Bez. Zazwyczaj, kiedy jest na tyle zimno, żeby kaptur był mi potrzebny, mam kurtkę.
Kolekcjonowanie lalek czy pluszaków?
// D: Już zmieniam!
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-12-2021 o 20h52)
Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 128
Bez. Zazwyczaj, kiedy jest na tyle zimno, żeby kaptur był mi potrzebny, mam kurtkę.
Kolekcjonowanie lalek czy pluszaków?
// D: Już zmieniam!
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-12-2021 o 20h52)
Pluszaków. Mam kilka mięciutkich misiów.
Pastele czy kredki świecowe?
PS @Kuniu, napisałyśmy w tym samym czasie w Telepatii i nam się zdublowały odpowiedzi.
Myślę, że walizka jest o tyle wygodniejsza, że nie musisz jej ciągle nosić, a możesz ciągnąć
Drzwi automatycznie otwierające się czy obrotowe?
Automatycznie się otwierające, obrotowe są dla mnie za wolne i muszę swoje przeczłapać, zanim się z nich wydostanę.
Ubrania kupowanie w sklepach w galeriach handlowych czy w ciucholandach?
Jeśli szukam konkretnej rzeczy, to pójdę do galerii handlowej, bo jest większa szansa że znajdę właśnie to, czego potrzebuję; za to na takie zwykłe zakupy wolę lumpeksy bo można tam znaleźć wiele perełek w często naprawdę dobrym stanie, a w niskiej cenie;
czyli ciucholandy wygrywają
Obcisłe jeansy czy dresy?
dresy, ciepłe i wygodne idealne, do chodzenia w zimną pogodę
grzybowa czy barszcz na święta ?
Lubię jedno i drugie, ale wybieram barszcz czerwony z racji, że u mnie tradycyjnie zawsze jest barszcz czerwony.
Zapach piernika czy zapach mandarynek?
Zapach piernika; pierniki jem bardzo rzadko, za to mandarynki często kupuję, więc ich zapach nie jest dla mnie czymś tak szczególnym jak zapach pierników
Książki papierowe czy ebook?
Papierowe, lubię postawić sobie taką na półce. Chociaż ebookiem też nie pogardzę. Polecam ebook Wiedźmina.
brak lodówki czy pralki?
Żyłam bez lodówki jakieś 10 lat i dało się. Natomiast nie wyobrażam sobie życia bez pralki i porządnego (a nie tylko ręcznego) prania ubrań.
Zwykły, słodki karmel czy słony karmel?
Tym razem niech będzie słony, choć na pewnym etapie mi się przejadł
Ciasto piaskowe czy bardziej kruche?
Makowiec?herezja W żadnym wypadku.herezja. Nigdy nie przepadałam za nim herezja, był ciastem ostatniej szansy... XD
Maraton filmowy czy serialowy?
Serialowy. Wolę seriale od filmów, tak samo jak serie książek od jednotomówek, gdyż mogę się bardziej zżyć z bohaterami i jest więcej czasu, by ich lepiej poznać.
Klucie chowańców eventowych czy mapkowych (ze zwykłych mapek)?
Ja brutalnie przeglądam liczniki i kwestię szukania sobie samemu pożywienia więc raczej mapkowe.
Kolędy- te żywsze czy bardziej melancholijne?
Nie przepadam za kolędami, ale z dwojga złego, to te melancholijne
Film z napisami czy z dubbingiem?
Jeśli już coś oglądam, to najczęściej z lubym, a on nie lubi napisów siłą przyzwyczajenia- dubbing.
Gry typu match-3 czy rougelike?
Raczej z napisami, dubblingi są często kiepskie ;/
Sylwester miło cicho i domowo czy z przyjaciółmi imprezowanie ?
Cicho i w domu, jestem totalnym introwertykiem
Lody na patyku czy z gałki?
Lody na patyku raczej łatwiej się odrywają, upadają itd. Wolę alternatywę.
Nauszniki czy kaptur?
Kaptur, nauszniki nie dają zbyt wiele ciepła
Włosy krótkie czy długie?
Długie. Choć sama noszę krótkie, mam sentyment do długich czupryn, sama przez lata takie nosiłam.
Kadzidełka czy zapachowe świece?
Świece, kadzidełek nigdy nie używałam, a świeczki lubię sobie zapalić
Komputer stacjonarny czy laptop?