*
Notka: w tym odcinku możesz zdobyć 4 ilustracje.
Zagraj w wolny replay, aby zdobyć ilustracje z pozostałymi flirtami!
Strony : 1
*
I nastała smutna chwila ostatniego odcinka dziękuję strażniczki za wspólnie spędzony czas, miłej gry strażniczki!
Miłego odcinka wszystkim!
Ja nie jestem kompletnie gotowa na to by odpalić ten odcinek, więc czekam na wieczór by przejść z przyjaciółmi.
tez zaluje myslalam ze bedzie slub z nevra i tak fajne zakonczenie bylo
Przykre, że Eldarya zakończyła się w taki sposób, gdy miała kiedyś taki potencjał
Ledwo co grałam w Nową Erę, ale ten czas naprawdę szybko zleciał. Miło było z wami grać, strażniczki
...to już naprawdę koniec?
Tym odcinkiem mogli by wiele naprawić, ale myślę że tego nie zrobią
Ciężko jest pożegnać się z tą grą, myślę że dla wielu z nas była ona rodzajem pewnej odskoczni. Dziękuję wszystkim za wspólną grę i życzę miłego odcinka!
Fajnie byłą grać z wami strażniczki szkoda że to już koniec Eldary miłego przechodzenia odcinka ja to zwlekałam żeby przechodzić ten odcinek ale już go skończyłam cały No szkoda że to koniec
[*] ;( ;( ;(
Boli mnie zakończenie tej gry, ubolewam, że nie będzie ślubu z Wsami :< Miłej gry strażniczki
A mi jest trochę smutno, że nie zrobili chociażby jednego dodatkowego odcinka, żeby móc spotkać Miiko, Kero, Ezarela... Jakoś tak, wtedy poczułabym lepiej to zakończenie niż o tak. Bez sensu strasznie.
No cóż...Wolałabym przeżywać ostatni odcinek Eldaryi z Ezarelem...Ez na zawsze w moim sercu...Aż korci mnie, zeby zbierać maane i zagrac jeszcze raz w Origins z Ezem...Bo ta Nowa Era bez niego to nie to samo...
Strony : 1