co ja tam wiem o marketingu. Bimuf wie lepiej.
Ja zdobyłam 17 elementów, ale wszystko co chciałam wygrać było w puli nagród, których nie dostałam. :] Nie mam randki ze swoim WSem (Roy) - wiem, że nie była ciekawa, ale mimo wszystko chciałabym mieć ze swoim WSem...
I to kolejne - losowanie nagród. Samo w sobie jest fajne, gdyby można było przejść cały event bez problemu. Mogli chociaż dać kategorię do losowania do wyboru - ilu, pokój, stroje. Bo ponownie - dostałam pokój, który mnie nie interere.
Ostatecznie nie robiłam odcinka, bo odkładałam sobie na event na re-colory, ale nie kupiłam nic, bo nie odblokowałam niczego co chciałam kupić, więc akurat mam na strój ze wskaźnika.
1. Cień
No właśnie nie o zdrowych staruszkach, bo ja tam często szpitale odwiedzam i na oddziałach takie rzeczy wyprawiają że masakra. Ale ze starcami w sklepie też duży problem. Moja siostra robi na kasie, to problemy wytwarzają na każdym kroku niestety
Jak tak się zastanowię, to właściwie nie pamiętam żadnego eventu z eldzi. Chyba wszystkie przechodziła za mnie siostra.
Ale jak najbardziej pamiętam eventy ze słodkiego flirtu, były bardzo ciekawe i zawsze tematyczne. Na gwiazdkę a to rzeźbiliśmy w lodzie a to wymienialiśmy się prezentami z innymi graczami. Szczerze to tęsknie za tym, bo teraz mini gierki chociaż są przyjemne, to kompletnie nie na temat - chociaż przyznam, że chciałabym zagrać sobie w pszczołową wersję tetrisa
Co do tych ilustracji to ja tak samo, chciałam jedynie z Amandą lub z Jasonem - dostałam każdą inną oprócz tych dwóch. No i bardzo szkoda, że nie można po evencie recolorów kupować, bo bardzo bym chciała tą kieckę w czarnym kolorze, a czekać rok aż wrócą na kolejnym evencie to trochę długo.
Ostatnio zmieniony przez C4RMEN (08-11-2024 o 21h47)
2. Cień
@C4RMEN O kurczę, to ja z kolei nie uczestniczyłam w żadnym z eventów na SF, a to co piszesz brzmi bardzo fajnie. One były bardzo dawno temu? Bo ja tylko kojarzę butiki okolicznościowe, ewentualnie możliwość zakupu ilustracji. Albo za późno trafiłam na SF, albo niefortunnie przegapiłam.
@Vandea Tak, zdecydowanie za mało jest w tych pakietach NG. W tym halloweenowym poza strojem, było jak się nie mylę tylko 1500 żetonów, czyli tylko 3 losowania nagród. Za 60 - 70 zł (nie pamiętam dokładnie). Czyli jak ktoś chciałby właśnie te dodatkowe odcinki z WSami, a nie zależy mu na ciuszkach, no to wtopa.
Tak jak mówisz, też uważam, że lepiej by było to wszystko rozdzielić i dać możliwość wyboru, i ewentualnego dokupowania.
W Eldce za płatne pakiety dokładano stroje gratis, a za monety można było się obkupić w butiku czy wysyłać chowańca na dodatkowe łowy. No i duży plus za targ, gdzie możemy się wymieniać zdobyczami.
Nie pogardziłabym targiem w NG.
1. Obsydian
Co by daleko nie szukać pacjent ostatnio paznokciami wbił mi się w rękę i ślad goi się do tej pory...
Nosz, a ja się tak zarzekałam, a oni zrobili pakiet z aniołem i demonem, gdzie no muszę mieć tego anioła po prostu... Ale na razie czekam na Black Friday, bo się naiwnie łudzę, że coś taniej zrobią.
1. Cień
@aniewiem Kiedyś eventy na słodkim flircie były naprawdę klimatyczne i przyjemne. Chowańca nie było, więc pole do popisu ogromne, nawet mapke miasta zmieniali na każdą okazję.
Ja szczerze nie pamiętam kiedy te eventy przestały być takie ciekawe, ale jak sprawdziłam to event z wymienianiem się prezentami z innymi graczami (który okazał się być jednak na wielkanoc xD Mój błąd) był w 2018 roku i właśnie ten rok i wstecz pamiętam jako najciekawsze.
Mi się wydaje, że jak kończyli wypuszczać odcinki z uniwersytetu to wtedy takiego lenia złapali.
@Vandea Trzymaj się, mam tylko nadzieję że nic poważnego się nie dzieje z tą raną ;/ Nawet ja sama siebie przez przypadek tak potraktowałam gdy miałam długie paznokcie, to siniaka miałam ogromnego.
A co do pakietu, to ja właśnie też czekam i liczę na jakieś ciekawe promocje. Bo jak mówiłam, te ceny to dla mnie jak z kosmosu jak na darmową grę.
1. Obsydian
@C4RMEN, na szczęście się goi i nie paprze, zdezynfekowałam konkretnie. Ogólnie jest to ekspozycja zawodowa i powinnam się zgłosić do zakaźnego, ale niestety wiem jak ta procedura wygląda...
Sama jestem ciekawa czy coś dadzą na B. F. na tym SyFku, widziałam znowu nowy pakiet na zapowiedziach, ale mnie nie interere, bo to taki widzę klimaty Teen Titans czyli nie moje.