Moje zainteresowania są bardzo zróżnicowane. Jednym z nich jest rysowanie. Rysuję głównie portrety, ale w najbliższym czasie chcę się skupić na ciałach i anatomii, bo jak nie teraz, to kiedy? Maluję akwarelami, akrylami (rzadziej, ale zdarza się), rysuję pastelami, kredkami, ołówkiem. Głównie rysuję mężczyzn, aktorów, ale tylko tych, którzy mi się podobają xD Nie potrafię ładnie narysować czegoś/kogoś co mi się nie podoba, dlatego nigdy nie będę zawodowym malarzem/rysownikiem. Często ludzie pytają się mnie, czy coś im narysuję, nawet za opłatą, jednak ja zawsze odmawiam, ponieważ rysuję głównie dla siebie. Zdarza się, że podaruję przyjaciółce/przyjacielowi na urodziny jego/jej portret, ale to naprawdę rzadko. Ostatni mój rysunek, który wykonałam kredkami, przedstawiał Johnnego Deppa. Natomiast w najbliższym czasie planuję narysować Daenerys z Gry o Tron (swoją drogą, bardzo lubię ten serial).
Kolejnym moim zainteresowaniem jest pisanie opowiadań, jednak tylko jedno ujrzało światło dzienne. Na ten moment liczy ono 19 rozdziałów, jednak kiedy tylko wena i czas mi na to pozwala, to piszę kolejne. Wstawiam je na wattpada, jednak nie wiem, czy mogę się na ten temat rozpisywać, ponieważ moje opowiadanie jest dość NSFW, a nie chcę złamać regulaminu forum. W dużym skrócie: jest ono pisane z perspektywy studentki, Aurory, która poznaje policjanta, Eryka (tak, tego Eryka ze Słodkiego Flirtu). Ich relacja dość szybko się rozwija, jednak oczywiście aby nie było nudno, to muszą być jakieś komplikacje. Jednak bez spoilerów, dla zainteresowanych mogę podać nazwę opowiadania lub link w wiadomości prywatnej :)
Następnym zainteresowaniem jest makijaż. Uwielbiam kolorowe makijaże i planuję od dłuższego czasu założyć kanał na YouTube o tej tematyce. Nagrałam już nawet kilka odcinków, pozostało mi je tylko zmontować i wrzucić. Długo się wzbraniałam przed tym, żeby zacząć, ale moje studia poniekąd mnie do tego zmusiły. Studiuję dziennikarstwo i z racji tego, że muszę zaliczyć praktyki, to pan od praktyk zgodził się na takie rozwiązanie. Otóż: mam założyć kanał o dowolnej tematyce i wysyłać mu linki. Nigdy nie sądziłam, że będę potrzebowała takiej motywacji, żeby w końcu zacząć dzielić się na YouTube swoimi umiejętnościami makijażowymi. Życie czasem potrafi zaskoczyć.
Do niedawna jednym z moich zainteresowań była jazda na łyżwach. Nie figurowa, taka zwykła. Parę lat temu chodziłam na lodowisko nawet kilka dni w tygodniu, jednak w ostatnim czasie problemy ze zdrowiem, a dokładniej z lewym biodrem i kolanami, uniemożliwiają mi częste jeżdżenie. Kiedyś preferowałam łyżwy figurowe, jednak od kilku lat jeżdżę na hokejowych i przy tym pozostanę.
Kiedyś interesowałam się muzyką, grałam nawet na gitarze elektrycznej, ale denerwował mnie fakt, że nie mogę być w tym od razu najlepsza xD Do gitary potrzeba czasu, żeby nauczyć się perfekcyjnie grać. Może narzuciłam sobie zbyt duże tempo i zbyt trudne melodie, ale po około dwóch latach sprzedałam gitarę i porzuciłam ten pomysł. Uczyłam się głównie grać piosenki Marylina Mansona.
Lubię jeździć nocą autem, kiedy są puste ulice i nie pada na dworze. Ogólnie lubię być kierowcą, ale tylko wtedy kiedy dobrze znam daną trasę, którą muszę jechać.
Ostatnim moim zainteresowaniem jest gra w piłkarzyki barowe. Uwielbiam grać na bramce, ale dobrze też radzę sobie na ataku. Gram drużynowo ze znajomymi w barze, 2 na 2. Potrafię spędzić przy stole do piłkarzyków nawet całą noc, kiedy tylko są dobrzy przeciwnicy do ogrania xD