Aby wszyscy nasi gracze mogli z niego skorzystać, pakiet ten będzie ogólnie dostępny na stronie z doładowaniami od 31.08.2022 do 07.09.2022.
Nie strać okazji do wzbogacenia swojej kolekcji, gdyż po upłynięciu terminu oferta nie będzie już dostępna!
Strój jak strój...
Ale pokuszę się o chowańca... Śliczny jest
♥
wait, nowy gracz dostanie to za free a starzy wyjadacze (wśród których jest pewnie dużo osób regularnie płacących za doładowania) mają płacić?
tu mem
Ostatnio zmieniony przez Mystification (31-08-2022 o 11h31)
"Nie strać okazji do wzbogacenia swojej kolekcji" nie, dzięki jakoś nie żałuję.
Czyli co nowi dostają sobie strój za założenie konta po prostu czy jakoś tak a starsi wyjadacze muszą bulić klasycznie 23 ziko?
Przecież to jest żart jakiś XD.
Myślałam ,że ta gra na psy bardziej zejść nie może a oni dosłownie pokazują ,że osoby które jakkolwiek te grę wcześniej wspierały teraz w sumie od firmy dostają wielki środkowy palec.
Mało tego te osoby i tak już wcześniej zostały potraktowane jak nie powiem co przy sytuacji ze zwrotem walut za doładowania po pożarze.
No i nawet nie wiadomo czy to jest jest te klasyczne 24 ziko czy może z jakiegoś powodu się zlitowali i dali za najmniejszą cenę bo stroju jak nie było tak nie ma.
A i tak btw. już widzę jak jeden strój zachęca tych nowych graczy do przejścia całego pierwszego sezonu nie w ich języku.
Ostatnio zmieniony przez VampireCarmila (31-08-2022 o 11h19)
Tego nikt się nie spodziewał! xD
A tak na poważnie to już kiedyś były niestety słuchy, że to będzie dla nowych graczy.
Teraz tylko pytanie, czy 6.15zł starczy, aby dostać, czy jednak będzie bug z tym doładowaniem, że trzeba po kryjomu wpłacić te 24zł.
Śmiech na sali proszę państwa, taki nie śmieszny.
ale wam pakiet startowy nie brzmi jak coś do kupienia? XD założyłem konto na innej wersji językowej i nic nie dostałem, więc... nie ma nic za darmo. XD
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (31-08-2022 o 11h21)
Czy na prawdę nowi gracze dostaną strój za darmo a my musimy za niego płacić? no to świetnie ;v
Emmm To jak to kupić? Na zakładce doładowań nie ma klasycznego baneru że 1500 punktów z doładowania i masz strój. Jak zwykle jaka kolwiek ingerencja w kod gry i już nie działa?
W pierwszym momencie też poczułam się jakbym dostała w twarz, bo co event doładowania, ale @starywiniary, może mieć rację. Być może ten pakiet startowy będzie dostępny do kupienia dla nowych graczy np. przez tydzień od rozpoczęcia gry, a każdy ma możliwość go kupić teraz przez ten tydzień.
Niczego nie można być pewnym, bo jak zwykle coś nie zadziałało i strój do kupienia nie jest dostępy do kupienia. :]
Panie i panowie, osiągnęliśmy komedię.
O przepraszam, nie przez tydzień tylko dwa dni z tego co widzę, ale paczka kosztuje 6,15 zł, więc nie ma o co kopii kruszyć.
O nice, strój kosztuje tylko 6,15zł.
Ostatnio zmieniony przez VampireCarmila (31-08-2022 o 11h47)
Teraz to jest bardzo dziwne, tylko za 6.15?
No nie powiem, teraz to mnie zaskoczyli.
Mnie zaskoczyli bo stwierdziłam ,że skoro to tylko 6.15 i to w Eldaryi to sobie kupię i złote monety dostałam ,a stroju nie XDD.
Będę to zgłaszać - też szukam stroju i nima. Dlatego prosiłabym o wstrzymanie się z zgłaszaniem błędu.
Nowi gracze dostają pakiet startowy tak samo odpłatnie, nie ma nic za darmo. Domyślam się że przez wzgląd na "nowych graczy" cena jest po prostu niska. Zamiast klasycznego 24 ziko jest 6,15 zł.
Śmieszne pieniądze jak za taki zestawik, przy wyższej kwocie bym się wahała.
Chowaniec śliczny, chociaż mógłby nie mieć tego siedzenia (?) na grzbiecie i byłby jeszcze ładniejszy :3
nawet włosy nie mają recolorów kek
@Melusine, dziękuję za rozwianie wątpliwości.
Dajcie znać jak już naprawią bug ze strojem
Mam już strój, chowańca, maane i zm - uszy są cudne!
@down
Niekoniecznie, u mnie pojawiło się po wyczyszczeniu ciasteczek - w szukajce wcześniej nic nie pokazywało, a teraz jest wszystko.
To nieprawda, że stroju nie ma. Dostajemy go automatycznie do garderoby, nie jest jednak najnowszym itemem w grze, dlatego musicie go dosłownie poszukać w ubraniach. Nie pojawi się na samym dole. Doładowałam, mam jajko i ubrania .
@up ja miałam go od razu, najpierw sprawdziłam w inwetarzu jajko, a potem po kolei szłam w perukach i następnie pozostałe części garderoby. Miałam wszystko
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (31-08-2022 o 11h58)
Nawet nie możemy sobie kolorków wybrać? Kupiłam i jestem trochę zawiedziona, bo to nie moje kolory
Dobra teraz poczytałam o bugach i braku rekoloru, kek
Zapowiadało się dobrze, a wyszło jak zawsze
Szczerze mówiąc mi się wszystko bardzo podoba, mam nadzieję, że uda mi się wykorzystać perukę, bo jest obłędna ♥‿♥. Nawet jeśli strój ma tylko jeden kolor, to mega się cieszę tym pakietem! Jakoś tak miło mi się na niego wydawało. Czyżby itemki pomimo kolorystyki okazały się być użyteczne? Mam nadzieję, ale zawsze to 6,15. Presja na użytek o wiele mniejsza XD
Kto wie, może jak znudzi mi się obecna stylizacja ubiorę sobie tą z pakietu jako gotowca, ewentualnie dorzucę coś od siebie. No wyjątkowo nie mam się czego przyczepić XD. No i mam ZM! Przydadzą się przy łapaniu chowańców, takiego zastrzyka potrzebowałam. W sumie dobrze, że odwlekałam to doładowanie, takie cudko mnie zaskoczyło
Według posta strój ma być do kupienia do 07.09.2022, ale paczka jest dostępna przez 48 godzin, to jestem ciekawa jak to będzie wyglądać później.
wie ktoś gdzie można dostać do niego żarcie?