Crewedka napisał
gzbtch napisał
Starym graczom pokazali, że w sumie nie warto ładować kasy. Nowym, że nie trzeba.
I nagle płatny strój, gdzie - podejrzewam - większość siedzi tu już tylko dla fabuły, bo inne fajne opcje usunęli wraz z "rozwojem" gry.
O to, to.
Zaraz gra się zamknie, winę zrzucą na złych i nie dobrych graczy, którzy nie wspierali gry i nie chcieli nawiązać komunikacji (nigdy nie zapomnę im tych tekstów o komunikacji XD), zostaną tylko byle evenciki "na jedno kopyto" - ewentualnie mini odcinki, które miały się ukazywać jako spin off'y - oraz "specjalne butiki", gdzie te stroje z doładowań rzucą za pół ceny, za maanę... Ech, jak to można aż tak zaprzepaścić dobrą grę?
A na Tumblerze nie śmigał ostatnio screen od Chino, że absolutnie czegoś jak AL/spin offów nie będzie? Pytanie mam:
Gdzie na tym forum jest wątek, gdzie można czytać takie piękne, soczyste uwagi nt gry i zarządzania nią? Bo czytałabym esej nt "jak nie rozwijać gry" i w ogóle zastanawiam się, czy jest jakaś szansa na odrodzenie. Kij z plotem, to jest według mnie kicha na całej linii, ale może jednak jakaś szansa dla Eldarii by była, gdyby ktoś tam w zarządzie... no, myślał.
I już się wypowiadam na temat, coby bana nie było: jestem jak najbardziej za takimi ciuchami/itemami za doładowanie. Powrzucać jakiś miesięczny "pack", gdzie za niedużą sumę powrzucają przedmioty/grafiki, które z jakiegoś powodu nie weszły do gry. Pewno, że niektóre będą mniej popularne, ale uwaga, Beemoov, skup się- POTENCJALNA KASA. Dobra, możesz już znowu iść spać.
When in doubt...Blame Beemoov.