Ostatnio ścięłam do ramion i bardzo dobrze się w nich czuję, o wiele łatwiej również mi się o nie dba, zatem odpowiadam, że krótkie.
Jak góry to - zimą czy latem?

Strony : 1 ... 78 79 80 81 82 ... 129
Ostatnio ścięłam do ramion i bardzo dobrze się w nich czuję, o wiele łatwiej również mi się o nie dba, zatem odpowiadam, że krótkie.
Jak góry to - zimą czy latem?
Latem, zimą jest po prostu za zimno dla mnie.
Tulipany czy róże?
Tulipany, róże są według mnie przereklamowane
Spotkanie ze znajomymi czy wieczór z książką?
Ciężki wybór, obie te rzeczy bardzo lubię, ale zdecydowanie częściej spędzam wieczór z książką aniżeli z moją grupką znajomych, więc wybiorę znajomych, bo za nimi trochę tęsknię
Luźno puszczone włosy czy upięte w jakąś stylizację?
Luźno puszczone, mam krótkie, więc trudno byłoby coś z nimi zrobić, ale fajne jest to, że są wygodne niezależnie od sytuacji :>
Lasagne czy spaghetti?
Oh, spaghetti. Uwielbiam, mogłabym jeść codziennie. W lasagne denerwuje mnie sos beszamelowy, bardzo się z nim nie lubimy!
Mycie dłoni mydłem w kostce czy w płynie? xD
W płynie, do tego w kostce zawsze się coś klei...
Być pielęgniarką czy być położną?
Chyba położną, myślę że nie pasowałabym na pielęgniarkę
Nauka obcego języka w szkole językowej czy na własną rękę?
Wolę szkołę. Sama na własną rękę często łapię się na tym, że nie umiem sobie tego jakoś uporządkować i ciągle wydaje mi się, że biegam chaotycznie po losowych zagadnieniach zamiast się czegoś nauczyć.
Zeszyt w twardej czy miękkiej oprawie?
W twardej i w kratkę Uwielbiam je kolekcjonować
Hot dog czy hamburger?
Hamburger. Nie jadam parówek. :v
Kalendarz czy zegarek?
Zegarek, bo jednak częściej sprawdzam godzinę niż datę.
Zupka chińska czy gorący kubek?
Zupka, bo z miski lepiej mi smakuje i jakoś tak łatwiej coś dorzucić i ściemnić, że toż to prawdziwy ramenik xD
Kuchnia japońska czy indyjska?
Japońska, po prostu ją uwielbiam.
Żabie udka czy ślimaki?
Żabie udka, bo pozwalają żabkom skakać w uroczy sposób xD (i niepostrzeżenie atakować z naskoku! Wojowniczo tak)
Kanapka czy owsianka?
Sprytnie wybrnęłaś Pełen szacun ^^
Kanapka, łatwiej ją zjeść w biegu, np. pędząc na autobus, z owsianką byłoby ciut trudniej...
Śniadania na ciepło czy na zimno?
A dziękować, dziękować xd
Na ciepło, bo jestem fanką wymyślnych owsianek i lubię je zalewać lekko podgrzanym mlekiem xD
Herbata z cukrem czy bez?
Nie powinnam, ale z cukrem, bo nie znoszę smaku herbaty, która nie jest niczym posłodzona
Zwykła czarna herbata czy herbaty owocowe?
Zwykła czarna herbata to to, co piję najczęściej.
Zgubić kurtkę czy ulubiony parasol?
Parasol, bo to akurat zdarzyło mi się zrobić (choć tak szczerze to ktoś mi go ukradł ^^').
Wczesna czy późna wiosna?
Może późna tym razem. Kwestia tego, że chciałabym już ciepło i trochę dłuższy dzień. Mam problem z zimową kurtką, a nie pozbędę się jej narazie, bo jednak przed 5 rano zimno...
Zegarek na rękę czy w telefonie?
W telefonie. Na rękę nie mam już od lat i nawet nie odczuwam braku ^^'
Znać kilka języków tak by się jakoś dogadać czy jeden, ale tak dobrze jak ojczysty?
Kilka, ale w mniejszym stopniu. Mam wrażenie, że to bardziej praktyczne- a w razie braków, cóż, gestykulacja synonimy.
Zeszyt w linie czy "gładki"?
Gładki daje mi więcej możliwości
Notatki w małym notesie czy w telefonie?
Bardzo lubię notesy, wybiorę właśnie te. Choć telefon jest bardziej praktyczny
Długopis żelowy czy wieczne pióro?