Proza. Poezja często jest podstępna lub na wpisana w taki sposób że może znaczyć wszystko. A więc w efekcie końcowym może nie znaczyć nic. (Przepraszam wszystkich fanów poezji, to moje prywatne odczucia . )
Pełnia czy nów?

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 129
Proza. Poezja często jest podstępna lub na wpisana w taki sposób że może znaczyć wszystko. A więc w efekcie końcowym może nie znaczyć nic. (Przepraszam wszystkich fanów poezji, to moje prywatne odczucia . )
Pełnia czy nów?
Pełnia, zawsze mi się podobały pełnie, szkoda tylko że na zdjęciach nie wychodziły tak jakby się chciało uchwycić :D
Lody z mnóstwem dodatków czy bez ?
Lody zawsze smakują tak samo czyli wspaniale. Oczywiście im więcej dodatków tym lepiej. Zwłaszcza takich niezdrowych jak bita śmietana.
Dżem czy krem czekoladowy
Krem czeko, bo jest idealny do naleśników <3
Drzewa wiosną czy jesienią?
Drzewa wiosną, uwielbiam patrzeć na budzący się do życia świat
Ryba wędzona czy pieczona?
Wędzona. Po prostu uwielbiam!
Laptop czy tablet?
Laptop - wygodniej na nim mi się pracuje niż tablet. Tablet spełnia się u mnie do oglądania seriali/ filmów, ale aby coś popracować to wygodniej mi na laptopie ;)
Sukienka w jasne czy ciemne kolory ?
Ciemne. Nie lubię jasnych ubrań, zawsze się boje że je czymś ubrudzę
Dubbing czy napisy?
Napisy. Inaczej to jednak brzmi kiedy dodają dubbing, często gorzej przekazują emocje, no i zawsze to ciekawe posłuchać oryginalnej interpretacji aktorów. Do tego można podłapać parę słów w innym języku.
Rurka do picia prosta czy zginania?
Raczej żadnych nie używam, ale niech będzie prosta, ładniejsza według mnie
Hot dog czy hamburger?
Hamburger. Bardzo lubię, do tego, z mojego doświadczenia, łatwiej zachować czystość przy jedzeniu hamburgera niż hot doga.
Spodnie czy sukienki?
Zawsze wolałam sukienki, ale ostatnio rozglądam się za jakimiś ciekawymi spodniami dla siebie, w których mogłabym chodzić do pracy, nie ugotować się i wyglądać stylowo, więc dajmy szansę spodniom!
Długie czy krótkie paznokcie?
Długie, bo nie chce mi się ich często obcinać xD
"Nasz nowy dom" czy "Kuchenne rewolucje"?
Kuchenne rewolucje zdecydowanie. Po pierwsze, uwielbiam oglądać Magdę Po drugie, świat kulinariów jest mi bardzo bliski i programy o gotowaniu to chyba najchętniej oglądane przeze mnie programy.
Nasz nowy dom jest dość nudny, oklepany, te ckliwe historie mnie niezbyt ruszają XD
Nawilżenie ust - pomadką czy olejkiem?
Zdecydowanie pomadką, myślę że jest duuuużo wygodniej po prostu
Opalanie się czy zachowanie bladej skóry?
Zachowanie bladej skóry, zawsze i tak się spalę na raka, więc chowam się przed słońcem.
Horror czy komedia romantyczna?
Nie lubię ani tego ani tego, ale z dwojga złego komedia, bo jestem zbyt wielkim tchórzem na horrory
Spotkanie ze znajomymi w domu czy na mieście?
Na mieście, chyba jest więcej możliwości i jakieś ciekawsze wspomnienia.
Gorzka czekolada czy biała czekolada?
No muszę przyznać, że od zawsze mam słabość do białej. Choć z czekoladą ma ona niewiele wspólnego
Sałatka grecka czy sałatka gyros?
Sałatka gyros, bo niestety nie toleruję surowych pomidorów i ogórków.
Ogórek konserwowy czy kiszony?
Konserwowy, nie znoszę kiszonek > , <
Krawat czy muszka?
Krawat, myślę że wygodniejszy i łatwiej go połączyć ze stylizacją
Ryż czy makaron?
Makaron zawsze i wszędzie! Mogę go jeść ze wszystkim, kocham makaron pod każdą postacią
Pierogi ruskie czy z mięsem?
Ruskie to moje ulubione pierogi ♥
Władca Pierścieni czy Star Wars?
Władca Pierścieni. Od zawsze bardziej przemawiała do mnie tematyka fantasy aniżeli sci-fi.
Wakacyjny wyjazd spędzony na wylegiwaniu się i opalaniu na plaży czy na zwiedzaniu?