Okej, zrobione! ᕙ( : ˘ ∧ ˘ : )ᕗ
A więc na początku, przepraszam, że tak długo :< Zdecydowałam się narysować Runę, wydała mi się nieśmiałą postacią, która chętniej zrobiłaby krok w tył niż w przód, więc schowała się za drzewem ;> Nie wylapalam nic o wieku, więc sugerowałam się trochę refką z białą sukienką. Całkiem przyjemnie mi się pracowało, mimo, że miałam duży problem z warstwami XD Mam nadzieję, że podoba Ci się tak, jak mi! (づ。◕‿‿◕。)づ
Wersja 2
Coś mi tam nie pasowało, więc pozmieniałam trochę Lineart :>
Tworzona pod świat Alicji z Krainy Czarów - inspirowana Cheshirem.
Ma ciemne fioletowe włosy, ni to długie, ni to krótkie, takie do ramion, nieuczesane i w nieładzie, raczej proste. Z przodu ma prawe oko zakryte grzywką w stylu Rem z Re:Zero. Oczy ma takie kocie żółte - duże tęczówki i podłużne źrenice. Oczywiście ma też uszy - w tym samym kolorze co włosy, tyle że z ciemnymi końcami. Ma sprytny uśmiech, raczej nie znikający - no w końcu taka to postać. Co do ubrania, to jest ono raczej skąpe , jako że dziewczyna ma się czym chwalić ;> Ogon też ma fioletowy, a na nim czarna kokarda, pod szyją choker. Możesz wsadzić gdzieś zegarek jak będziesz miała ochotę ^^
Charakter:
Charakter to ona ma całkiem mocny. Jest psotna, uwielbia wprowadzać ludzi w błąd, do tego wygląda całkiem niewinnie, dopóki się nie odezwie. Samo jedno zdanie z jej ust brzmi niepokojąco, nawet jeśli jest to zwykłe 'cześć'. Gra na ludzkich nerwach i emocjach i sprawia jej to frajdę. W wielu poważnych sytuacjach odnajduje ironię i to ją w nich śmieszy.
Refki
By @Kecil z SF
By @UNHOELY z SF
By @Anastazja2005
By @Agneer
By @Polonia
By @Nanoko
By @Dezerter
By @Millaku z SF
To w co ją ubierzesz jest up to you ^^
Lena
Charakter:
O charakterze Leny nie wiadomo za dużo. Sprawia wrażenie bardzo eleganckiej i dobrze wychowanej panienki. Pojawia się na balach maskowych, przyciągając interesantów samym faktem, że nie jest do końca wiadomym czy przyjdzie. Nikt nie wie kim jest naprawdę ani co skrywa maska.
Wygląd:
Lena na balach pojawia się w pięknych fryzurach i przeważnie liliowych sukniach ze złotymi elementami. Ma jasne blond włosy i fioletowe oczy. We włosach ma też białe pasmo w grzywce, ale u mnie tego nie widać za mocno (" ̄w ̄)
Refka
Refka narysowana przeze mnie :>
//Rin, bardzo mi miło, cieszę się że się podoba ;> I dziękuję za komplement ( ◜w◝ )♡
///Rin, jak prześlicznie! (❤ ω ❤) Co za śliczna poza! I ten uśmieszek! Powiem Ci szczerze, że ze wszystkich artów jakie dostałam, Twój nie tylko przedstawia ją najlepiej, ale też podoba mi się najbardziej! (´w`ʃ♡ƪ)
Wszystko - od pozy, przez uszy, oczy, to jak układają jej się włosy, aż po ubrania - jest po prostu perfekcyjne! Naprawdę bardzo Ci dziękuję, będę się jeszcze patrzeć na tę piękność przez długi czas i z troską zachowam! `(*> w <*)′
Ach, no i idę Cię pochwalić każdej osobie, która jeszcze nie śpi XD
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (07-08-2022 o 00h28)