Gdyby to były seriale animowane to... Skoro jednak zwykłe, to hiszpańskie, bo fajnie mogę sobie podszkolić język.
Zwiedzanie palmiarni czy zoo?

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 129
Gdyby to były seriale animowane to... Skoro jednak zwykłe, to hiszpańskie, bo fajnie mogę sobie podszkolić język.
Zwiedzanie palmiarni czy zoo?
Palmiarni. W zoo byłam już kilka razy, w palmiarni zapewne będzie cicho, spokojnie, piękne widoczki dookoła i nie pachnie zwierzętami Uwielbiam być otoczona zielenią
Maseczka na twarz czy balsam do ciała
Ostatnio zmieniony przez Nanoko (04-01-2022 o 15h22)
Zdecydowanie maseczka na twarz, w pielęgnację twarzy najwięcej i najdłużej się bawię. Twarz jest bardzo delikatna na i jednak jest ważniejsze dla mnie by ją nawilżyć, bo nawet jak moje nogi będą sucho wyglądać to mogę założyć spodnie, więc i tak tego nie widać ^^
Pójść na randkę do restauracji czy do kina?
Do kina, trochę magiczny (dla mnie) klimat i przeżycia
Sport na świeżym powietrzu (bieganie, rolki, rower) czy w pomieszczeniu (w domu, na siłowni, w klubie fitness)?
Na zewnątrz. Takie rolki w letni wieczór to miód na moje serce <3
2020 czy 2021?
Zmywanie naczyń, moje paznokcie i skóra dłoni na tym mocno cierpią, a poza tym jak za długo stoję w takiej pozycji to bolą mnie plecy XDD
Drogie, markowe perfumy czy tańsze drogeryjne?
Drogie perfumy, dłużej się trzymają i mają lepsze zapachy.
Kształt migdałowy czy kwadratowy na paznokciach?
Wyjątkowo proszę oba XD
Jednak musząc wybrać, biorę kawę. Nie tak wyniszczająca jak energetyk...
Śniadania na ciepło czy na zimno?
Mimo, że jest zima to śniadanie na zimno, lepszy smak.
Rośliny na parapecie czy zawieszone na ścianie?
Może zawieszone na ścianie, kot by się do nich nie dorwał :3
azjatycka czy włoska kuchnia ?
Wybieram azjatycką, jej potrawy dużo rzadziej gotuję w domu- nie mają tego smaku co w knajpie.
Gorąca czekolada czy kakao?
Uwielbiam jedno i drugie, ale wybiorę kakao ze względu na sentyment jaki mam do tego napoju. Od razu przypomina mi się dzieciństwo i zapach kakao, które piłam na śniadanie lub podwieczorek w przedszkolu, czy w domu.
Płatność gotówką czy kartą?
Kartą, wygodniej i zdecydowanie szybciej.
Czytanie książek czy oglądanie filmów?
Książki zawsze są u mnie na pierwszym miejscu
Z biżuterii - pierścionki czy kolczyki?
Kolczyki. pierścionki lubię, ale mam tendencję do zapominania o nich, a potem drapnę się nimi po twarzy... xp
Naszyjniki czy kolie?
Wybieram zasłony. Bywają często pięknym akcentem w całym wnętrzu, dopełniają je i sprawiają, że w pomieszczeniu czuję się przytulnie i bezpiecznie.
Nauka języka - w pojedynkę czy z nauczycielem?
W pojedynkę zawsze było mi wygodniej i lepiej mi szło.
Chowańce niezbyt ładne, ale o dużej ilości energii czy piękne, ale o małej?
Nie ma brzydkich chowańców!
I oczywiście te z większą ilością energii. Są do zbierania itemów z mapy, a nie do dekoracji D
Śpiewanie karaoke - hot or not?
To zależy czy się umie śpiewać W moim przypadku zdecydowanie not
Łyżwy czy rolki?
Łyżwy, rolki są bardziej problematyczne gdy na ulicy pojawia się dużo żwiru i ciężko się jeździ po chodniku.
Samsung czy xiaomi?
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (05-01-2022 o 16h40)
Zupełnie nie mój temat, wybieram nikon tylko dlatego, że jest pierwszy z brzegu. Jestem kompletną ignorantką w tym zakresie.
Bransoletki czy naszyjniki?