Dalej siedzę w historycznych klimatach w ramach komiszy z bohaterkami książki, tym razem z rudą i nieco pulchną Tamsin.
Komisz
Po tym mi się zebrało na siły i już mam jakieś 70% następnej pracy, więc pewnie też niedługo dodam.
Strony : 1 2
Dalej siedzę w historycznych klimatach w ramach komiszy z bohaterkami książki, tym razem z rudą i nieco pulchną Tamsin.
Komisz
Skończyłam kolejne dwa zamówienia. Na insta zamieszczam również timelapse z procesu, jeśli ktoś byłby zainteresowany ^^
Komisze
Nowy adopcik wreszcie wjechał na mojego DA, czeka na znalezienie nowego domu ^^
Violet Blossom
Monthly update XD
Siedzę po uszy w komiszach i adoptach, bo święta idą.
komisz
Adopciki
Jakiś nowy updacik w nowym roku :>
Pod koniec listopada i grudnia dosyć mocno zwolniłam z pracą, a przynajmniej z tym co kończyłam. Rysuję teraz głównie postaci z Legendy Pięciu Kręgów, pseudojapońskiego fantasy świata i obskoczyłam chyba wszystkie możliwe edycje systemów X'D
I tak powstała Kitsune Hiyori, magiczka z klanu lisa, która uwielbia pisać romansowe fanficzki, a do tego też postać współgracza, Takumi z klanu modliszki. Dwójka jest w zaaranżowanym narzeczeństwie przez swoje klany, więc jestem ciekawa jak potoczy się dalej gra ^^
Hiyori
Takumi
Komisz Festiwal
Podsumowanie roku
Ostatnio zmieniony przez Thori (10-01-2023 o 12h31)
Update na luty - sesja przygniata, mało czasu na rysowanie, ale coś trzeba skończyć.
Przedwczoraj wrzuciłam nowe adopty i wszystkie znalazły już dom ^^ Jestem zadowolona z tego jak wyszły i staram się być bardziej staranna jeśli chodzi o detale.
Adopciki do RPG
Sam koniec marca, ale żeby nie było, że nic nie wrzuciłam XD
Dalej jadę z adoptami, mam wrażenie, że poczyniłam pewne postępy względem kolorowania i renderingu twarzy.
Dalej walczę ze skończeniem innych projektów X_X
Adopciki do RPG 2
Wrzucam więcej adopcików, projekty zajmują mi więcej czasu niż bym chciała X_X
Dwa z nich już znalazły właścicieli
Adopty 3
Majówka wjechała mocno, jestem zadowolona, bo udało mi się skończyć trochę więcej osobistych projektów.
Pracuję też nad redrawami rysunków starszych OC z nowym rodzajem cieniowania i trochę eksperymentuje ze stylem.
Adopty
Takumi
Dawno tu nic nie wrzucałam, ale też mało raczej rysowałam
Adopty
Komisz
Cariss, homebrew z bogini DnD
Ostatnio zmieniony przez Thori (23-07-2023 o 11h21)
Trzy miesiące, trochę się nazbierało~
Zrobiłam mały rebranding - zmieniłam swój social mediowy nick, więc nowsze prace są już podpisane nowszą wersją
Kitsune Hiyori, moja postać z Legendy Pięciu Kręgów. Mocno się zmieniła wraz z moim stylem od ostatniego rysunku i jestem całkiem zadowolona z tego jak aktualnie wygląda UwU
Kitsune Hiyori
Yael Springwhisper
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Astrea Falco
Ostatnio zmieniony przez Thori (24-10-2023 o 21h48)
Strony : 1 2