Mam słabość do kołonotatników, tak samo jak do brulionów w kratkę. Także kołonotatnik.
Ściany pomalowane farbą czy wytapetowane?

Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 129
Mam słabość do kołonotatników, tak samo jak do brulionów w kratkę. Także kołonotatnik.
Ściany pomalowane farbą czy wytapetowane?
Tylko papierowa. Nie potrafię się skupić podczas czytania ebooków, zresztą ta ekscytacja z nabycia nowej książki i potem możliwość obserwowania jej na półce z książkami to dla mnie ogromnie ważna rzecz i przyjemność.
Lampa solna - biała czy pomarańczowa?
Tylko mleczna U - U
Piłeczki antystresowe czy antystresowe kolorowanki?
Te wszystkie antystresowe rzeczy mnie strasznie wkurzają, ale już wolę kolorowanki, przynajmniej wyjdzie jakiś fajny obrazek.
Chowaniec piękny, ale ze słabymi statami czy brzydki, ale ze świetnymi statami?
Ostatnio zmieniony przez Thesana (24-10-2021 o 19h28)
Ciężkie pytanie, ale chyba jednak wolę bez, bo w kapturach nie zawsze mi się mieści głowa (czasem jest za mały).
Kawa na gorąco czy mrożona?
Na gorąco, lubię ciepłe napoje
Zima czy lato?
Ciężki wybór, ale wybiorę zimę, bo wtedy są święta i moje urodziny. Poza tym uwielbiam jeździć na łyżwach.
Ciasto francuskie czy drożdżowe?
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (25-10-2021 o 17h23)
Drożdżowe, nie przepadam za francuskim.
Zabawa w berka czy w chowanego?
W chowanego. Nigdy nie lubiłem berka, bo nie lubię biegać
Pociąg czy autobus?
Autobus, pociągiem jechałam chyba raz w życiu > , <
Taniec czy śpiew?
Jako że lepiej mi wychodzi taniec niż śpiew (mam fenomenalnie dobry głos i fenomenalnie słaby słuch muzyczny), więc wybieram taniec. Poza tym tęskno mi za zumbą i chyba trzeba będzie kiedyś wrócić
Książki jednotomowe czy całe serie?
Wyjątkowo jednotomowe... Z moim trybem czytania w ostatnim czasie, jest większa szansa, że dokończę lekturę
Łódka czy kajak?
Chyba jednak łódka. Zawsze więcej miejsca i trudniej się wywrócić. Mimo że lubię pływać, wolałabym nie wlatywać do wody w rzece.
Paznokcie po prostu pomalowane lakierem czy hybrydy?
Nigdy nie miałam hybrydy- więc dla odmiany postawię właśnie na nią.
Telefon z androidem czy win?
Zawsze miałam z androidem, teraz też planuję z androidem, więc pozostanę wierna androidowi
McDonald's czy KFC?
Ostatnio wpadłam na KFC, więc powiedzmy, że to Choć mimo wszystko częściej z fastów, pojawia się u mnie maczek XD
Kurtka skórzana czy skórzane spodnie?
Ostatnio zmieniony przez Anatea (26-10-2021 o 12h24)
Przygarnęłabym obie te rzeczy, ale chyba wygodniejsza byłaby dla mnie skórzana kurtka
Muzyka z lat 80. i 90. czy współczesna?
Wybieram wcześniejszą- pewnie to kwestia sentymentu. Mam wrażenie, że bardziej do mnie przemawia.
Bycie wokalistką czy może samo pisanie utworów, bez kontaktu ze sceną?
Nie ukrywam, że mam chrapkę na pisanie tekstów piosenek i może nawet się kiedyś pokuszę A głos mam świetny, ale też fenomenalnie fałszuję, więc wybieram pisanie utworów.
Herbata słodzona czy gorzka?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (26-10-2021 o 12h40)
Słodzona, taką piję na ogół. Chyba, że niebezpiecznie wzrasta ilość cukru, wtedy zeruję. XD
Bieganie czy pływanie?
Zdecydowanie pływanie. To jeden z nielicznych sportów, które sprawiają mi faktyczną radość.
Pustynia lodowa czy gorąca?