Ban za brak zwracania uwagi na otoczenie. Niby Straż Cienia, a taki podstawowy błąd. A co jeśli misja by się przez to nie powiodła? U-U

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 99
Ban za brak zwracania uwagi na otoczenie. Niby Straż Cienia, a taki podstawowy błąd. A co jeśli misja by się przez to nie powiodła? U-U
Ban, bo skąd wiesz na czym polegała misja? Może właśnie trzeba było na siebie zwracać uwagę.
ban za te oczy, bo dodają trochę takiego szaleństwa wyglądowi garnka prxy takiej spokojnej, majestatycznej stylce xd
Ban, bo może właśnie o to chodziło. Kto wie kimże jest aniołek z mojej stylki.
Ostatnio zmieniony przez Mijane (09-01-2023 o 11h37)
Ban, bo halo nie widziałaś anime? Można wędrować przez pustynię, walczyć cztery odcinki i nadal mieć nieskazitelną, białą szatę.
Dziękuję! ♥
Ban za nawiązanie do anime, bo w sumie często w grach wideo można się spotkać z tym samym zjawiskiem.
Ban, bo przecież jedno drugiego nie wyklucza.
Ban za stwierdzenie, bo ja tego nie powiedziałam, po prostu podałam inny przykład :>
/ i co w związku z tym? nie twój interes gdzie gram, kiedy gram
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (09-01-2023 o 14h19)
Ban za wypieranie się, że nie grasz w Słodki Flirt, podczas gdy masz tu i tu taką samą sygnaturkę.
Ban za kreowanie się na taką destrukcyjną siłę pogrążającą świat w zniszczeniu, kiedy w rzeczywistości jesteś pyziakiem milusim u , u
Ban bo mówisz tutaj o destrukcji, kiedy za Tobą samą płonie drzewo? UnU
Ban, no bo właśnie mówię o destrukcji z doświadczenia! Taki sympatyczny ludź jak Mijane nie mógłby czegoś takiego zrobić UnU
Ban bo oczekujesz, że uwierzę, że taka delikatna dusza jak Ty coś zmalowała? Co ukrywasz? Tłumacz się UnU
Ban, bo żadna tam delikatna, tylko twarda i maczo >:c
Ban bo nie mogę się nie zgodzić, jednakże wierzę, iż obrażenia przyjęte przez drzewo nie są Twoją zasługą U-U
Ban za bycie lisem rudym, powinnaś mieć białe futerko na zimę.
Ban bo ja jestem magicznym lisem ;> No i wszystko w swoim czasie u-u
Ban bo dziękuję, aczkolwiek jakoś trzeba ukryć te ciepłe spodnie i wielkie buty, jednocześnie wyglądając stylowo u,u
ban za bycie takim słodziakiem (っ˘ω˘ς )
/ Σ>―(〃°ω°〃)♡→
Ostatnio zmieniony przez idontcare (11-01-2023 o 14h50)
Ban za ubiór, trochę nie adekwatny do pogody w tle