*
---
W tym odcinku możesz zdobyć strój Back Home oraz trzy ilustracje. Pamiętaj, że możesz zagrać w replay, aby uzupełnić swoją kolekcję!
Strony : 1
*
O dziwo ten strój jest ładny. Mam nadzieje ze nie będzie kosztować fortuny
Pierwszy raz od dawna podoba mi się strój odcinkowy, jestem też zachwycona chowańcem i chociaż średnio mam czas teraz na robienie odcinka to chyba będę musiała znaleźć chwilę.
Mam nadzieję, że tym razem nie będzie problemu z ilustracjami, bo ostatnio to są przyznawane chyba na zasadzie maszyny losującej.
Jestem bardzo ciekawa tego odcinka, bo ostatnio mega się wciągnęłam w historię. Miłej gry wszystkim
Strój jest bardzo fajny mam nadzieję że nie będzie drogi życzę przechodzenia odcinka każdej strażnicę
Strój i chowaniec bardzo mi się podobają ciekawe jaką rzedkość ma a wy co uważacie ja lecę robić odcinek miłej gry strażniczki!
Nie mogłam się doczekać nowego odcinka
Muszę przyznać że strój wyjątkowo mi się podoba.
Biorę się za odcinek,
Miłego grania wam życzę
Odcinek mi się podobał strój mega śliczny i dużo się działo w odcinku i był ciekawy i udało mi się ilu dostać z moim ws i moment z moim ws też był fajny a wy jak uważacie co do odcinka tego już nie mogę się doczekać kolejnego
Strój z odcinka o dziwo jest ładny
A sam Epizod był... intrygujący
Miłej rozgrywki strażniczki
Niech maana będzie z wami ♥
Skończyłam właśnie odcinek i jestem całkiem zadowolona. Fabuła jest naprawdę fajna, nie nudziłam się w żadnym momencie. Strój wyjątkowo ładny.
Nie dostałam żadnej ilu, nawet tej z Lancem i Nevrą (pomimo wysokiego lovo, kolejno 75% i 100%).
Wykupiłam tylko tą z Leiftanem, bo najbardziej mi się podoba mimo wszystko.
Czekam na kolejny odcinek, bo szczególnie zainteresował mnie jeden wątek
Bardzo podoba mi się strój odcinka i chowaniec ,ciekawe jak z ilustracjami. Wszystkim strażniczkom i strażnikom życzę powodzenia
ale ciekawy stroj bardzo mi sie podoba!!
Strój jest naprawdę bardzo ładny,a chowaniec słodziutki.
Nie spodziewałam się takiego obrotu spraw, znaczy Mateusz od początku mi się nie podobał i już wcześniej były spekulacje ale w końcu wyszło na jaw.
Strój i ilu spoko ,chowek super
Ja niestety jeszcze nadrabiam Origins, ale nie mogę się doczekać kiedy będę na bieżąco . Zapowiada się świetnie
Strony : 1