~~Wino białe czy czerwone wytrawne?

Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 129
Zdecydowanie białe. Czerwone wino w ogóle mi nie smakuje, a jeszcze wytrawne to już istny koszmar dla moich kubków smakowych.
Jasne czy ciemne jeansy?
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (06-11-2021 o 19h50)
Ciemne, a najlepiej czarne. Bardziej mi się podobają od jasnych i lepiej się w nich czuję.
Valkyon czy Lance?
Lance, ciągnie mnie do złoli
Deskorolka czy hulajnoga?
Nie piję w ogóle alkoholu, nawet słabego piwka, ale jak muszę wybrać to w butelce. Wygodniej mi się z niej pije.
Silny wiatr czy intensywny deszcz?
Myślę, że mimo wszystko intensywny deszcz. Mocny wiatr zawsze mnie stresuje i sprawia, że myślę tylko o samochodzie, który stoi sobie zaparkowany pod blokiem i może w niego coś uderzyć przez ten wiatr.
Żyć w kraju, gdzie nigdy nie ma zimy, czy żyć w kraju wiecznej zimy?
Tam, gdzie nigdy nie ma zimy. W sumie nie szaleję za nią tak bardzo, żeby mieć ją codziennie przez cały rok.
Czerwony czy zielony?
Moje dwa ulubione kolory Wybieram jednak czerwony, bo mam wściekle czerwone włosy i zazwyczaj ubieram się w bardziej czerwone niż zielone rzeczy.
Barwy ciepłe czy zimne?
Ciepłe, ostatnio polubiłam pastelowe kolory :>
Sandały czy japonki?
Film, bo krócej trwa, a ja nie lubię spędzać dużo czasu na oglądaniu czegoś.
"All I Want For Christmas Is You" czy "Last Christmas"?
Jestem team Last Christmas. Mam bardzo ważne wspomnienia związane z tą piosenką.
Sezon na świąteczne piosenki już rozpoczęty czy jeszcze nie?
Ostatnio zmieniony przez Devijari (07-11-2021 o 11h52)
Powiedzmy, że kawa, bo niewiele jest herbat, które faktycznie BARDZO lubię.
Bluza zakładana przez głowę czy zapinana na zamek?
Zapinana na zamek. Zawsze mogę narzucić ją swobodnie na ramiona ukazując piękny nadruk na koszulce. Przyjemne z pożytecznym .
Książki z antykwariatu czy z księgarni?
Z księgarni. Chcę mieć nowiutkie tomiszcza i być ich pierwszą właścicielką
Podróż samolotem czy statkiem?
Ogólnie to halloweenowy, bo uwielbiam mroczne klimaty
Poziomka czy truskawka?
Ostatnio zmieniony przez Devijari (07-11-2021 o 22h34)
W kinie. Obawiam się, że w domu zbyt wiele rzeczy by mnie rozpraszało, czy po prostu żądało uwagi w trybie natychmiastowym.
Drobne przyjemności- częściej, czy jakaś większa- ale rzadziej?
Wydaje mi się, że drobne przyjemności częściej bardziej by mnie mobilizowały do działania niż jedna większa rzadziej.
Styl ubioru elegancki czy bardziej na sportowo?
Ambicjonalnie- elegancki ^^
ale praktyka życiowa pokazuje coś innego... XDDAle dziś mam koszulę, nie jest źle!
Napoje gazowane czy soki?
@Anatea Szacun za koszulę Ja mam swoje tylko dlatego, że moja mama wierzy, że jeszcze zrobi ze mnie elegancką kobietę i mi je namiętnie kupuje, a potem zalegają w szafie
Słońce u mnie mogłoby mieszkać 24/7
Trening sportowy w domu czy w klubie fitness/na siłowni?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (08-11-2021 o 08h27)