Bez. Nie muszę pod nie wkładać nic innego, niż stanik A to dla mnie błogosławieństwo, nie lubię zbyt wielu warstw na sobie.
Buty zimowe - wysokie (jak kozaki) czy niskie (ponad kostkę)?

Strony : 1 ... 62 63 64 65 66 ... 129
Bez. Nie muszę pod nie wkładać nic innego, niż stanik A to dla mnie błogosławieństwo, nie lubię zbyt wielu warstw na sobie.
Buty zimowe - wysokie (jak kozaki) czy niskie (ponad kostkę)?
2011-2022. Przynajmniej pod względem mojego życia prywatnego, ale pod niektórymi innymi względami jednak to przed 2011 było lepiej..
Skrzypce czy gitara klasyczna?
Skrzypce, bo bardziej podoba mi się elegancki klimat, który tworzą
Kalendarz biurkowy czy ścienny?
Ścienny, bo częściej na niego spoglądam w ciągu dnia
Wiatr bez deszczu czy deszcz bez wiatru?
Omlet! Dodaję do niego tak dużo składników, że ciężko go jeszcze nazwać omletem, ale taka konsystencja jajek mi bardziej odpowiada
Czekolada czy batonik?
Czekolada, bo mogę ją sobie podzielić dużo łatwiej na kawałki.
Pierogi czy naleśniki?
pierogi, pierogi możesz usmażyć i ugotować, są też ciekawsze przez najróżniejsze farsze.
znani artyści czy ci mało znani artyści muzyczni?
Najlepiej jedno i drugie, ale bez szalika w zimę jeszcze bym wyszła, bez czapki już nie.
Dragon Ball czy Pokemony?
Pokemony, Dragon Ball mnie jakoś ominął ^^'
McDonald czy KFC?
Sukienki Lepiej się w nich czuję i są w jednym kawałku, więc nie muszę myśleć, co do nich dobrać, bo zwykle one wystarczają.
Łazienka w jasnych czy ciemnych kolorach?
Naturalny, często jem go z musli lub granolą.
Spacer czy przejażdżka rowerem?
Spacer, nienawidzę jeździć rowerem.
Kawa czy herbata mrożona?
Doniczkowe, nie widzę sensu posiadania kwiatów ciętych, które zwiędną po tygodniu.
Krawat czy muszka?
Jakoś tak krawat wydaje mi się bardziej elegancki.
Sukienka czy spódnica?
Ooo, pytanie na czasie dla mnie. O wiele bardziej lubię frytki z maka, są mniej suche i lepsze w smaku dla mnie, jestem w stanie zjeść je bez sosu, a tych z KFC już nie.
Sos słodko kwaśny czy śmietanowy z maka?
Autobusem, bo mam dużo znajomych kierowców i sobie rozmawiamy, a i często mnie podrzucają pod sam dom
Koszenie trawy czy odśnieżanie chodnika?