Z przyjaciółmi - wiadomo nadaje się na tych samych falach.
Minimalistyczna stylizacja czy wieloelementowa?
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 94 95 96 97 98 ... 128
Z przyjaciółmi - wiadomo nadaje się na tych samych falach.
Minimalistyczna stylizacja czy wieloelementowa?
Minimalistyczna, wieloelementowe wolę oglądać u innych.
anime czy manga?
Lubię jedno i drugie, ale ostatnio wolę coś obejrzeć.
Klasa maga czy wojownika?
Całe życie wolałam magów, ale teraz powoli przerzucam się na wojowników - wydają się bardziej wymagający pod względem zręczności (na przykład w LoL'u), przez co ciekawsi ogólnie
Sauna czy basen?
Zdecydowanie basen. Uwielbiam pływać, a w saunie nie wysiedziałabym ani minuty.
Odżywka czy maska do włosów?
Odżywka, choć właściwie i jedno, i drugie używam w ten sam sposób. Myślę, że zwycięża tutaj cena oraz mój aktualny produkt do włosów, jakim jest właśnie odżywka (i bardzo ją sobie chwalę!).
Ktoś, kto się spóźnia, czy ktoś, kto przychodzi niezapowiedzianie wcześniej? (na przykład na organizowaną imprezę w domu).
Chyba już wolę, żeby ktoś się spóźnił, bo przynajmniej wszystko jest już gotowe.
Truskawki czy czereśnie?
Czereśnie, truskaw mam po dziurki w nosie i wiesz dlaczego XD
Skarpety długie czy krótkie?
Mogłam się spodziewać, że to ty odpowiesz na to zestawienie...
Długie, lubię jak mi ciepło w stopy.
Kombo
"Pięćdziesiąt Twarzy Greya" czy "365 dni"
Wybieram 365 dni, ponieważ widziałam ten film i w sumie mi się nawet podobał XD
Nigdy nie móc już do nikogo zadzwonić czy nigdy nie móc odebrać żadnego połączenia?
Chyba wolałabym odbierać telefony, bo sama z siebie dzwonić i tak nie lubię. Zresztą często tak żyję na zablokowanym koncie i dzwonić nie mogę.
Opiekane ziemniaki czy frytki?
Wybieram opiekane ziemniaczki, ponieważ w restauracji najczęściej z nimi jem jakieś mięso na przykład
Lemoniada czy pomarańczada?
Pierwsze słyszę o pomarańczdzie, ale brzmi dla mnie na znacznie smaczniejszą niż lemoniada :>
Napoje w butelce czy w puszce?
W butelce, nie lubię pić z puszki, bo to taki mały otworek jest.
Majonez zwykły czy roślinny?
Nie za bardzo przepadam za majonezem, ale wolę jednak ten zwykły.
Regał z półkami czy wiszące półki?
Regał z półkami. Zawsze można go przestawić w inne miejsce. Ogólnie jestem przeciwna naruszaniu ścian dla takich rzeczy
Na ścianach - farba czy tapeta?
Farba, pamiętam jak za dzieciaka miałam tapetę i zawsze je zdzierałam.
Muzeum czy skansen?
Muzeum. Lubię całą tę wyniosłą atmosferę panującą w muzeach, ten chłód marmuru i echo kroków odbijające się od ścian
Znać perfekcyjnie (z języków obcych) tylko angielski czy tylko inny dowolny język?
Tylko angielski, bo jednak znacznie więcej rzeczy czytam/oglądam po angielsku niż po hiszpańsku czy francusku. I mam większe możliwości, np. podróżując.
Cienie do powiek w mocnych kolorach czy nude?
Only nude, w kolorach wyglądam jak dziecko...
Słuchanie audiobooka czy samodzielne czytanie książki?
Samodzielne czytanie. Audiobook jest fajny żeby posłuchać np do sprzątania, ale mogę go zastąpić muzyką czy podcastem, za to samodzielne czytanie jest dla mnie przyjemnością samo w sobie i nie mogłabym z niego zrezygnować
Piknik czy grill?
Jako że nigdy nie byłam na pikniku z prawdziwego z prawdziwego zdarzenia, zdecydowanie wybieram piknik. Po grillu to się potem ciężko ruszyć XDDD
Kwiaty cięte czy doniczkowe?
Doniczkowe dłużej żyją
Tygrys czy lampart?
Wybieram lamparta, bo ma bardzo ładne cętki
Szybki prysznic czy długa kąpiel?
Prysznic. Rach, ciach, ciach i po sprawie, co jest bardzo przydatne zwłaszcza, jeśli ma się napięty grafik i chce się tracić jak najmniej czasu, plus marnuje się znacznie mniej wody. Marzy mi się taki wynalazek, bo sama mam tylko wannę ;;;; n ;;;;
Rzutki czy strzelanie kapiszonami?