Vandea napisał
Też zwróciłam na to uwagę. Z tego co pamiętam miały być dostępne tylko "zeszłoroczne", ale nie ma żadnego...
Może latają po mapie, ale szkoda mi teraz potków, żeby sprawdzić.
Nawet nie wiem czy to gdzieś zgłaszać, bo zanim się zainteresują (a raczej nie zainteresują) to "event" się skończy.
Swoją drogą skoro i tak teraz eventy wyglądają tak - mapa + butik, to mogliby już rzucić na mapę WSZYSTKO, bo za rok to ja już będę miała mapkę wyczyszczoną. :]
I może trochę nie w temacie Walentynek, ale cały czas się zastanawiam czy dostaniemy na Wielkanoc do kupienia chociaż tego wilko-królika, którego nie udało nam się zdobyć...
Myślę, że Beemoov po prostu zapomniał o istnieniu chowańców. Im po prostu nie przyszło do głowy, że minimalnym kosztem mogliby te "eventy" uatrakcyjnić. Dać do kupienia jeden zestaw ubrań (czyli nowy zestaw, ale za to szansa zarobienia pieniędzy dla firmy). Wrzucić jedną ze starych gier, w którą musielibyśmy grać przez event, żeby zdobyć nowego chowańca (czyli 3 nowe sprite'y plus recyclingowana stara gierka- pamiętajcie, że były czasy, kiedy co event dostawaliśmy coś nowego, jest w czym wybierać). Darmowa ilustracja, żeby trochę ocieplić stosunki między firmą a graczami, przyda im się przed wyjściem NG. Nasz WS do kupienia/wygrania/w prezencie (zero wysiłku oprócz wstawienia na stronę).
Możliwości jest ogrom, nawet minimalnym kosztem mogliby zrobić coś więcej niż wrzucać stare ciuchy, które mają już prawie wszyscy- w końcu były butiki, AC, był też targ. Mogliby nawet zarobić jakiś grosz. To jak ta firma nie potrafi robić biznesów powinno być pokazywane na kursach biznesu.
When in doubt...Blame Beemoov.