Witaj strażniczko,
Tylko dzisiaj purrekos mają dla ciebie niezwykłą promocję!
Pierwsze doładowanie na każdym progu zostanie PODWOJONE!
Purriry również zaplanowała dla ciebie niespodziankę.
Otrzymasz ekskluzywny strój Dragoness Heir za dokonanie pierwszego doładowania.
Będziesz mogła wybrać swój ulubiony kolor. Pozostałe kolory będą dostępne w butiku przez 8 dni!
Do zobaczenia w Eldaryi.
*
*
Strony : 1
#1 25-11-2022 o 10h05
#2 25-11-2022 o 13h24
Jestem zakochana w tym stroju
#4 25-11-2022 o 14h38
Strój jest śliczny i fajnie że go mam
#5 25-11-2022 o 16h56
Niestety strój to totalnie nie mój klimat, więc w tym roku chyba odpuszczam doładowania z okazji black friday.
Karolina ♡ kociara ♡ ENFP ♡ Gemini
#6 25-11-2022 o 18h24
Fajny strój ale w pełni do mnie nie przemawia
#7 25-11-2022 o 18h37
Jak dla mnie to strój na SyFie jest ładniejszy niż tutaj, ale kwestia gustu. Podoba mi się jedynie smok w tle ^^'Mimo wszystko i tak doładowałam by na przyszłość była Maana i ZM.
#8 25-11-2022 o 18h59
Ten strój jest tak paskudny, że aż się obudziłam z eldowego snu zimowego żeby skomentować.
Bluzka, spodnie i pasek są chyba wyjęte z początkowych conceptów eldy (chociaż stroje i designy znacznej większości postaci postaci z pierwszych lat chyba nigdy nie dostały żadnego conceptu. Wyglądają tak randomowo i źle, jakby nikt nie poświęcił im chwili na zaplanowanie ich i pizgnął tam rzeczy które wydają mu się fajne)
Elementy które są warte uwagi to skrzydła, ogon, ewentualnie rogi i smocze łapki.
Jak na płatny strój i design smoka, mega słabe. Nie mam zamiaru kupować stroju tylko dla kilku dobrych elementów.
#9 25-11-2022 o 22h37
Strój dosyć fajny, podoba mi się bardziej niż ten na SF, ale doładowanie zrobiłam głównie dla podwojonych progów. Mogliby częściej robić takie promki niż tylko raz w roku ;_;
Ze stroju najbardziej podobają mi się włosy, skrzydła, ogon i smok w tle. Reszta elementów zyskuje jedynie wtedy, gdy jest noszona w secie, gdzie wszystko do siebie pasuje i jest spójne, bo jako poszczególne elementy to faktycznie wyglądają trochę biednie.
#10 26-11-2022 o 01h41
W końcu doczekałam się stroju z motywem Smoka i to w takim wykonaniu.
Może i ubranie nie do końca w moim stylu, ale za to skrzydła, ogon, rogi i karnacja są wręcz dla mnie idealne.
I do tego włosy, w których brwi nie są zepsute.
Jak dla mnie, w końcu się postarali i podoba mi się to.
"Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód..."
#11 26-11-2022 o 20h39
Z oferty skorzystałam chętnie, bo ostatnio byłam spłukana jeśli idzie o monetki, ale strój jest mocno średni - włosy nijakie, top i bluzka wyglądają jak zwykłe mapkowe, bronią się oczywiście smocze elementy, ale znowu mnie boli, że nie można było wybrać karnacji w takim odcieniu jak się chciało...
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#12 26-11-2022 o 21h10
Renissance napisał
Jak dla mnie to strój na SyFie jest ładniejszy niż tutaj, ale kwestia gustu. Podoba mi się jedynie smok w tle ^^'Mimo wszystko i tak doładowałam by na przyszłość była Maana i ZM.
Zgadzam się, strój na SyFku o wiele ładniejszy, od razu przypadł mi do gustu. No nic, może za rok eldka zaoferuje nam coś lepszego na black friday. xD
I w ogóle to śliczny masz outfit! c:
Karolina ♡ kociara ♡ ENFP ♡ Gemini
#13 26-11-2022 o 21h27
Strój nie powala i jakoś szczególnie mnie nie zachwycił. Na SF zrobili o wiele ładniejszy i bardziej pasujący do Elskkowych klimatów... Gdyby tutaj zechcieli dodać podobny. Byłam zachwycona widząc elfi strój, a później mój entuzjazm opadł, bo do innej gry. Smoczy strój nienajgorszy, ale gdyby nie BF, na pewno bym go nie kupiła. Mimo wszystko fajnie mieć nowe skrzydła i rogi do kolekcji. Smok w tle jest najlepiej wypadającym itemkiem.
#14 26-11-2022 o 23h43
Strój całościowo wygląda słabo, ale poszczególne elementy są naprawdę całkiem fajne.
Chociaż nie ukrywam,że bardziej i tak mnie przekonała możliwość zakupu za najniższą kwotę to skrzydła,karnacja i rogi wyglądają w porządku.
Ostatnio zmieniony przez VampireCarmila (26-11-2022 o 23h47)
#15 03-12-2022 o 14h45
Jestem wściekła, bo przypomniałam sobie o tym dopiero dzień później... masakra
#16 04-12-2022 o 17h47
teraz sobie o black frieday przypomniałam...
Strony : 1