Anthony Doerr - "Światło, którego nie widać"
Strona 115
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 56
" - Oh, czyli ostatecznie wziąłeś kilka piłeczek, co? - Trener prowokował go. Ściągnął swój top i odrzucił na bok. - Spójrz Heather! Jestem nadal suchy. - Zgiął ręce, aby pokazać swoje wystające bicepsy."
Kerrelyn Sparks - "Wampir z sąsiedztwa"
Strona 297
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-10-2021 o 20h11)
"- Dla mnie ma znaczenie."
"Wampir z sąsiedztwa" - Kerrelyn Sparks
Strona 988
Lub 184
"Nie potrafię powiedzieć, kiedy się obudziłem, kiedy po raz pierwszy odzyskałem przytomność."
"Królowa Potępionych", Anna Rice
Strona 11
lub
strona 89
Ostatnio zmieniony przez Thesana (06-10-2021 o 18h16)
"Tak długo jak Jean-Luc był hojny dla miasta Schnitzelberg, oni będą trzymać w tajemnicy bankructwo sklepu, który był własnością cudzoziemca z obrzeży miasta."
Strona 209
"- Ser Borosie, wyglądasz dzisiaj niezwykle przystojnie i pięknie - powiedziała do niego Sansa."
George R. R. Martin - "Gra o tron"
Strona 258
"Świąteczny obiad chcieli zjeść w porze lanczu, żeby ona, Warren i Tanu zdążyli na samolot."
Brandon Mull - "Baśniobór, Tajemnice Smoczego Azylu"
Strona 221
"- Jestem wiceprezesem Firmy Detektywistycznej i Ochroniarskiej MacKay. - Wyjaśniła Emma."
Strona 935
Lub 86
Ostatnio zmieniony przez Qoona (12-10-2021 o 16h03)
"Próbowała czytać książkę Wampira Lestata - całą historię umarlaków od czasów starożytnych i w ogóle - tyle że było w niej za dużo wzniosłych słów i BĘC, zasnęła."
Anna Rice, "Królowa Potępionych".
strona 41
"Heather zacisnęła zęby."
Kerrelyn Sparks - "Wampir z sąsiedztwa"
Strona 821
Lub 155
Str. 155 - "Do nowego świata"
(akurat trafiłam na stronę z rozdziałem)
Str. 156 - "Masona Vergera otaczała grobowa cisza."
Thomas Harris - "Hannibal"
Str 86.
"Wspinanie sie było powolne, ponieważ Bethany wchodziła schodek po schodku i w tym samym czasie niosła dużego, żółtego misia."
Strona 703
Lub 257