ZAREKLAMUJ SIEBIE SAMEGO!
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Pomysł na wątek - @Okamgnienie
W tym wątku możecie zareklamować samych siebie oraz wasze preferencje dotyczące opowiadań grupowych. Najważniejszą funkcją wątku ma być bardziej świadome dobieranie ekipy do wspólnego opowiadania - zmniejszy się prawdopodobieństwo, że opowiadanie upadnie.
ZASADY WĄTKU
• można opublikować tylko JEDEN post reklamujący siebie na dwa tygodnie. Oznacza to, że dopóki nie minie 14 pełnych dni, nie można dodać kolejnego posta ze swoim ogłoszeniem,
• obowiązuje zasada jednego ogłoszenia na daną stron, to znaczy, że jedna osoba nie może dodać na stronę więcej niż jednego ogłoszenia,
• nad swoim ogłoszeniem należy umieścić nick osoby, której post znajduje się nad naszym!
• nie wolno usuwać postów - nie dotyczy to moderatorów, którzy będą kasować posty łamiące zasady wątku. Osoby, które nie będą stosować się do tej zasady, zostaną pociągnięte do odpowiedzialności w formie ostrzeżenia, a w przypadku nagminnego usuwania, bana,
• w każdym poście musi znajdować się formularz informacyjny wg wzoru podanego poniżej,
• w poście może znajdować się tylko jeden ozdobnik o wielkości 400x50 pikseli,
• kolor tekstu może być dowolny, pod warunkiem, że jest czytelny (nie jest jaskrawy lub bardzo jasny).
FORMULARZ INFORMACYJNY
1. Chętnie napiszę: komedię/obyczajówkę/fantasy/dramat/kryminał/inne (wskaż jakie)/obojętne
2. Poprowadzę postać: heteroseksualną/biseksualną/homoseksualną/aseksualną/obojętnie
3. Najbardziej lubię pisać w roli: męskiej/żeńskiej/obojętnie
4. Chcę, aby moja postać miała wygląd: M&A/realny/art/inne (wskaż jakie)/obojętne
5. Interesuje mnie opowiadanie: 2-osobowe/wieloosobowe
6. Mogę odpisywać: kilka razy dziennie/raz dziennie/następnego dnia/co kilka dni/raz w tygodniu
7. Czy posiadam doświadczenie w OG: tak/nie
8. Biorę już udział: w tym punkcie podajemy linki do OG, które współtworzymy
9. Piszę z perspektywy: 1 os./3 os./obojętnie
10. Inne istotne informacje: ----
11. Status ogłoszenia: AKTUALNE/NIEAKTUALNE
POSTY, KTÓRE NIE BĘDĄ ZAWIERAĆ FORMULARZA I/LUB BĘDZIE ON ZMODYFIKOWANY - BĘDĄ USUWANE
Jeśli masz pomysł na kolejny punkt formularza, który powinien się w nim znaleźć, skontaktuj się z moderatorem i zaproponuj zmiany.