Ban za bycie podróbą Kitsune, nie ładnie tak!
Ban za sygnę ze świetnym filmem! Opowiedz lepiej jak się na nim bawiłaś
Ban za trzymanie delfinka na trawie, a nie w wodzie, czy ja mam dzwonić po jakąś fundację?
Ban, bo co to za "sad violin" w samym środku lata.
Ban bo proszę Cię, ja się po prostu dostosowałam do pogody za oknem, też radzę się cieplej ubrać i wyposażyć w parasol.
Ban, bo halko, jestę dżinę i moknę.
Ban za nieuwagę. Coś ten Twój chowaniec poszedł w ziemię jak nie patrzyłaś, nie powiem XD
Ban, bo kurde ej faktycznie, jakby nie ten ban to byłby tak aż do końca swoich dni...
Ban na zdrowie dla chowańca XD Cieszę się bardzo, że mogłam pomóc w ten piękny dzień XD
Ban bo od jakiegoś czasu za każdym razem jak widuje gdzieś kitsune to mi na myśl przychodzisz >.>
Ban bo bardzo dobrze! Hipnoza działa jak należy! (⌐■w■)
Ban za hipnotywanie ludzi, już tyle lat masz tą sygnaturkę, że nie wiadomo ile jest ofiar na twoim koncie!
Ban bo co jak co, ale gwarantuję Ci, że ty też padłaś moją ofiarą! Proszę proszę, spróbuj spojrzeć na lisa i o mnie nie pomyśleć (◍UᴗU◍)✧*。
Efekt jest tak dobry, że nie ma opcji, że przestanę (⌐■w■)
Ban bo o tyyyyyy... Dzisiaj śniły mi się liski to też ty?!?!
Ban bo TAK, TO WSZYSTKO JA!!! Muahaha! Dominacja nad światem jest w zasięgu mojej łapy!!! Znaczy ten, herbatki komuś? ;>
ban za brak kawki w ofercie, herbaty nie piłam od lat już
Ban za nick, bo ten który masz obecnie uważam za ładniejszy.
Ban za chodzenie cały rok w Halloweenowej stylizacji, robisz sklepom konkurencje.
Ban za posiadanie aż tylu ogonów! Po co ci 9, jeden wystarczy >U<
Ban za trzymanie chowańca przy sobie, chętnie pobawiłby się z moim
Ban za brak bana przez 2 dni!
Ja rozumiem, że twój garnek jest ładny, ale halo? gdzie bany xD
Ban, bo sama żeś się uchroniła przed banem całe pięć dni!