Siemanko!
Tu powinno pojawić się kreatywne przywitanie. Jeśli nadal się nie pojawiło, tzn. że jeszcze na nie nie wpadłam. Kiedyś to jeszcze wszystko zedytuję, aby było ładnie i zachęcało.
Regulamin
1. Tworzę w różnych technikach, ale zamówienia można składać wyłącznie na digital art. Głównie semi-realizm, realizm, ale jeśli interesuje Cię dokładnie jakiś styl graficzny, nie wahaj się poprosić! Być może to rozważę, a jak nie, to zignoruję. ;p
2. Rysuję OCe, postaci z gier/ fandomów/ filmów + gardzie. Płeć/ rasa nie ma znaczenia. Jeśli chciałabyś/yś postać w konkretnej pozie - powiedz.
3. Maks 3 postaci na jednym arcie.
4. W tej chwili nie tworzę teł - tło na grafice będzie maksymalnie proste.
5. Jeśli interesują cię konkretne efekty świetlne/ pora dnia lub nocy/ mgły itp., powiedz. Światło robi się mozolnie, nie zawsze starczy mi czasu aby dopucować grafikę.
6. Grafika może być czarno-biała lub w kolorze.
7. Tempo uzależnione od sytuacji w pracy i prywatnych zobowiązań. Postaram się nie przekroczyć 2 tygodni.
8. Konstruktywna krytyka w cenie.
Formularz
1. Możliwie jak najbardziej dokładny opis postaci i/lub jej refki w postaci zdjęć lub istniejących grafik.
2. W zamian proszę o małe polecanko w postaci dowolnego dzieła popkultury (film/ serial/ komiks/ musical/ piosenka)
3. Nie ma górnego limitu kolejki, każde zamówienie bardzo mnie cieszy i jestem wdzięczna za Twoje zaufanie.
4. Stan kolejki będę podawać przy każdym poście.
Na wiadomości zawierające formularz odpowiadam w chwili oddania obrazka.
Ostatnio zmieniony przez Ayumi89 (05-04-2022 o 18h40)